Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

kabusmu bu yaa... Galatasaray kötü olunca milli takımda kötü oluyo hepten bunalıma giriyorum

Hiç sorma kardeş sinan bolatı belçika kapacak ondan korkuyorum fenerlilere sorsanız türkiyenin en iyi kalecisi volkan derler almanya iyi oynamadı iyi oynasa 6-7 atarlardı

Volkan kötü Onur da kötüydü. Türk kalecilerinin hepsinde konsantrasyon sorunu var açıkçası.

Mesut'u ben bugün takdir ettim golden sonra. Devamını getireyim; Arda Mesut'tan iyi bir oyuncu. Arda Alman veya İsveç vatandaşı olsa şuan, Mesut yerine Arda Real Madrid'te oynardı. Kimse sızlanmasın. ;)

Devam edersen, Dünya çapında bir tatile yollayacağım seni. Uzun süre forumdan ayrı kalacaksın haberin olsun.

Nedenmiş?

Yorumum da ne var? Allah Allah, fikrimi söyleyemeyecek miyim?

Pardon o zaman.

Sabri sol kanatta, Hamit sol açıkta, Nuri ve Emre göbekte falan... yanlış oldu hocam şimdi o. sol bekte ben olacaktım, kalede Sabri olacaktı, orta sahada volkan ve lebron james olacaktı, Gökhan ve Nuri'nin yerleri değişecekti, Emre forvete geçecekti, Halil ve Hamit ponponları giyip tezahürat yapacaktı!

Hiddink bu takımda zarar!

keske benide koysaydin hocam takima. nasil olsa hatir gönül isiyle kurmadinmi kadroyu :) yaz benide bir yere.

Takımlarında oynayamayan Halil, Özer, Sabri, Tuncay, Semih gibi oyuncular milli takımda oynuyorsa, Türkiyenin tek yıldızı Arda oynamıyorsa bu sonuç normaldir. Türk futbolundaki düşüş sürüyor çünkü yeni gelen kaliteli bir jenerasyon yok. Hala Stokecityde 5 dakika oynayan Tuncay ile Almanyada takım bulamayan Halil gol umudumuz. Malesef kalitemiz yerlerde. Hiddinkin tercihleri kötü olsada hezimetin ana sebebi bu.

evet eski gökhan gönül değil ya artık sakatlıklar bozdu onu bugün iğrençti :lol:sabri iyidir:lol:

gökhan gönül hep böyleydi, hiçbir zaman yukarlara çıkmadı. Medyanın, fenerlilerin şişirmesidir gökhan. Özeri nasıl şişirdiler onuda şişiriyorlar. Bu adamı eli ayağı düzgün bir avrupa takımı alır mı ? Haa sabriden iyimidir kötümüdür o tartışılır ama bu gökhan karşısında sabriyi ezmek kimseye yakışmıyor.

Arda'yı başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeçelim artık. Şu forumda kaç kişi Özer daha komple bir adam dedi şimdi de Mesutta mı sıra ? Arda'nın yerini ne Galatasaray'da ne de Milli Takımda kimse dolduramıyor bunu görmek zor değil.

Zaten sorun burada. Önceki teknik heyet başarısız olmuş. Hiddinki getirmişsin eski teknik heyetten beceriksiz oğuz kalmış. Zaten oğuz adam olsa Fatih Terimin gittiği zaman oda istifa ederdi. Derdiki ; Arkadaş başaramadık.

Hiddink´in büyük hoca oldugunu biliyorum. Lafim yok. Ama bu takimi sadece Fatih Terim basariya kosturur. Süper bir jenerasyonumuz yok maalesef. Bunu anlamamiz lazim.

Gökhan Gönül: Anca Türkiye´de oynar. Avrupa´da hep rezil ettiler Gökhan´i. Kesinlikle Sabri´nin ondan iyi oldugunu düsünüyorum.

Servet: Avrupa klasinda bir adam degil. Sadece güclü

Ömer: Avrupa kalitesinin cok cok altinda

Özer: :D Yorum yok

Halil: Klas diye birsey yok zaten

Ve siz bu Milli Takim´dan müthis basarilar bekliyorsunuz. Fatih Terim bu adamlarla en iyisini yapiyordu kesinlikle. Kaos futbolu dediginiz sey kalite eksikliginden kaynaklaniyor. Fatih Terim en dogrusunu yapiyordu cünkü Türk futbolunu kimse ondan iyi bilemez. Kalite eksikligi demisken, ne hatirlatiyor size? Rijkaard Biraz gercekci bakalim artik olaylara. Galatasaray ve Fenerbahce Avrupa´da rezilleri oynuyor. Ne Türk futbolu?

Son olarak: IMPARATOR FATIH TERIM

Sansal Büyüka cok iyi saydiriyor.

Mesut'u ben bugün takdir ettim golden sonra. Devamını getireyim; Arda Mesut'tan iyi bir oyuncu. Arda Alman veya İsveç vatandaşı olsa şuan, Mesut yerine Arda Real Madrid'te oynardı. Kimse sızlanmasın. ;)

Hadi Alman vatandaşı olsayı anladımda, İsveç ne alaka ?

Devamlı bu başlıkdaki milli takımımıza karşı provakatif yorum yapan kişiyi önce masumane bi gurbetçi sandım kendini almanyaya yakın hisseden, ama bence bölücü terör örgüt sempatizanı.

bence cenk bjkli cenk iyi ama türkiyenin en iyi kalecisi kayserisporda oynayan gökhan değirmenci yakındır ortaya çıkması genç daha ;)

Bırak Sergen yahu. O kadar kolay değil bu işler. Ufuk bana göre ikisinden de iyidir. Sorun şuki hepsinde konsantrasyon sorunu var Rüştü'de de vardı bu. Değişemeyecek gibi.

Kalite farki abacik ortaya cikti bu macta...

Temel bilgisi olmayan Türkiye Tarih yazmis, Destan yazmis Teknik Direktörleri "Futboldan anlamiyor" diye suclayip dursun.. :)

Cok Güzel bir Galibiyetti.. tebrik ederim Almanlari..

özer kazakistan ve belçika maçlarında hiç süre aldı mı biliyormusunuz?

-----Mevlüt------

Hamit-Nuri-Volkan

-Emre--M.Topal---

Zor olmamalı şu takımı çıkartmak.

Geri
Üst Alt