Eto'o: ''Maçın hakemleri, Antalyaspor ve Galatasaray taraftarından özür diliyorum''

keep-calm-and-hassiktir-lan-1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
her futbolcu hakemi kandirabilir, her macta oluyor bunlar, eto bir ahlaksiz olabilir ama sanki sirf o yapiyormus gibi dusunulup yorum yapilmasi uzucu , yasin sirf son macta kac kez kendini yere birakti , faul olmadigini bile bile , hakemi yerden kese kese .

her futbolcu hakemi kandirabilir, her macta oluyor bunlar, eto bir ahlaksiz olabilir ama sanki sirf o yapiyormus gibi dusunulup yorum yapilmasi uzucu , yasin sirf son macta kac kez kendini yere birakti , faul olmadigini bile bile , hakemi yerden kese kese .
onun gibi yeteneksiz ama egolu biri az rastlanır.
çıldırıyorum her maç.
at gözlüğü takıp dümdüz gitmesi ayrı bişeyken bir de sürekli kendini yere atmaya başladı.

Sui misal misal olmaz. Eto'o kariyerindeki adamların yaptığı düzenbazlığı daha düz ve yeteneksiz adamların yaptıkları ile kıyaslamak mantıksızlık. Kıyas da eşitler arasında olur. Eto'o nun böyle şeylere ihtiyacı yok. Yaptığı şey hoş değil. Hoş olmayan bir şeyi diğerleri yapıyor oda yaptı diyerek aklamaya çalışmanın manası yok. Emek hırsızlığı emek hırsızlığıdır.

yasini bir kac mac oncesine kadar savunanlardan biriydim , cunku dikine gitmesi su an oyuncularimizda mumla aranan bir sey , fakat ozellikle son 3 mac o kadar kayip ki , yani bu kadar etkisiz olunur , bahsettigin huyu da aslinda kuslarin ersunla dirilisine sebep olan ilk adimi atmasini saglamisti gecmiste

sinirleriniz elveriyorsa bir bakin , 04:30 dan sonrasi

213-214 Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahce mac ozeti Ligtv.com.tr

Sui misal misal olmaz. Eto'o kariyerindeki adamların yaptığı düzenbazlığı daha düz ve yeteneksiz adamların yaptıkları ile kıyaslamak mantıksızlık. Kıyas da eşitler arasında olur. Eto'o nun böyle şeylere ihtiyacı yok. Yaptığı şey hoş değil. Hoş olmayan bir şeyi diğerleri yapıyor oda yaptı diyerek aklamaya çalışmanın manası yok. Emek hırsızlığı emek hırsızlığıdır.

aklamiyorum , alinti yapitigin mesajda eto bir ahlaksiz olabilir yazdim ,anasina mi kufredeyim ,daha agir ne denir ... ama kisilik bu , maradona da yapti , henry de yapti , yapiyorlar bunlari oyuncular malesef ..

kariyerse henry ya da maradona daha mi az adamlar eto dan

aklamiyorum , alinti yapitigin mesajda eto bir ahlaksiz olabilir yazdim ,anasina mi kufredeyim ,daha agir ne denir ... ama kisilik bu , maradona da yapti , henry de yapti , yapiyorlar bunlari oyuncular malesef ..

Mevzu Eto'o özelinde tartışılıyor Sinan Bey. Diğerlerinin yaptıklarının bu beyzade ile ne alakası var ? Neden o kısıma doğru bir fikirsel yolculuk yapma gereği duydunuz ? Bir şey söyleniyorsa ve arkasından ama geliyorsa o cümledeki ifade biçiminden genelde korkmak gerek. Diğerlerinin ahlaksızlıklarını diğerleri ile ilgili bir mevzu olduğunda dile getirebilirsiniz ya da getirebilirdiniz. Eto'o Galatasaray maçında emek hırsızlığı yapmıştır. Mevzu bu kadar basit. Yok diğerlerine bakılmıyor vesaire bunlar cidden gereksiz. Misal Burak Yılmaz böyle şeyler yaptığında biz burada yediği herzeleri eleştirdik. Kendi topçumuz olmasının da önemi yoktu. Ama yeri geldiğinde, o bu tarz bir şey yaptığında koyduk taşı gediğine. Siz kalkıyorsunuz gökten Nuh nebiyi indirir gibi Yasini başlığın ortasına indiriyorsunuz. Kendisinin bu forumda başlığı mevcut gider orada düşüncelerinizi yazarsınız. Eto'o nun yaptığı şey de böylece güme gitmez.

