Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya - Türkiye | 8 Ekim | 21.45 | NTV

Yeri ve sırası değil ama,

Rijkaard'a sallayanlar, lütfen dünyanın en büyük teknik direktörlerinden Hiddink'in çıkardığı MİLLİ TAKIM kadrosuna iyicene bakınız.

Yeri ve sırası değil ama,

Rijkaard'a sallayanlar, lütfen dünyanın en büyük teknik direktörlerinden Hiddink'in çıkardığı MİLLİ TAKIM kadrosuna iyicene bakınız.

Kadroyu Hiddink değil, Oğuz çıkarıyor. Daha doğrusu oyuncuları Oğuz seçiyor o da elindeki kadroyla bir şeyler oluşturmaya çalışıyor.

bence göbekteki oyuncu seçimleri iyi,ön libero olarak mehmet in alınması lazımdı ama sakat,aurelio-emre mecbur:),önlerinde nuri doğru seçim,sağda hamit ona da tamam,solda özer problem,aşırı top kaybıyla oynayan bi oyuncu zaten,defansa yardımı da pek yok,hele böyle stresli bi maçta bizim en büyük handikapımız,ama bununla sınırlı değil tabi,solda özer,arkasında sabri birde:),müller arkasında lahm oynarsa ikisi maçın yıldızı olacaklardır büyük ihtimal,forvette problem tabi,neyse gol yememeye bakalım bence,atmamız bi hayli zor gibi,hamit falan uzaktan atar,yada nuri frikikten onun dışında go latmamız zor bence:)

Kadroyu Hiddink değil, Oğuz çıkarıyor. Daha doğrusu oyuncuları Oğuz seçiyor o da elindeki kadroyla bir şeyler oluşturmaya çalışıyor.

Ne yani? Eldekilerden bu mu çıkıyor? :)

Ayrıca Volkan Şen, Mehmet Topal(sakatlandı ama sakatlanmadan öncede çağırılmamıştı) gibi adamları çağırmamak başlı başına bir "hata"dır.

bence iyi futbolcu neden mok atiyorsunuz ugura:)

ozerden 25 bin kat iyi bir adam bence

volkan şen bursada bazı maçlarda sol bekte oynamıştı.gayette başarılı olmuştu.milli takımda denenemezmi acaba o pozisyonda

-----volkan-------

gökhan gönül--servet---ömer-----volkan şen

hamit----selçuk inan--emre ---- arda

-----------------nuri------------

-------------tuncay--------

sakatlıklar olmasaydı çok güzel bir kadro olurdu böyle..

-----volkan-------

Volkan Şen değil o Ozan İpek. Hiç sol bek oynamadı Volkan.

Sadece bir maç, kırmızı falan görünce sok bekleri, sol açıktan sol beke kaydı ikinci yarı.

Volkan Şen değil o Ozan İpek. Hiç sol bek oynamadı Volkan.

Sadece bir maç, kırmızı falan görünce sok bekleri, sol açıktan sol beke kaydı ikinci yarı.

neyse oraya hakanı koyalım kadro bu şekilde iyi değilmi.

Bizim hala yerleşmemiş bir sistemimiz var. Özellikle Emre ve Nuri'nin orta sahadaki performansları takımıza yön verecektir. Milli takımımız bulduğu pozisyon(ları) iyi değerlendirmek zorunda.

Bugün Hiddink ya yerin dibine sokulacak ya da göklere çıkartılacak. Nedeni ise Sabri ve Özer diyorum.

Almanya milli takımı, sakin, disiplinli ve duran toplardaki uzun futbolcularının hakimiyeti ile bu maçın favorisi. Ceza sahası çevresinde çok faul yapmamak ve Alman futbolcuları fazla korner çizgisine göndermemek gerekir.

Beraberlik iyi sonuç. Kazanırsak harika olur. Kazanacak potansiyelimiz var, milli takımımıza gönülden inanıyoruz..

-----volkan-------

Nasıl yani?? bence arda sag bekte daha iyi olurdu.

Bu diziliste cikacakmis Hiddink. Bence baya risk almis. Bana pek mantikli gelmedi ama bu diziliste kazanirsak Hiddink´i taktik dehasi yaparlar Türkiye´de. Kaybedersek amatör, beceriksiz, futboldan anlamayan aciz bir adam konumuna sokarlar.

1286548027269776.jpg

Hamit sol kanatda hic etkili degil. Bayern CL macinda sol kanat da oynadi ve takimin en etkisiz futbolcularin basinda geliyordu. Özer sag kanat? Cok gereksiz ve sacma bir hamle. Etkili olacagini düsünmüyorum. Hiddink teknik oyunculara agirlik vermis topa daha fazla sahip olabilmek ve daha iyi pas yapabilmek icin. Ama Almanya´ya karsi isleyecegini sanmiyorum bu taktigin. Sabri olayini hala cözemedim ve Sabri´nin cok yipranacagini düsünüyorum o bölgede. Hayirlisi olsun. Umarim taktik dehasi oldugunu bizde de gösterir Hiddink. Ne diyeyim?

özer sol,hamit sağdadır zaten:)

ertemsenr

hiddink anlattığım bir ş.ligi maçında ivanoviç'i lampard ile birlikte yanyana oynatmış chelsea kazanmıştı.bizim ivanoviçler napar bilemem?
.

Bu diziliste cikacakmis Hiddink. Bence baya risk almis. Bana pek mantikli gelmedi ama bu diziliste kazanirsak Hiddink´i taktik dehasi yaparlar Türkiye´de. Kaybedersek amatör, beceriksiz, futboldan anlamayan aciz bir adam konumuna sokarlar.

1286548027269776.jpg

Hamit sol kanatda hic etkili degil. Bayern CL macinda sol kanat da oynadi ve takimin en etkisiz futbolcularin basinda geliyordu. Özer sag kanat? Cok gereksiz ve sacma bir hamle. Etkili olacagini düsünmüyorum. Hiddink teknik oyunculara agirlik vermis topa daha fazla sahip olabilmek ve daha iyi pas yapabilmek icin. Ama Almanya´ya karsi isleyecegini sanmiyorum bu taktigin. Sabri olayini hala cözemedim ve Sabri´nin cok yipranacagini düsünüyorum o bölgede. Hayirlisi olsun. Umarim taktik dehasi oldugunu bizde de gösterir Hiddink. Ne diyeyim?

Marin macın yıldızı olur.

Geri
Üst Alt