# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

DMC diye tanımlanan defansif orta sahada adamımız yok.bence kadrodaki en büyük zaafımız bu.zokorayı trabzon 5 milyona 5 günde alıyor biz hala arıyoruz.çok mu zor gago yu ikna etmek?

Katiliyorum, seneye sampiyonlar ligine gidersek daha kaliteli oyuncular daha ucuza gelir. Taraftar istiyo diye klubu daha cok borca suruklemek dogru degil.

Senin şampiyon olmak içinde iyi bir kadro kurman gerek..

Niye gelecek sene yüklü transferler yapalım..

1-2 nokta atışı yapalım..

Yani kadroyu şimdiden kurup birbirine alıştırmak varken..

Ona alınacak gocunacak topçuyu derhal kovmalı zaten..

Ben bu işte ki olayı anlamıyorum o 5 alıyor ben 2..

O zaman sen küçük topçusun kardeşim..

Cambiasso lan bu adamın geçmişinde Real Madrid,İnter gibi takımlar var..

Üstelik hala zımba gibi..

Oyuncunun böyle şeylerle uğraşmaktansa Cambiassodan neler öğrenebilirize bakması lazım..

Messi 9 alıyor senede gidip Pedro 1.5 alıyor performansı etkileniyor mu?

İyi oyuncuya verilen para diğer oyuncuları kıskandırmamalı..

Aksine kamçılamalı..

OBOCÜOMİA iyi futbolcu hayırlı olsun :D

Çok basit düşünüyorsunuz.Şöyle düşünün:Bir Anadolu takımının 50 milyon euro transfer bütçesi var.Kadrosu dandik.Tüm parayı verip David Villa'yı aldılar diyelim.Tek oyuncuyla bir şey olmayacağından başarılı oolamazlar.Ama o 50 milyonla Villa kalitesinden biraz daha düşük 10 oyuncu alsalar(Cisse,Kalström gibi) o zaman şampiyonluğa oynarlar.Bizim için şu an Cambiasso inanılmaz lüks.Cambiassoya verilecek parayla ondan 1 alt seviyede 3 oyuncu alınsa takım için çok daha iyi olur.

İmza.

Çok basit düşünüyorsunuz.Şöyle düşünün:Bir Anadolu takımının 50 milyon euro transfer bütçesi var.Kadrosu dandik.Tüm parayı verip David Villa'yı aldılar diyelim.Tek oyuncuyla bir şey olmayacağından başarılı oolamazlar.Ama o 50 milyonla Villa kalitesinden biraz daha düşük 10 oyuncu alsalar(Cisse,Kalström gibi) o zaman şampiyonluğa oynarlar.Bizim için şu an Cambiasso inanılmaz lüks.Cambiassoya verilecek parayla ondan 1 alt seviyede 3 oyuncu alınsa takım için çok daha iyi olur.

Bonservise daha dogru durust para harcamadik. Sampiyonluksa hedefimiz mutlaka paraya biraz kiymaliyiz

Cambiasso olabilirligi varsa eger reddedilecek bir adam degil , resmen gelirse takima 2 sinif atlatir

O soyledigin bir alt seviyede 2-3 oyuncu daha da zaten alinmali , kimse alinmasin demiyor takviye sart

Olaya şöyle bakalım.Aliğa Petkim takımında yöneticiyiz.30 milyonluk bütçemiz var.Bu paraya dünyanın en iyi oyuncusu Kobeyi getirebiliriz.Dünyanın en iyi oyuncusuna sahip oluruz ama Tbl'de şampiyon bile olamayız diğer oyuncular kötü olduğu için.Ama bu bütçeyle Kobe kadar iyi olmasada Avrupa çapı için çok üst düzey 10 oyuncu alabiliriz.O zaman finalfouru bile zorlayan bir takım ortaya çıkar.Hangisi daha mantıklı?

Olaya şöyle bakalım.Aliğa Petkim takımında yöneticiyiz.30 milyonluk bütçemiz var.Bu paraya dünyanın en iyi oyuncusu Kobeyi getirebiliriz.Dünyanın en iyi oyuncusuna sahip oluruz ama Tbl'de şampiyon bile olamayız diğer oyuncular kötü olduğu için.Ama bu bütçeyle Kobe kadar iyi olmasada Avrupa çapı için çok üst düzey 10 oyuncu alabiliriz.O zaman finalfouru bile zorlayan bir takım ortaya çıkar.Hangisi daha mantıklı?

