Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İlk Yarı | Ntv

Özerinho atar şimdi merak etmeyin!

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İlk Yarı | Ntv

Volkan Şen'i almamak ve Özer'i oynatmak nasıl bir mantıktır

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan - Türkiye | 12 Ekim | 18.00 | NTV

gerçekten rahat alıyoruz içe doğru.

utanmadan bu maça prim istiyorlardı bide.şerefsiz oğuz çetin in kovulması gerektiğini gösteren bir maç daha. özer ve tuncay ın yerine iki adet kereste koysan daha çok iş yapardı.

Özer sakatlandı artık maçı kazanma ihtimalimiz kalmadı maalesef.

Özer sakatlaır ve cıkar

ozer-hurmaci-04.jpg

Macin yildizi !

Nazar ettin bak şimdi..Kısa süreli sakatlık geçirdi yıldızımız

Nuri'yi oynatmamak çok büyük mantıksızlık zaten.Adamı defansif libero oynattılar oynamaz tabi doğal olarak.

Her geleni alacaksa içeri bu volkanın ne işi var 2 hafta sonra kadıköyde şov yapar ama bize karşı g**yle başıyla top kontrolü yapar !

Nuri'yi oynatmamak çok büyük mantıksızlık zaten.Adamı defansif libero oynattılar oynamaz tabi doğal olarak.

bilmeden konusmayin lutfen Nuri Borussia Dortmund'da defansif orta saha oynuyor!

Bide Hiddink cikip ben genc oyunculara onem veriyorum diyor. Sahadaki en genc oyuncumuz 25 yasinda. O da Ozer :o

Nerde Mehmet Topal? Nerde Volkan Sen? Nerde Mevlut? Nerde Sercan? Nerde Nuri Sahin? Nerde oglu nerde...

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Devre Arası | N

Ali Ece twitterdan Hiddink için yardımcılarına herzaman fazla güveniyor , Oğuzla Neskeens'i bir tuttuyor gibi birşeyler yazmş

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Devre Arası | N

zerre üzülmüyorum oğuz'un kurduğu kadrodan ne beklersiniz ki ?

Bu arada özerinhooooooooooooo muzdan haberi olan var mı ? Oynuyor mu beyfendi..

İsmail köybaşı gibi tempolu bir çocuk varken sol bekte baltanın ne işi var sercan varken hızlı çabuk tuncayın ne işi war stoke de ilk 18 e giremiyor nerde volkan şen anlamıyorum ben ya bide hoca olacaklar ulan şu forumdan birini çıkartsak oraya menejerliğe bin kat daha iyi kadro sürer sahaya !

Milli takım formasını al emenikeye giydir su an sahada oynayan bir kaç futbolcudan daha hırslı daha yürekli oynar

Oguz Cetin´in el atip da bitirmedigi bir takim var mi cok merak ediyorum. Noldu Terim düsmanlari :) Daha cok ararsiniz Imparatoru

bilmeden konusmayin lutfen Nuri Borussia Dortmund'da defansif orta saha oynuyor!

Bilmeden konuşmak? İki senedir Dortmund maçlarını izlerim elimden geldiğince bildiğin orta saha oyuncusu adam.Defansif olan orada Sebastien Kehl.Nuri'den Aurelio yapmaya çalıştılar olmaz işte o.

Geri
Üst Alt