Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 1-0 Türkiye | 8 Ekim | İlk Yarı | NTV

Rıdvan 1-0 iyi skor diyor :o

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 1-0 Türkiye | 8 Ekim | İlk Yarı | NTV

Galatasarayda kadro sıkıntısından dolayı devşirme sol bekler sağ bekler forvetler görmüştük de koskoca Türkiye milli takımında sol bek Sabri'nin oynatılmasını 1 kişi açıklasın bana.2 sezonda 20 maça çıkmamış oyuncular ilk 11 de.Özer denen adam her 2 kanatta da oynayabilen biri olarak lanse ediliyor ancak özer sağ kanada koyup hamit'in sol tarafta yokları oynamasını izliyoruz.aurelio çıktıktan sonra emre-nuri ikilisinin iyice geriye yaslanmasıyla orta sahada top tutma özelliğimiz kalmadı.birde tuncay'ın oyuna girmesi işleri almanya'nın leyhine döndürdü.bu saatten sonra bu mantaliteyle puan alabileceğimizi düşünmüyorum.inşallah yanılırım da hiddink çok saçma işler yapıyor.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 0-0 Türkiye | 8 Ekim | İlk Yarı | NTV

Emre ve Nuri ikisi birlikte ön libero oynayamıyor...

Bir de bunlara Özer eklenince çok uyumsuz bir orta sahamız oldu...

Birlikte oynayamıyor değil,ikiside ön libero değil zaten.

Sabri sol bek,Hamit sol açık,Özeri bilmiyorum,Halil forvet bravo büyük hoca hidink(oğuz çetin)...

Özer kornerin icine etti. :o

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 0-0 Türkiye | 8 Ekim | İlk Yarı | NTV

bu emrenin oynayacağı topunda emreninde şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Servet sarı kart.

Servet sari gördü. Yillar sonra ilk defa sari gördü galiba.

vay anasini koca turkiye 40 yasindaki zenci on liberosu sakatlaninca sistem degisikligine gitmek zorunda kaliyor

Hiç üzülmüyorum iyi oluyor. Böyle rezalet bir kadro olmaz. Nerede Mehmet Topal? Nerde Volkan şen? NEREDE?

Saçmalık abidesi şu almanyaya fark bile atacak gücümüz varken düştüğümüz durumlara bakın acaba diyorum bu derin devletdemi karışıyor bu işlere :lol:

Ilk yari bitti.

Galatasarayda kadro sıkıntısından dolayı devşirme sol bekler sağ bekler forvetler görmüştük de koskoca Türkiye milli takımında sol bek Sabri'nin oynatılmasını 1 kişi açıklasın bana.2 sezonda 20 maça çıkmamış oyuncular ilk 11 de.Özer denen adam her 2 kanatta da oynayabilen biri olarak lanse ediliyor ancak özer sağ kanada koyup hamit'in sol tarafta yokları oynamasını izliyoruz.aurelio çıktıktan sonra emre-nuri ikilisinin iyice geriye yaslanmasıyla orta sahada top tutma özelliğimiz kalmadı.birde tuncay'ın oyuna girmesi işleri almanya'nın leyhine döndürdü.bu saatten sonra bu mantaliteyle puan alabileceğimizi düşünmüyorum.inşallah yanılırım da hiddink çok saçma işler yapıyor.

+1905

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 1-0 Türkiye | 8 Ekim | Devre Arası | NTV

Arda 'sız maç, etsiz hamburger gibi oluyor.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 1-0 Türkiye | 8 Ekim | Devre Arası | NTV

Maçta Arda'nın eksikliği çok hissediliyor. Topu ileride tutabilecek tek oyuncumuz oydu.

Özer sifir, Sabri etkisiz, Hamit berbat, Halil berbat. Halil cikmali ve yerine Semih veya Sercan girmeli.

Bide hangi angut Özer'e 14 numarayi verdi. Cakma Arda. :o

İkinci yarının başında Özer çıkmassa ciddi anlamda Oğuz Çetin'in Milli takımımızı sabote ettiğini düşüneceğim...

şu özer türk futbolunun son yıllardaki en büyük balonudur...

Ey CAHİLLER bu adamı arda'dan iyi diyorsunuz, buyrun seyredir çakma ardanızı..

Geri
Üst Alt