35 milyon taraftarı olan Galatasaray söz konusu olan..

Ve Cambiasso'da fazla değil yıllık verilen 5 milyon € 'da..

Sen küçük takimi degil büyük takimi yönetiyorsun.. Kötüden örnek olmayacagi gibi, küçük takimlardanda örnek olmaz.. Kulüp basari istiyorsa, isim yapmis futbolculari getirmelidir.. Yok Sivasspor, yok Petkim diyerek nereye varabilirsin ? Biz Sivas degil, 500 yillik tarihi olan, hedefi Türk olmayanlari yenmek olan bir kulübüz.. Mantikli olan tek birsey var, kaliteli futbolcu alacaksin, kaliteli futbolcu da tuzlu olur..

ben cambiasso ya 5 milyon € verileceğini zannetmiyorum 3.5 falan alır en fazla.iyi bi forcet alacak olurlarsak onada en fazla yıllık 4 verilir

Herşeye yaş ve para olarak bakmayalım. Bu adam alınabiliyorsa alınmalı. Tam aradığımız futbolcu. Şuan takım dağınık halde, bu takımı toparlayacak kaliteli ve en kısa sürede takıma bir kimlik kazandırabilecek futbolcular lazım. Cambiasso - Selçuk ikilisini düşünemiyorum, harika olur. Ayrıca bu kadar kötü sezonlardan sonra bu taraftar artık iyi bir takım görmeyi haketti. Bizim gerçek yarış içinde olmamız gereken yer Avrupa kupaları. Tanınmamış bir futbolcu gündeme gelse bu kim diyoruz (Lauro), parası ile dünya çapında bir yıldız ile ilgileniriz, bu çok pahalı.

cambi ile ilgili bir gelişme mi var beyler ?

35 milyon kisi forma alcaksa tamam. Ama sende bende biliyoruz ki bu olmuyacak.

4 tane karaktersiz yollarsın..

Alacaklarını toplasan 4 milyon € eder..

1'de biz veririz..

Yıllık 5 milyon €ya..

5 kişinin yapacağı işi tek başına o adam yapar..

Sarp,Ayhan,Musa,Aydın'ın alacaklarını topla Cambiasso'nun yıllık alacağı eder.

Zaten bunları üst üste koy bir tane adam etmezler..

Sen küçük takimi degil büyük takimi yönetiyorsun.. Kötüden örnek olmayacagi gibi, küçük takimlardanda örnek olmaz.. Kulüp basari istiyorsa, isim yapmis futbolculari getirmelidir.. Yok Sivasspor, yok Petkim diyerek nereye varabilirsin ? Biz Sivas degil, 500 yillik tarihi olan, hedefi Türk olmayanlari yenmek olan bir kulübüz.. Mantikli olan tek birsey var, kaliteli futbolcu alacaksin, kaliteli futbolcu da tuzlu olur..
Galatasaraya küçük klüp falan demedim zaten.O zaman soruyorum Cambiassoya harcanacak paraya Kallström+Drenthe+Cisse alınabilirdi mesela.Hangi seçenek daha iyi?Sadece Cambiasso mu yoksa 3 tane takımın seviyesini yükseltebilecek adam mı?

Genel kalite konusunda haklisin fakat Cambiasso konusunda katilmiyorum

Eger o mantikla dusunseydik Hagi'yi hic Turkiye'ye getirmememiz lazimdi.....Daha ucuzuyla ne Uefa alirdik ve Super Kupa

Drogba'ya çıldırıyordu millet 33 yaşında olsada çıldırıp istediği para verilsin yeterki alınsın deniyordu..

Cambiasso'yu fazla küçümsüyor arkadaşlar galiba..

Ortasahanın Drogba ayarında bir oyuncusu Cambiasso..

Alakası yok sevmediğim bir oyuncu avrupa liglerinden daha başkaları da var saysam bu isimleri çok şaşıran olur ama sevmiyorum yani..

İzlediğin takımlarda ki büyük oyuncular takımlarda ki yıldız isimlerin yanında sönük kalıyor..

Mesele Carrick'e ayar olurum nasıl topçu oldu bu kalas derim..

Ama koy Galatasaray'a..

Ortasaha top vermez Selçuk'la beraber sabaha kadar paslaşırlar..

Yani öyle oyuncuyu iğrenç bamın üstüne düşün..

Ve kaç level atlayacağını hesap et..

Geri
Üst Alt