Essien Galatasaray'a İmza Atmak Üzere

Essiene burun kıvıryolar. Dünyada Baleden sonra En İyi Joker.

Amrabat dany eboue riera ched gitsin vidic ile bu adamı alalım ... Drogbanın yerine de dzeko yu aldık mı o iş tamam :) seneye yani ..

Melo stoperde bu orta sahada başlar değişmeli oynarlar. olmadı 4-3-1-2ye döneriz. yeterki gelsin.

Ne Essien'i yahu. Essien futbolu "bırakalı" 4 sene oldu nerdeyse.

Eğitim şart.

Esseini istemeyen futboldan anlamıyor

Essien'in hala o eski Essien'in yani dünyanın en iyi defansif orta saha oyuncusu olduğu dönemde ki Essien olduğunu zannedenler asıl futboldan anlamıyor. Adamın sakatlıklardan bir türlü belası kurtulmadı. En ağır sakatlıkları geçirdi.

Eğitim şart.

gerçekleşirse Essien bu kez voleyi Allah ne verdiyse bize vuracak

Geçen sene real maçın da bize karşı oynamadı mı şuan da chalsea de yani çok üst düzey bir oyuncudur kendisi bize yarar yaramaz o ayrı konu ama adamı bu kadar küçümsemeyin yahu ayıpdır..

para varsa gökhan inler gelsin yoksa yabancı 2.nci önliberoya gerek yok.

-----------Muslera----------

Eboue---Chejou--Dany--Telles

-----------------------------

---------Essien---Melo-------

Hajrovic----------------Bruma

-----------Drogba------------

Guzel yabanci kadrosu var . Ustune bi de Amrabat Riera cok akilli transferler yapiyoruz !!!

Senin takımın da sabri diye adam kaptanlık yapıyorsa essien tek bacağıyla yine oynar .. Evet eğitim şart ..

Yabancı oyuncu alacaksak bu saatten sonra mevcut yabancı sınırlaması ile Sneijder kalitesinde olmalı. Sabri'nin takımda oynaması, Essien'in transferi kadar saçma.

Eğitim şart.

Geri
Üst Alt