Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Off'a Kaldık!

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Off'a Kal

o kadar kusur kadı kızındada olur.oraları görmeyiver sende.:asd:

nereyi göreyim caner :)

Acılı lahmacun yiyip tuvalet arayan adam gibi,deli gibi boş boş koşuşuna mı? :)

Sabri Servet ikilisinin benim gözümde hiçbir kredisi kalmamıştır.İkisi de bal üretmeyen arıdır.

Servet aynı çalımı bin kere yemekten utanmamış

Sabri de bir ortayı bizim oyunculara ulaştıramamıştır.

Sabri ve Servet'in olmadığı her sezon şampiyonluğa oynayacağımız ve şampiyon da olacağımız aşikardır..

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Off'a Kal

herkes bi skor yazıyor ama bizim işimize hangisi geliyor?

Sırbistan maçına odaklanın.. Çekler zaten 0-2 yeniyor.

Euro 2008 gruplarınada gidersek rezil oluruz diyorduk.Terimi yerden yere vuruyorduk.. Gerci Hiddink daha çok takıma çomak sokuyor.Zamanında terimi sakatlıklar çok etkilemişdi.. O yüzden hiddinke rağmen umarım gruplara gideriz.

nereyi göreyim caner :)

Acılı lahmacun yiyip tuvalet arayan adam gibi,deli gibi boş boş koşuşuna mı? :)

Sabri Servet ikilisinin benim gözümde hiçbir kredisi kalmamıştır.İkisi de bal üretmeyen arıdır.

Servet aynı çalımı bin kere yemekten utanmamış

Sabri de bir ortayı bizim oyunculara ulaştıramamıştır.

Sabri ve Servet'in olmadığı her sezon şampiyonluğa oynayacağımız ve şampiyon da olacağımız aşikardır..

sende haklısın ama elde bu var

en iyi 2ci nasil olucaz 17 puanla

Ulan Sırplar inşaALLAH yenemezler elenirler...

Portekiz 2.oldu gibi.Kötü haber..

14 orta açtı bitanesi bizim adamlara gitmedi..

Abartmayalım.2.yarı Arda'ya verdiği pası hatırlıyorum mesela çok iyiydi.

Ceza sahasında Buraktan başka kimse girmezse Beckham açsa ortaları nafile.Keza Arda-Emre-Kazım da defalarca orta yaptı,hepsi karavana.Kaldı ki Sabri orta açmıyor,pas atıyor genelde.

Madridli Ardayi bugun sahada goren oldumu

bosna da attı fransa da 2. oldu gruplarda portekiz fransa 2.şu an

Portekiz bir gol daha yerse, veya Norvec birtane daha atarsa Portekiz 3. oluyor galiba ?

Fransada yedi :D

Abartmayalım.2.yarı Arda'ya verdiği pası hatırlıyorum mesela çok iyiydi.

Ceza sahasında Buraktan başka kimse girmezse Beckham açsa ortaları nafile.Keza Arda-Emre-Kazım da defalarca orta yaptı,hepsi karavana.Kaldı ki Sabri orta açmıyor,pas atıyor genelde.

pas atıyor genelde.evet.topu alıp alıp geriye dönüyor .Çileden çıkarıyor insanı...

fransa 0-1 bosna

yalnız ben bu bosnadan bişeyler bekliyordum.son yıllarda baya geliştiler.

Sabrinin ortalarında Hakan Şükür olsaydı atardı hepsini.

Sanmıyorum.

Sabri'nin ortaları daha çok kısa düşüyor.

Zaman zaman da fazla yukardan gidiyor.

Bu akşam bir tane ayağının dışıyla orta yaptı,ilginç olan da en beğendiyim ortası o oldu.

bizim en iyi 2. olma sansimiz yok

Geri
Üst Alt