- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu
Mesut neden bu kadar olay oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı, sana cevap vermiyorum farkındaysan!?
Alman oyuncularin dikine kosulari gercekten süperdi. Bos alana en dogru zamanda gidiyorlar. Bunlari yapan 22 yasindaki Mesut, 20(!) yasindaki Kroos. Net bir skor ile aldilar, tebrik etmek lazim.
Biz de kendimizi kandirmayalim. 3 metre ilerdeki adama pas yapamayan milli oyuncularimiz var. Bazen soruyorum kendime Türk takimlarin günlük antrenmanlari nasil geciyor.
Peki sen bilirsin. Kısa bir öneri, niye bugün bu çocuk Real Madrid'de oynuyor, 1 gol 3 asist yapıyor, bugün toplamda Emre+Nuri+Hamit'in yaptıklarını tek başına yaptı? Bu tartışılmıyor ama sevinçleri vs. tartışılıyor.
Daha çok ağlarız Mesut gibi nicelerinin ardından.
dostum Mesut tabuları yıkan biri...
Peki sen bilirsin. Kısa bir öneri, niye bugün bu çocuk Real Madrid'de oynuyor, 1 gol 3 asist yapıyor, bugün toplamda Emre+Nuri+Hamit'in yaptıklarını tek başına yaptı? Bu tartışılmıyor ama sevinçleri vs. tartışılıyor.
Daha çok ağlarız Mesut gibi nicelerinin ardından.
Kafatasçılığı bırakın. Adam 90 dakika boyunca ıslıklandı, o dakikaya kadar profesyonelliğinden ödün vermedi. Golünü attığı zaman abartılı sevinç yaşamadı diye adamı yerden yere vurmayın. Evrensel futbolculuk bence budur. Adam yaptığı seçimden ötürü, kanını taşıdığı ırkın antipatisini toplamamak için sevincini oldukça mütevazi hale getirdi. Art niyetli biri olsaydı 90 dakika boyunca ıslıklayan taraftara gol sevincinde harekette yapabilirdi.
Bundan sonra kolay kolay Almanya'dan genç yetenek beklemeyin bence Milli Takım'a.
Mesut baya model oldu artık oralarda.
Mesut gibi Almanya'yı seçeceklerdir.
Ne tabusu pardon, anlamadım?
Aurelio mu?))

Ne olmuş yani? Geçen 3 asistde Nuri yaptı, Bayern'e attığı frikikte şahaneydi geçen hafta! Nasıl olacak?