GSC Scout # Étienne Capoue

Halit DELİORMANLI

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Cevap: Étienne Capoue

3-4 sene once yazmistim . 2 sene boyunca yazdim Fransa Milli Takimina da secilince yazmayi birakmistim .

[video=youtube_share;Ixw3jno6GL4]https://youtu.be/Ixw3jno6GL4[/video]

Bu yada M'Vila olabilir..

Maliyet bakimindan yinede Melo diyorum.

Fransa'dan alinacak tek oyuncu (Melo'nun yerine).

Geçen yıl yazdığımda Forum da inanılmaz bir tepki almıştım. Bu adama oyuncu değil çöp diyen bile olmuştu

Bu oyuncu mu çöp:) ilginç

acaba kimler bu yorumu yaptı

bi ara cok övülüyordu bu Capoue ..Arsenal'e felan transfer olcagi söyleniyordu..olmadigina göre kötüdür bence ..kesin bir sey eksik bu elemanda..mental acidan olur yetenekden olur

Bu oyuncu mu çöp:) ilginç

acaba kimler bu yorumu yaptı

Valla isimlerini hatırlamıyorum abi. Melonun alternatifleri için konuşuluyordu transfer nöbetinde. Capoue dedikten sonra epeyi kişiyle tartışmaya girdik. Herkes Meloyu istiyordu. :)

Ben alınmasından yanayım ama herkes Melo'yu istiyor o mevkide haklılarda biraz ne diyelim.

Meloya 4 yıllık sözleşme 20 milyon euroyu bağlamak ne bileyim tamam iyi oyuncu ama Gökhan inleri tercih ederim ben hem türk, seneye kontenjan inecek büyük sıkıntı

M'Vila ya da bu eleman olur. Hatta çok iyi olur. :)

dit

Son düzenleme:

tanımam etmem ama inler olmayacaksa mecbur meloyu almamız lazım o bölgede riske gerek yok

Bu kadar etki bırakan Melo'nun yerine gelirse ağırlığını taşıyamaz. Sadece Gökhan İnler'e ikna olur taraftar Melo yerine. Bu sene de Melo kalır ve çok iyi performans gösteremezse anca o zaman onun yerine başka adam alınabilir.

MELO giderse yerine getirilmesi gereken YEGANE adamdir!!!!!!!

etienne-capoue-453919.jpg

tam alinacak kivamdadir kendisi

git it dun TANMAN

Geri
Üst Alt