Birde benden size dostane bir tavsiye; forumda genellikle marjinal olma çabası içerisine giriyorsunuz. Sizin düşüncelerinize katıldığım noktalarda oluyor ama bazen bu hareket tarzınız öyle bir tavan yapıyor ki, insanlar sizin düşüncelerinizi kaile almamaya başlıyor. İllaki herkesten farklı olacağım diye kelam etmenize gerek yok. Düşündüğünüz gibi yazın gitsin. Farklı olma çabasına girmenize gerek yok. Aklı selim mesajlarınız ve düşünceleriniz de bu imajınız yüzünden güme gidiyor yazık oluyor.

bize ne kardeş maradona'dan ? Eto'o Galatasaray maçında bunu yaptı bizi orası ilgilendirir... henry , maradona falan gereksiz örnekler.. 1-1 iken elle gol attı olay budur... şerefsiz işte..

eto'o o pozisyonda tribündeki bir tanıdığına selam vermek için elini kaldırmıştı gol temiz

Bu konuyu bu kadar uzatmanin geregi olmadigi kanisindayim , oldu bitti, cok oyuncu yaptigi sahtekarliklari zaten soylemez, gostermelik olarak binde bir top benden cikti filan derler

4 tane yemisiz derdimiz eto olmus, zaten arkasindan 2-2 yi de bulduk ,eto da bu yaptigi gereksiz isle gelecekte bu konuyla anilacak ,kendisi adina bize oldugundan daha cok eksi puan

Ya bırakın bu işleri niye özür dilemiş onuda anlamıyorum.
Kimse Donk o pozisyonda Eto'yu nasıl kaçırdı demiyor.
Bizim oyuncumuz elle gol atsa bunu söylese ben kızarım, bunlar boş iş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elinle kolunla golleri attın
Şerefsizsin Samuel Eto
Yaşar Kemal, Erdinç Sezertam
Şerefsizsin Samuel Eto

Ya bırakın bu işleri niye özür dilemiş onuda anlamıyorum.
Kimse Donk o pozisyonda Eto'yu nasıl kaçırdı demiyor.
Bizim oyuncumuz elle gol atsa bunu söylese ben kızarım, bunlar boş iş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ondan daha onemli bir konu da hakem konusu .. hakem neden sahada var, bunlar icin .. zaten rakip oyuncularin uzerinde anlastiklari kararlarda hakeme gerek yok , biri hali sahadaki gibi faul der, oteki birakir .. hakem bunlar icin var .. burada ozguc turkalp denen allahin belasi adama bir paragraf acmak istiyorum , bu adamin imtiyazi nedir boyle

Seneler evvel orta hakemken gorus alanindaki anelkanin faul-el karisimi hareketini gormedi 2-0 lik mac konyalilarin da sagolsun katkilariyla 2-4 bitti, demin yasin konusu acilinca getirdigim videoda tesadufen gordum o canerin yerde bizim yasini erciyeste tekmeledigi macta da karsima cikti , arastirdim tff den , gerci o macta da cizgi hakemiymis , 4 uncu hakem olsa pes artik diyecektim

simdi de en son bu macta cizgi hakemiydi etonun gol attigi kalede

etoya sahtekarligi icin laf soyleyecegimiz yerde bunu gormekle yukumlu olan hakeme yuklenmek , adina basliklar acmak gerekmez mi

ilave hakem özgüç türkalp zamanında anelkanın kolunu görememişti

tıpta yeni bir hastalığa ismi verilebilir

kol körlüğü = turkalpasyon

Son düzenleme:
Bu adami bu gorevde tutanlara tepki koymak lazim ,bu nasil bir ayricaliktir , 11 senedir kendini orta hakemlige atamamis ,ustune gerilemis , yeteneksizligi besbelli net olan bir adami ,ya bir amac ugruna kullaniyorlar , en kotusunu dusunuyorum

ya da surekli gormezden geliyorlar . yarin obur gun bu adamin ornegin bir rize ile oynadigimiz kupa rovansini ya da ne bileyim , ts-fb macini berbat etmeyecegi ne malum

Geri
Üst Alt