Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İkinci Yarı | N

bu azeriler futbolun f sini oynamiyorlar, bu ne bicim futbol.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İkinci Yarı | N

Kaleci hollywoodluk oynuyor.

salladik ama yikamadik:)

Wayy be REZİLLİK Beni futboldan soğutuyorlar bu sene ömrümden bi 10 yıl gidecek herhalde futbol yüzünden

bu azeriler futbolun f sini oynamiyorlar, bu ne bicim futbol.

Onlar futbol oynamiyorsa biz ne oynuyoruz ?? Herifler farki kacirdilar bu macta. :asd:

Hiddink efendiiii!!!! Futbol bu kadar derin düşünelecek bir oyun değil! Kimse bana geleceği falan anlatmasın! Azarbeycan'ı yenemiyorsan sen kimse bana Hiddink'i anlatmasın!

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 2-0 Türkiye | 12 Ekim | İkinci Yarı | N

Bitti.

Gelse şu anda sağ kanadımızda oynasa zerre sesimiz çıkmaz abi :D bırakalım oynasın adam.Hamit'in kazandırdığı çok maç var.Bir maç kötü oynasın sorun değil.

Nasıl sesimiz çıkmaz, Hamit'in Bayern'e transferinden önce gelmesini istemiştim. Ondan sonra da bir daha da adını ağzıma almadım. Bildiğin gereksiz bir adam. Kaliteli falan değil yahu, Sabri'nin de onun oynadığı gibi performans gösterdiği dönemler oldu. Galatasaray'da son görmek isteyeceğim adamdır.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hiddink : Azerbaycana yenilmemiz Ağır bir yenilgi olarak görülmemeli ! Berabere Bitince normal 1 - 0 yenilincemi ağır yenilgi

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Allah belalarini versin Oguz'dan baslar hepsine kadar !! kime karsi kaybediyoruz boyle takimmi olur berbat futbol, oyun yok birsey yok. Yahu en azindan Mevlutu oyuna soksaydi Mevlut su anki forvetlerimizden en iyisidir, cok hirsli oyuncu yerine Nihati sokuyor...ALLAH BIN BELANIZI VERSIN, baslarim sizede futbolunuzada. DERHAL ISTIFA ETSIN OGUZ CETIN !!!!!!!!

Türk futbolunda bir devrim !

Evet beyler Euro 12'de hangi takımı tutacağımıza şimdiden karar versek iyi olur.:asd:

Rezil herifler

Son 36 resmi maçında (yaklaşık 7,5 yıla tekabül ediyor) sadece 2 galibiyet alabilmiş (Finlandiya ve Liechtenstein) bir takıma yenildi Türkiye..

geçmiş olsun bu milli takım bitmiştir ha bide dipnot: şu cenabet ntv de umarım bidaha milli maç yayını olmaz adamların yayınladığı maçlar hiç içaçıcı sonuçlanmadı...

Hamit'e laf söyleniyor yav şu milli takımda. :D

emegi gecenlerin hepsine sevgilerimi gonderiyorum..

Geri
Üst Alt