Etebo'nun Yerine Jean Michael Seri

Topun şeklini unutmuştur bu , hazır isimler lazım bize.

Şampiyonluk kritik bizim için.

Seri teknik olarak iyi olabilir ama mücadele sıfır gereksiz transfer

8 aydır top oynamıyor. Ne yapacağız ki alıp onu merak ediyorum.

Şu bok yerine kaka alma (brezilyali olan degil!!) transfer kafasindan biz ne zaman kurtulucaz acaba?

2 si de uygun degil yol mu dunyada o pozisyonda oynayacak 3.secenek?

Hayret yaw !!

Seri sezon başındaki gibi bitik gelicek çünkü oynamıyor son 5 maça anca toparlanır.

Aynı isimlerle gidip geliyoruz Seri uzun zamandır oynamıyor biz alıp direk katkı sağlamayı düşünüyoruz

evet
transfer politikamız kendi takımlarında 6 ay ile 1 sene oynamayan oyuncuları almak.

terimin yeni challenge’ı.

Saka gibi, sezon basi transfer dönemi biteli kac ay oldu ve bizim ekip ancak seriyi bulduysa kusura bakmayin ozaman bu külüpte bütün görevliler baskanindan tut hocasina kadar bizimle ta..k geciyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kipirdamayan ve top kapamayan 8 numara bizim takimda olmaz.
Bu devirde sadece pas atmakla olmuyor. Galatasarayda oynamak icin bircok sey yapmalisin.

Berat Özdemir alınmalı bu mevkiye ve taylanın gelişimi gibi bir gelişim göstermesi beklenilmeli, pozisyon antrenörlüğü sistemi futbolculara baya yaramış görünüyor taylan selçuktan küçük küçük resitaller gösteriyor bir şeyler kaptığı belli, sene sonu 1 yıl sözleşmesi kalıyor Berat Özdemir'in bu işimize yarayabilir.

oynayan adamları hangi para ile alacaksınız renktaş
ffp bitiyormuş coşarız dediydim 🤑
şaka bi yana seriden bi yol olmaz fransa 2. liginden danimarka liginden vs. bundan 2 kat fazla performans verecek elemanları 2-5m'e bağlarız.

bu kekoya da yok yere 2m yıllık vermek zorunda kalmayız.

sarachi ve bu adam konusunda uyarılarımı tekrarlıyorum. sakın almayın bunları ey yönetim.

Geri
Üst Alt