# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Görüş mü?Ne görüşü?Ortada görüş falan yok ki.Pirlo'ya salla,Drogba'ya salla,Cambiasso'ya salla,Gerrard'a bile salla ve bunların üstüne Essien gelsin de.

Daha hiçbir şey söylemiyorum senin amacın bizi sınamak.Ya da ne bileyim android falansın herhalde.

Sen benim mesajimi anlamamissin ki. O mesajda demek istedigim, Drogba'nin gelmesi Essien kadar imkansiz oldugunu vurgulamakti. Arada diger arkadas Gerrard'dan bahsetti, onun hakkinda da fikrimi belirttim. Ayrica oyuncular hakkinda "sallamiyorum", nedenleri ortaya koyarak hangi sebepten dolayi karsi oldugumu söylüyorum.

Onu bunu bilmem Cambiasso bu lige çağ atlatır. Dünyada mevkisinin en iyi 3-4 oyuncusundan bir tanesi.

Cambiasso nun en sevdiğim özelliklerinden biriside futbolu çok temiz oynaması,Interde oynadığı son 300 maçta 15-20 sarı kartı vardı sanırım,kırmızı kartı yok.Umarım gelirde Emre gibilere futbol öğretir

Cambiasso gelsin bize de emeklilik ikramiyesini alsın. Bir tek o kalmıştı ikramiyesini almayan.

Cambiasso gelsin bize de emeklilik ikramiyesini alsın. Bir tek o kalmıştı ikramiyesini almayan.

Bu kalibredeki topçular 35-36 yaşına kadar üst düzey futbol oynuyorlar.

Adam 18 ağustosda 31 yaşına girecek. 2-3 sezonluk bir kontrat ideal olur aksine. Milan bu sezon tecrübeli futbolcuları da kullanarak şampiyon oldu. Barcelona'da da Xavi, Puyol, Abidal gibi 30'unu geçmiş isimler var.

Eğer 30'unu geçmiş bir isim alınacaksa Drogba ve Klose gibi isimler yerine Cambiasso'yu tercih ederim. Klose'yi beğenip Cambiasso'ya böyle bir yaklaşım sergilemen komik oldu. Hani herkes Drogba'yı beğeniyo sen beğenmiyosun, kimse Klose'yi beğenmiyor sen beğeniyosun. Biraz Hıncal tavırları bunlar.

Bana son iki sezon büyük düşüş yaşayan Klose'yi beğenip Cambiasso'yu beğenmemenin mantığını açıkla, o zaman şu Cambiasso'nun emekliliği ile ilgili düşüncenin populistlik olmadığına ve samimiyetine inanayım.

Bu kalibredeki topçular 35-36 yaşına kadar üst düzey futbol oynuyorlar.

Adam 18 ağustosda 31 yaşına girecek. 2-3 sezonluk bir kontrat ideal olur aksine. Milan bu sezon tecrübeli futbolcuları da kullanarak şampiyon oldu. Barcelona'da da Xavi, Puyol, Abidal gibi 30'unu geçmiş isimler var.

Eğer 30'unu geçmiş bir isim alınacaksa Drogba ve Klose gibi isimler yerine Cambiasso'yu tercih ederim. Klose'yi beğenip Cambiasso'ya böyle bir yaklaşım sergilemen komik oldu. Hani herkes Drogba'yı beğeniyo sen beğenmiyosun, kimse Klose'yi beğenmiyor sen beğeniyosun. Biraz Hıncal tavırları bunlar.

Bana son iki sezon büyük düşüş yaşayan Klose'yi beğenip Cambiasso'yu beğenmemenin mantığını açıkla, o zaman şu Cambiasso'nun emekliliği ile ilgili düşüncenin populistlik olmadığına ve samimiyetine inanayım.

Klose'nin düşüş yaşadığı falan yok. Louis Van Gaal denen futbolla alakası olmayan adam yüzüden performansı düştü. Klose'yi oyun kurucu olarak oynatmayı çalışmış bir amatör kendisi. Klose gibi oldukça profesyonel ve "natural born scorer" diye tanımlayabileceğimiz bir adamı, bonservissiz olarak ve yıllık 2 milyon € gibi makul bir maaşla alabilseydik mükemmel olacaktı. Elmander-Klose forvet rotasyonunun arkasına da hiç harcamadığımız paralarla genç bir takım kurma konusunda yatırım yapabilecektik.

Klose'nin aksine Cambiasso oldukça maliyetli. 14 milyon € bonservisten bahsediliyor ki oldukça muhtemel. Bunun yanında yıllık en az 4 milyon € gibi bir maaş ödeyecektik. Maliyet açısından arada uçurum var. Ayrıca Klose tutmazsa o kadar büyük bir problem olmaz çünkü arkasındaki takım sağlam olacaktı. Klose atamazsa, Elmander atardı. O da olmazsa, 3. forvet olarak düşündüğüm Sercan Yıldırım atardı. Takım iyi olunca, bir şekilde golü bulurduk. Ancak Cambiasso kötü çıkarsa, takım kötü olacak. Çünkü bizim takımı düzeltecek olan orta saha transferleridir.

Hagi,Popescu,Taffarel de emeklilik ikramiyelerini almışlardı Serhat.Ama karşılığında kaç tane kupa kazandırdılar ben sayamadım.

Yuh lan. Cambiassoya bile burun kiviranlar var. Bu adamlara hurriyeti grellayi birde jan polaki alip getirecen. vallahi uzulmem.

avatarındaki takım çoluk çocuğu topluyo yıllardır ne başarısı var ? Giggs, Scholes, Van der Sar, Ferdinand gibi senin emekli dediğin adamların oynadığı takım yıllardır domine ediyor o ligi

Cambiasso'ya burun kıvıranlar var,diyecek birşey bulamıyorum.Kesinlikle geleceğine inanmıyorum,Cambiasso Dünya'nın en iyi defansif orta saha oyuncularından biridir.Bu nedenle transferi imkansız gibi birşey.

avatarındaki takım çoluk çocuğu topluyo yıllardır ne başarısı var ?

Tamam da Arsenal maalesef Galatasaray'ın Türkiye'deki hali gibi değil ki. Türkiye'de her ne kadar 3 büyükler var deseler de, BJK 3. takım. Arsenal da BJK'nin İngiltere'deki hali gibi. Wenger'in çabalarıyla bir üst seviyeye çıkmaya uğraşıyor. Ancak stadın borcu falan derken, tam anlamıyla atılım yapamıyor.

Tamam da Arsenal maalesef Galatasaray'ın Türkiye'deki hali gibi değil ki. Türkiye'de her ne kadar 3 büyükler var deseler de, BJK 3. takım. Arsenal da BJK'nin İngiltere'deki hali gibi. Wenger'in çabalarıyla bir üst seviyeye çıkmaya uğraşıyor. Ancak stadın borcu falan derken, tam anlamıyla atılım yapamıyor.

Fakir fukara edebiyatı yapma arkadaşım.

Cambiassoya 14 herturlu verilir.O seviyede bi adamı alamazsın zaten daha ucuza.Dunyanın her takımında direk oynar.Her takımında barca dahil.Parasını konuşmaya gerek bile yok.Bizim kadar kotu orta sahası olan takımı ancak selcuk cambiasso gibi adamlar kurtarır.Muhteşemde olurlar.Keşke alabilsek ama bence cok zor.

Geri
Üst Alt