Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

aynen öyle Renktaş Cambiasso,İnter'in Kalbidir bence değil 8 milyon 48 milyon bile versek vermezler Cambi'yi ama yeni teknik direktör Maradona gibi akılsız bi t.direktör çıkarsa belki istemeyebilir.Bu adam bir gelse var ya işte o zaman orta sahamıza gerçekten mükemmel bir oyuncu almış oluruz.Abartısız söylüyorum son 10 yılın en önemli transferi olur.Ama dün Tuttosport'taki okuyucu yorumlarına bakarsak bence bu adamın İnter'den ayrılma ihtimali yok gibi onlar için de çok önemli bir oyuncu.8-10 milyon Euro gibi bir teklifimiz olduğu yazıyordu İtalyanlar da dalga geçmiş 5 yıl sonra gelir belki yazan vardı,8 değil 80 eder diyen vardı vs...Hep öven yorumlar.1% bile ihtimal varsa eğer sonuna kadar zorlanmalı aldıktan sonra 100% katkı alabileceğin ender oyunculardan.
Kocası parayı yüzüne fırlatınca ikna olur merak etme. Ayrıca İstanbul dünyanın tartışmasız en güzel şehricambiasso yu ikna etsek karısını edemeyiz bence
Önce Eskişehiri gezdirsek faydası olurmu acaba?![]()

Fatih hoca ısrarla istiyorum diyor,Başkan ilgilenmiyoruz diyor(A.Madrid görüşmesi akşamı) anlamadım gitti.
İnşallah renkdaş Cambi gelir,sarpinhonun yeri dolmaz ama artık bi nebze napalımSen yanlış anlamışsın Uğur, başkan ilgilenmiyoruz demedi,şu ana kadar bir görüşmemiz olmadı dedi.Ama tabi aradan 2 hafta falan geçti.Fatih Hoca istiyorsa elbet bir teklif yaparız,olur olmaz bilemem.Hatta yapmışız sanırım teklifi ki İtalyan basınında çıkmış.
Fatih hoca ısrarla istiyorum diyor,Başkan ilgilenmiyoruz diyor(A.Madrid görüşmesi akşamı) anlamadım gitti.
İnşallah renkdaş Cambi gelir,sarpinhonun yeri dolmaz ama artık bi nebze napalım![]()
![]()