Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 2-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

pofffff

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 2-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Hiddinki getirenlerin

Özer maçın yıldızı.

Gökhan Gönül Sabri'den iyi diyenlerede sağlam selam gönderiyorum burdan. Özer-Gökhan-Tuncay 3 Fenerbahçe'li bugün milli takımı mahvetti, Oğuz Çetin İSTİFA...!

Özer'in bu kadar süre aldığı takımın Almanya'dan puan almasını beklemek hayalcilik zaten.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 1-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Sen evinden küfür etmeye devam et adam çatır çatır oynuyor çak çak yaptı diye küfredin böyle zihniyet yüzünden geri kalıyoruz zaten.Adam zerre sevinmedi bile halen yaranamıyor.

benmi yanlis gördüm? bir arkadasina göz kirpti. ikisinede cak yapti. bu sevinc degilmiß nouma gibi tombalami cekmesi lazim?

Agir agir küfürleri saydiriyorum Oguz Çetin'e, Guus Hiddink'e ve küfür'un en büyügu Fantastic 14 numara Özerinho'ya.. Kansizlar.

ozerhurmaci.jpg

Olaya Türk vesaire açısından bakmayın.Nasıl Robben'i izliyorsak Mesut'u da öyle izleyin.Gerçekten oyun stili falan çok güzel müthiş bir futbolcu.

Gökhan Gönül Sabri'den iyi diyenlerede sağlam selam gönderiyorum burdan. Özer-Gökhan-Tuncay 3 Fenerbahçe'li bugün milli takımı mahvetti, Oğuz Çetin İSTİFA...!

bu yazinin altina imzami atiyorum. benden cok yasayacaksin.

Çok kötü koydu bu gol. Ama adam sevinmedi, dağa taşa mı atsaydı? Ama çok kötü koydu bu gol gerçekten, kendi silahımızla vurdular.

Profesyonel bir futbolcuya yakışanı yaptı aynı zamanda bir Türk 'e yakışanı yapmayı da ihmal etmedi. Helal olsun sana Mesut. Ama tipin hoşuma gitmiyor, her an bir şey araklayacak gibi bir tipin var :D

Bu arada Allah seni kahretsin Oğuz Çetin.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 1-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

benmi yanlis gördüm? bir arkadasina göz kirpti. ikisinede cak yapti. bu sevinc degilmiß nouma gibi tombalami cekmesi lazim?

Hayır sahanın ortasında formasını yırtıp benim yüzümdeeen diyebilir değil mi?

bizim taraftarin seside düstü. almanlar auf wiedersehen diye bagirmaya basladi.

Hayatimda gördügüm en etkisiz Sabri bu.

Hayır sahanın ortasında formasını yırtıp benim yüzümdeeen diyebilir değil mi?
benim milli takimim almanyaya 2-0 yeniliyor. golü atanin biride türk. ama ben kalkip mesutu savunacagim. savunmam.

Siz daha "sevinecek mi?" tartışmaları yapın durun.

Manteliteniz bu kadar işte.

Helal olsun Mesut.

Kesinlikle bugün sahanın en iyisiydi. Nefis tek pasları, güzel şutları ve sürekli oyunun içersinde oluşu.

Ve bu adam Real Madrid'de oynuyor.

Şapka çıkartacaksınız bu adama şapka.

Schweinsteiger olsaydi tarihi fark bile yerdik bu aksam.

Ya anlamıyorum mesut, anan baban türk, hadi annen alman olsa anlıcam seçersin alamanları, türksün be türk!!!!!!! Ne diye onlar için oynuyosun? Senle empati kurabilcek biriyim, bende yurtdışında yaşadım çok uzun yıllar, ama hayatta öldürseler giymem o formayı.

Geri
Üst Alt