Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Off'a Kaldık!

Cevap: Euro 2012 | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 2.Yarı | NTV

off ya hakan balta sakatlandı :(

sevincim kursağımda kaldı

Hakan tam da iyi oynamaya başlamışken sakatlanma. :(

Gökhan Töre'yi devre arasında 5-8'e alsak ne güzel olur.

Hamburg düşsede Töreyi alsak iyi olur. Gelecek sene için Töre, Ömer Toprak alırım direk sezona başlarım. İkiside 15m bulur.

Oha herifin kafasını yardı Sabri. :D

Ciddi ciddi parası neyse ne nekadar gerekiyorsa verip almak lazım Gökhan gibi adamları.

Chelsea altyapısından bize gelecekti öyle mi. Gökhan Töre'nin varlığından bile haberiniz yoktu çoğunuzun.

vallah ben sahsima konusmak gerekirse, toto'mu yirttim, alalim diye. arkadaslar sahit...mesajlarimi okursan da görürsün ;)

arti atila turan'i da cok istemistim.

Chelsea altyapısından bize gelecekti öyle mi. Gökhan Töre'nin varlığından bile haberiniz yoktu çoğunuzun.

Chelsea altyapısında olduğundan 2 senedir haberdardım Hamburg'a gitmeden önce. Chelsea alt yapısında oynayan bi Türk'ü futbolu takip eden çoğu kişi bilir ;)

Maçı izlemeyi bıraktım..İsveç Hollanda akar :)

Kaldikmi Caglar'a yine :( ?

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Offlar'a

of yine play off :(

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Offlar'a

Bitti

Bitt,i iskence sonunda...:sopa:

Ite kaka Play-Offlar'a kaldik. :o

15 yaşında iken biliniyordu gökhan töre leverkusen alt yapısındayken,chelsea'de şans bulması zor zaten.

Bir takıma gitceğini zaten düşünüyordum ama hamburg baya ucuza aldı galiba öyle hatırlıyorum ben.

Milli takım için önemli bir kazanç olurda hiddink efendi Mr.Winger Kazım'ı oynatıyor.:D İnşallah hamburg düşer alırız :D

Dediğim gibi gelecek sene 2 tane sağlam grubetçi transferi yapalım direk sezona başlayalım (Ömer-Töre) bütün paraları bunlara verelim.

Bu arada Çekler atmış.

skor ne olursa olsun, play-off'lara katilmaya hak kazanmis bile olsak, hiddink'e tesekkür edip, derhal yollar ayrilmali!

Chelsea altyapısında olduğundan 2 senedir haberdardım Hamburg'a gitmeden önce. Chelsea alt yapısında oynayan bi Türk'ü futbolu takip eden çoğu kişi bilir ;)
Bize gelmesi gibi bir saçmalığı nasıl düşünebilirsiniz o zaman. Gökhan Töre büyük topçu olacak ve Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynayacak ama önce Bayern Münihe gidebilir. Robben'den birşeyler öğrenir.

Geri
Üst Alt