eternal fire

Yazık oldu ama iyi bi turnuva çıkardılar. Woxic özellikle baya iyi oynadı şu seviyesini korusa rahatlıkla her turnuvada ilk dört kovalanabilir. Xantares kötüydü maalesef artık bu seviyede fark koyması lazım

bravo çocuklar ESLde yarı finaldeyiz

ne maçtı ama. 20.30da başladı ve şimdi bitti maç

Ulan yine kalbimiz ağzımızda izledik. Son zamanlarda izlediğim en sağlam maçlardan biriydi. Kazanan ekip olmamız da ayrı bir keyif verdi.

Harika bir maç canlı izleyemedigim için çok üzüldüm. Ama çok büyük bir takdiri hak ediyor takım... Bravo

maça kadar vakti olanlar yarı final maçı var

İnterno beklemediğim bir farkla bitti çok iyi çalışmış bizim arkadaşlar.

Calyx sonlarda 2 round b1t in taktiğini iki kez yedi ne yazık ki. Ama tebrik etmek lazım çok büyük bir gelişim gösterdiler.

Yıkıldım resmen

Anubis'i mal gibi verdik o 4v1 4v2 clutchlar, Majer'in kendini mollylemesi vs., ağır bir satış döndü aslında ama neyse, Rumen herif de ekstra oynadı

Ancient'ta acayip sürpriz hazırlanmışız anca helal olsun denir, hakeza Nuke zaten Nuke show vardı bugün. Inferno'da zaten ağızlarına sıçtık dedim ki tamam bunları decider'da ham yaparız

Dust 2'ye iyi başladık ama 4-1'ken o anti-eco'yu vermeyeceksin. En az 7 CT round alacak kadar oynadık ki orada dağılmasak 8 round bile alırdık. T tarafında ise resmen rezalettik her el 1 cat 4 long A girip heriflere haritayı saldık aldığımız roundları aim sayesinde aldık. 4 longuz bir kişi anti flash oynamıyor kudurdum izlerken, asla hak etmedik çok daha iyi oynamamıza rağmen

Helal olsun demek isterim ama artık bir majör turnuva kazanın yeter. Rio ya da Shanghai'yı kazanın yahut dağıtın takımı yeter

Ulan yine finalde kaybettik. Loser olma yolunda değilizdir inşallah.

Geri
Üst Alt