# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Birde anket koymuşlar faydalı olur mu diye? Tek olumsuz şık Serhat'tan çıkar herhalde.

Takımın geri kalanını seve seve verirler Cambiasso'nun pabucunu vermezler,kulup başkanı ve kulup için o kadar degerli bir oyuncu :)

Bu adam Arjantin'in gülü yahu nasıl olurda istenmez gelsin biz karısınıda kendisinide mutlu etmesini biliriz hiç problem değil yeterki gelsin :D

Tuttosport'ta Cambiasso için 10 milyon avroyu gözden çıkardığımız haberi var.

bu gelsin başka biri gelsin. yeterki birileri gelsin.......

Bu adam bir gelse var ya işte o zaman orta sahamıza gerçekten mükemmel bir oyuncu almış oluruz.Abartısız söylüyorum son 10 yılın en önemli transferi olur.Ama dün Tuttosport'taki okuyucu yorumlarına bakarsak bence bu adamın İnter'den ayrılma ihtimali yok gibi onlar için de çok önemli bir oyuncu.8-10 milyon Euro gibi bir teklifimiz olduğu yazıyordu İtalyanlar da dalga geçmiş 5 yıl sonra gelir belki yazan vardı,8 değil 80 eder diyen vardı vs...Hep öven yorumlar.1% bile ihtimal varsa eğer sonuna kadar zorlanmalı aldıktan sonra 100% katkı alabileceğin ender oyunculardan.

Bu adam bir gelse var ya işte o zaman orta sahamıza gerçekten mükemmel bir oyuncu almış oluruz.Abartısız söylüyorum son 10 yılın en önemli transferi olur.Ama dün Tuttosport'taki okuyucu yorumlarına bakarsak bence bu adamın İnter'den ayrılma ihtimali yok gibi onlar için de çok önemli bir oyuncu.8-10 milyon Euro gibi bir teklifimiz olduğu yazıyordu İtalyanlar da dalga geçmiş 5 yıl sonra gelir belki yazan vardı,8 değil 80 eder diyen vardı vs...Hep öven yorumlar.1% bile ihtimal varsa eğer sonuna kadar zorlanmalı aldıktan sonra 100% katkı alabileceğin ender oyunculardan.
aynen öyle Renktaş Cambiasso,İnter'in Kalbidir bence değil 8 milyon 48 milyon bile versek vermezler Cambi'yi ama yeni teknik direktör Maradona gibi akılsız bi t.direktör çıkarsa belki istemeyebilir.

Fatih Terim açık açık istiyorum dedi bakalım bu transfer gerçekleşecek mi?

Fatih hoca ısrarla istiyorum diyor,Başkan ilgilenmiyoruz diyor(A.Madrid görüşmesi akşamı) anlamadım gitti.

Arkadaşlar boşuna heveslenmeyelim. Bu oyuncu Türkiye'ye gelmez. Belki 34-35 yaşında falan olsaydı alırdık ama bence mümkünü yok şu an için böyle bir transferi gerçekleştirebilmemizin. Türkiye'den hiçbir takım alamaz. Keşke olsaydı...

Cambıassoyu kım ıstemez kı

amma gelırmı soru ısareteı dogrusu

bence gelmez poara versen bıle gelmez(totem yaptım)

Getir bize bu adamı Ünal reyiz

images

Fatih hoca ısrarla istiyorum diyor,Başkan ilgilenmiyoruz diyor(A.Madrid görüşmesi akşamı) anlamadım gitti.

Sen yanlış anlamışsın Uğur, başkan ilgilenmiyoruz demedi,şu ana kadar bir görüşmemiz olmadı dedi.Ama tabi aradan 2 hafta falan geçti.Fatih Hoca istiyorsa elbet bir teklif yaparız,olur olmaz bilemem.Hatta yapmışız sanırım teklifi ki İtalyan basınında çıkmış.

Sen yanlış anlamışsın Uğur, başkan ilgilenmiyoruz demedi,şu ana kadar bir görüşmemiz olmadı dedi.Ama tabi aradan 2 hafta falan geçti.Fatih Hoca istiyorsa elbet bir teklif yaparız,olur olmaz bilemem.Hatta yapmışız sanırım teklifi ki İtalyan basınında çıkmış.
İnşallah renkdaş Cambi gelir,sarpinhonun yeri dolmaz ama artık bi nebze napalım :D :D

Geri
Üst Alt