- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu
Über alles.
Deuctshland akar hacı![]()
Über alles.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deuctshland akar hacı![]()

Nedir arkadaş bu Hollandalı hocalardan çektiğimiz futboldan soğudum valla.Hiddink burayı katar sandı heralde.Başka açıklaması olamaz.Fatih Terim en azından salak saçma kadrolar kurmuyordu.Hiddink yerine sokaktan adam koy takım bu kadar oynardı.Afedersin Hiddink ama burayı Katar sandıysan yanlış kapıdasın !!!
Şu ler lar eki yüzünden çok sinir bozucu oluyorsun farkında değilsin.
Ya bırak, attığı 3-4 tane golle gözünüz boyanmış. Hamit kötü futbolcudur diyen yok, ama çok çok üst düzey değil. Söylediğim belli arkadaş, Sabri de gün geliyor uzaktan bir tane sallıyor, çok acayip futbol oynuyor. Maç kazandırabiliyor mu peki? Hayır. Hamit de aynı, nerede 2 maçtır? Kalkıp bana takım kötü, yanındakiler kötü falan demeyin. Kanat adamı lan bu, yanındakilerle alakası ne? Orta sahanın göbeğinde top yapmıyor ya. Alıp götürüp orta açacak. Arda da oynuyor bu takımda.

Nedir arkadaş bu Hollandalı hocalardan çektiğimiz futboldan soğudum valla.Hiddink burayı katar sandı heralde.Başka açıklaması olamaz.Fatih Terim en azından salak saçma kadrolar kurmuyordu.Hiddink yerine sokaktan adam koy takım bu kadar oynardı.Afedersin Hiddink ama burayı Katar sandıysan yanlış kapıdasın !!!