Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

özerinhoooooooooooo dan mutheşem hareketler, aman allahım bu nasıl bir resital sayın seyirciler, gözlerim doldu :asd:

Terimin suçu ne ?

Tamam Mesut iyi oynadı, golünü attı, kendine yakışanı yaptı ama Mesut sempatizanlığınızı başka bir zamana saklayın, abartmayın.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Kime karşı büyük oynuyor liginde 2.sınıf belkide 3.sınıf futbol oynanan bize karşı oynuyor.

Canım kardeşim dünya kupasındada büyük oynadı bu adam kariyerinde geldiği yeri tartışmayalım.

Fatih Terimle Euro 2008'de takımımızın yarısı sakatken futbol dersi vermiştik. Bu oyunu görünce bu oyuncular halı sahada bile oynayamaz.

Maç başından beri Nuri'ye saydıran Rıdvan, dakika 90 olmuş Sabri'ye saldırıyor. Özer'in müthiş futbolunu duyamadık senden Rıdvan.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

rijkaard ne yaptı kuyruğuna mı bastı burada bile rijkaard.

Ben sisirilmis yabanci hocalarin Türk futboluna verdigi zarardan bahsediyorum,sana ne oluyor,yine cezami vereceksiniz

10-0 bitmedi diye şükretmek gerek...

Atsalar atarlardı...

Koca maç iki tane pozisyonumuz var...:o

Noldu Fatih Terim düsmanlari? Böyle görürsünüz anyayi konyayi

Tamam Mesut iyi oynadı, golünü attı, kendine yakışanı yaptı ama Mesut sempatizanlığınızı başka bir zamana saklayın, abartmayın.

Sempatizanlık yok yahu ben de meraklısı değilim ama öyle laflar ediliyorki sanırsınız adam vatan haini.Çok sığ yorumlar dönüyor.

Sabri sol bek,über yetenek Özerinho ilk 11,Mevlüt-Semih-Sercan dururken Halil ilk 11,Hamit sol açık...Dreamteam lan resmen. :DÇok belliydi bu sonuç.

Emeği geçenlere selamlar.

Böyle td olmaz olsun.

Beyler TFF'ye mail atalım tek tek, Oğuz Çetin istifa kampanyası başlatalım yoksa böyle olmayacak bu iş.

Ulan Özer kimde Milli Takıma alıp oynatıyorsun . Volkan Şen diye bi oyuncu Bursaspor'da haberleri var mı acaba Hiddink yada Oğuz Çetin'in ? Mevlüt gibi üstün yetenekli bi forvetin var onun yerine Halil,Semih ve Sercan'ı oynatıyorsun . Aurelio sakatlanıyor . Selçuk İnan'ı almak yerine kanatta oynayan ve Stoke City'de bile şans bulamayan Tuncay'ı oyuna sürüyorsun . Bu takımı Oğuz Çetin mi yönetiyor yoksa Hiddink mi bilmem ama kim yönetiyorsa malın önde gidenidir .

Ben sisirilmis yabanci hocalarin Türk futboluna verdigi zarardan bahsediyorum,sana ne oluyor,yine cezami vereceksiniz

Sen yabancı hocalara sallamaya devam et. Bütün sorun yabancı hocalar zaten.Futbolcularımız günahsız melek.

beyler bişey soracam:bu özer hurmacı maçtamıydı? bu nasıl adalettir be nasıl özerin milli takıma seçilip 11 oynaması facia...

Herkesin kendi yorumu, bu derece hassas konuda muhalefet olmaya gerek yok birbirinize maçı yorumlayın, Mesut 'un tercihine değil futboluna bakın.

Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için Milli Takım vasıtasıyla!! Türk futboluna kazandırılmaya çalışılan Özer için tek yorumum Sevgili Oğuzcuğum istersen bi PAF ligi falan kur kafana göre "nasılsa Hiddink'e fırsat tanımıyorsun kendisi seçsin Milli kadroyu " orada oynat bu çocuklarını..

Mesela Sinan Bolat olayı.. Sinan sonuna kadar hakediyor bu formayı giymeyi. 3. golü Volkan şu an dönüp keşke kendi kalesine atsaydı ben bunları yazarken..

Bizim itiraz ettiğimiz diğer tercihler de aynen şunlar..

Tuncay; Kendi takımında haftada kaç dk forma giyiyor? 5? 10? Topa vurmadan Milli forma garanti ;)

Sabri; Kendi takımımızda oynatamıyoruz sakatlığı iyileşmediği için ama 2 oldu Milli Takımda ve büyük ihtimalle bu sefer de olacağı gibi sakat döndü..

Arda Turan; Böylesine yüksek potansiyelli bir oyuncunun kariyerinden 4 ay çalmaya ne hakkınız var paşam?

Hakan Balta; Aynen sakatlığı geçmeden Milli Takıma çağırıldı Galatasaray'a komplo mudur hocam bu?

Glasgow Rangers savunmasını deli eden Volkan Şen dururken neden sağ kanat en son Beşiktaş-Fener maçında 45 dk forma giyen Özer'e kalıyor?

Kısacası Milli Takımı Fenerin arka bahçesine çevirmeye ne hakkınız var? Kİ buna gücünüz yetmeyecek..

YAZIKLAR OLSUN...

basta isim olarak hiddink i duyunca vay be gelirmi falan diyordum. rusya milli takiminin basarisini görünce gipta etmistim. ama suan anliyorumki. durum daha da kötü oldu. fatih terim gitti, oguz cetin geldi. hiddink bence bu futbolcularin yarisinin hangi takimda oynadigini bilmiyordur.

Kına yaksınlar...Fatih Terim'siz ve Arda'sız, Milli takımlarına kavuştular...

Bu fenerbahçe zihniyetinden kurtulumadığımız sürece böyle rezillikler izlemeye devam edeceğiz. Eyy oğuz bu senin eserindir. Utandım arkadaş 80 li 90 lı yıllardaki maçlar gibiydi. 3-0 olur dua ederdik maç bitsin diye.

Geri
Üst Alt