Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Hollandalılardan hayır gelmeyeceğini anladık.Türkiye'de hiç mi sol bek yok yeni iyileşmiş Sabri'yi oynatırsın? Takımında düzgün performans veremeyen Özer'in yerine hiç mi adam yoktu? Nuri daha geride oynayınca orta saha çok zayıf olmadı mı? Tuncay solda Hamit ortada olsa daha verimli olmaz mıydı? Maçın en iyisinin Servet olması anormal değil mi? Daha o kadar çok soru çıkıyor ki... Yenilmemiz hiç problem değil ama bu kadar aciz oynayıp eski yıllara dönmememiz lazımdı.

Halil´i oynatmak en büyük hataydi zaten. Gerci hatalar coktu da:) Hamit´in sol acikta rezil olacagini mac baslamadan söylemistim. Sabri´nin sol bekte etkili olamayacagini, ileriye destek veremeyecegini söylemistim. Özer´in bi halta yaramayacagini söylemistim :D Biz normalde Almanya´yi zorlayabilecek bir takimiz. Ama bu dizilisle rezil olduk. Belliydi aslinda. Hiddink´in Türk futbolcusunu tanimasi gerekiyor kesinlikle:) Oguz Cetin´e güvenirsen böyle rezil olursun iste.

Milli takıma kim şahsi husumet sokuyorsa hesabı sorulmalı...

Şu Oğuz Çetin midir nedir,bu şahsiyetten acilen kurtulmamız lazım.

Bu arada Özer'in hiç suçu yok, bu adamı şu maçta oynatmak büyük hata. Fenerbahçe'de devamlı yedek kalan bir oyuncuyu tak diye Almanya maçında oynatırsanız, adam ne yapıcağını şaşırır. Ayrıca Sabri sol bekte elinden geleni yaptı bence. Volkan Şen, M.Topal gibi oyuncuları çağırmayıp Mevlüt, Nuri gibi gençleri harcayanlar utansın.

Beyler, kişisel tartışmalara girmeyelim lütfen. Sakin olalım, kullandığımız kelimelere dikkat edelim. !

Mesut tartışmasını bırakın artık. Sıkıcı olmaya başladı. Adam delikanlı gibi çıktı oynadı, saygısızlıkta yapmadı. Yapacaksanız maçı yorumlayın, yoksa kapatalım başlığı.

Özer Ardanin yedegi secilmis bastan beri. Arda yoksa Özer onatiriz, Arda oyundan cikiyorsa Özeri oyuna aliriz diye karar vermisler taa bastan beri. Baska secenekler üzerinde düsünmemisler hic.

Yoksa b... gibi oynayan bu adami 90 dk sahada tutmazdilar.

Hiddink; "Sonuç normal" diyor? Bu adam Türkiye'yi hallaç pamuğumu sanıyor? Yazık, kocaman hemde..

Bu ülkeye Hiddink falan fazla, vallahi fazla... Heyecandan iki metre yanındakine pas vermeyen 30 yaşındaki adam çaresizlikten ilk 11de oynuyorsa, kralı gelse bile bu takımdan bir cacık olmaz.

Bu arada Mesut süperdi. Ana avrat küfür ettiler, ıslıkladılar. Attı golünü, morarttı yapanları. Sahanın en iyisiydi yine. Şimdi oturup düşünelim... bakalım, bu adam niye Türkiye'de değil. Nuri Şahin'e bakın, cevabı bulacaksınız.

çok tuhaf çok kızgın ve sinirliyim ama Mesut'un gol atması hoşuma gitti. Ben mazoşist'miyim yoksa arkadaşlar :D

Çok övdüğümüz Ömer'in baskı altında nasıl ezildiğini gördük, çoğu kişinin beğenmediği Servet daha iyiydi, İsmail sakat mı?

Ayrıca Necip'i de milli takıma alıştırmak lazım, orta saha da çok sıkıntı çekeceğiz yoksa.

Çok övdüğümüz Ömer'in baskı altında nasıl ezildiğini gördük, çoğu kişinin beğenmediği Servet daha iyiydi, İsmail sakat mı?

Ayrıca Necip'i de milli takıma alıştırmak lazım, orta saha da çok sıkıntı çekeceğiz yoksa.

Ömer'in övülecek bir yanı yok. Kötü stoper değil ama iyi bir stoper de değil bence. Büyük takımlarda inanılmaz çuvallar, Bursa'nın sistemi öyle olmasa bu kadar başarılı olamaz.

Bu arada Aurelionun durumu ciddi gibi görünüyordu.

Ömer'in baskı altında ezildiğini söylüyorsun.

Necip nasıl oynayacaktı o baskıda ? :o

swasteiger'de yoktu. Allah acımış halimize..

QKGXs.jpg

Cenk Gönen, Onur Kıvrak, Sinan Bolat demezler mi adama ?

Bu milli maclara kulüp takimlarini karistirmayi hic sevmem. Ama Galatasaray egemenligindeki milli takimlarin basarilari ortada, bu günkü milli takimin hali ortada. Kendilerini kulüp maclarinda parcalayan, Fenerbahceyi yillardir ayakta tutan 2 adam Emre ve Gökhan milli maclarda ya dökülüyor ya da oynamiyor. Anadolu takimlarinda üst düzey oynayan oyuncularin niye milli takimda pek tercih edilmedigini de bugün tekrar gördük. Bizim yerden yere vurdugumuz, begenmedigimiz Servet bu macin Türkiye adina tek iyi oyuncusu.

Gene de Almanyaya yenilmemiz beklenen bir sonuctu zaten, bir sey kaybettigimizi de düsünmüyorum. Biz bu gruptan 2. olarak cikariz. Ama bu kadar aciz durumda bir Milli takimi hayatimda izlemedim. Ne ataga ciktik, ne defans yapabildik, ne top tutabildik. Her uzaklastirdigimiz top, 2 saniye sonra kalemize pozisyon olarak geldi resmen. Ne diyim, utandim, üzüldüm.

Geri
Üst Alt