Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.557
- 1.441
- 1.388

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun gibi yeteneksiz ama egolu biri az rastlanır.her futbolcu hakemi kandirabilir, her macta oluyor bunlar, eto bir ahlaksiz olabilir ama sanki sirf o yapiyormus gibi dusunulup yorum yapilmasi uzucu , yasin sirf son macta kac kez kendini yere birakti , faul olmadigini bile bile , hakemi yerden kese kese .
her futbolcu hakemi kandirabilir, her macta oluyor bunlar, eto bir ahlaksiz olabilir ama sanki sirf o yapiyormus gibi dusunulup yorum yapilmasi uzucu , yasin sirf son macta kac kez kendini yere birakti , faul olmadigini bile bile , hakemi yerden kese kese .
Sui misal misal olmaz. Eto'o kariyerindeki adamların yaptığı düzenbazlığı daha düz ve yeteneksiz adamların yaptıkları ile kıyaslamak mantıksızlık. Kıyas da eşitler arasında olur. Eto'o nun böyle şeylere ihtiyacı yok. Yaptığı şey hoş değil. Hoş olmayan bir şeyi diğerleri yapıyor oda yaptı diyerek aklamaya çalışmanın manası yok. Emek hırsızlığı emek hırsızlığıdır.
aklamiyorum , alinti yapitigin mesajda eto bir ahlaksiz olabilir yazdim ,anasina mi kufredeyim ,daha agir ne denir ... ama kisilik bu , maradona da yapti , henry de yapti , yapiyorlar bunlari oyuncular malesef ..
kariyerse henry ya da maradona daha mi az adamlar eto dan
aklamiyorum , alinti yapitigin mesajda eto bir ahlaksiz olabilir yazdim ,anasina mi kufredeyim ,daha agir ne denir ... ama kisilik bu , maradona da yapti , henry de yapti , yapiyorlar bunlari oyuncular malesef ..
kariyerse henry ya da maradona daha mi az adamlar eto dan
Adam değil oç
Ya bırakın bu işleri niye özür dilemiş onuda anlamıyorum.
Kimse Donk o pozisyonda Eto'yu nasıl kaçırdı demiyor.
Bizim oyuncumuz elle gol atsa bunu söylese ben kızarım, bunlar boş iş
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oç 2kale arkasi hakemi nedir peki kerim bey.
Eto'o elle gol atmasa puan alabilecek miydi sanki bu takım?![]()