- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu
Helal olsun Azeri gardaslarimiza.
Helal olsun Azeri gardaslarimiza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi avrupa sampiyonasina gitmemiz simdiden hayal oldu.
80 yillara geri döndük ileriye gidicegimize hep geriye.
gol atmama rekorunu kirdik yine, bukadarmi beceriksiz
nancsiz olunur kalenin azinda ?
su hamiti konusmayin lütfen adam okadar büyütülmüs futbolcuki göszünüzde,
iyi olsa sürekli bayernde oynar.
adam kalenin önünde bombos golü atamiyor kardesindede var ostalik kactane önemli
maclara mal oldu bu elemelerde.
mesela almanya maci halil veya gecen dünya kupa elemesinde letanyaya kacirdigi goller.
ama öbürler de iyi degil gökhanin kacirdigi goller insan biraz kendine inanir!
bu takimin ne zaman takimi ve oyunculari taniyan ve adaletli secim yapan hoca gelirse ozaman birseyler olur!!!
bu takimin ne zaman basina
Ülke olarak hiçbir zaman bir ekolümüz olmadı.Hep gazla çalıştık.Ne zaman bir sistem takımı geldi o an gazımız kesildi.Almanya,Brezilya gibi maçlarda.Şimdi oyunculara gaz verecek, küfür edecek adamlar olmayınca doğal olarak bir şey olmuyor.Ülke futbolunda sistem yok beyler unutmayın.
Ülke olarak hiçbir zaman bir ekolümüz olmadı.Hep gazla çalıştık.Ne zaman bir sistem takımı geldi o an gazımız kesildi.Almanya,Brezilya gibi maçlarda.Şimdi oyunculara gaz verecek, küfür edecek adamlar olmayınca doğal olarak bir şey olmuyor.Ülke futbolunda sistem yok beyler unutmayın.
yorum yapmadan önce bi kaç sayfa bakayım dedim,işin içine rijkaard falan karıştırılmış,milli takım yenilmiş gelmiş burada hala rijkaard a sallayan adamlar var,zaten moralim 0 ağır konuşacağım 1 sene myc yemek istemiyorum,şu provokatörlere fırsat vermeyin,ben gördüğümü raporluyorum kendi adıma,herkes bunu yaparsa şurada gerilmeden 2 gram futbol tartışabiliriz.
hiddinki al,rijkaardi gor!
zaten bu bizim sistemimiz ............GAZ-GAZ!Biz oyle uefa'yi kazandik!
hocam yanlis maci izledin galiba. bugün takimda iyi olan 3 isim say deseler. hamit kesinlikle icindedir. en kariyerli türk futbolcusu desen o da hamit. gkhan gönülle ikisi önlü arkali oynadi, türkiyenin yildizi denen gökhan gönül böyle dökülüyorsa, yildizdir hocam hamit. ona gelene kadar daha söylenecek kisi cok.
ben guus hiddink. burası türk milli futbol takımı, burda 11 kişilik müthiş bir kadro kuruyorum, bu 11 in kalesinde volkan olacak. ortasahada mehmet aurelio olacak, yanında özer hurmacı bile olacak, hep hayal ederdim sabriden sol bek olur mu diye. yaptım olacak! çünkü bu ülkede her türk bol gollü, +18 uyarılı bir milli maç izleyerek saç baş yolmayı hak ediyor. burada emre belözoğlu olacak tam bir çirkef. burda sabri var volkan var nihat var servet var her şey var burda bir takım var. burası hayallerini kendi üretecek euro 2012 ye play-off olmadan gidecek. bizim almanyayı yeneceğimize inanan her hayalperest izlemeye hak kazanacak. rüya görmeye başladık bile hahahahhaa

Beni maçlık yorum yapan adamlardan sanma yahu. Bu maçta mükemmel oynasa ne yazar, nice adamların çok etkileyici performansları olmuştur, milli takım burası. Tuncay'a da laf atıyorum, çoğu maçta döktürmüştür de. Beni ne alakadar eder? Ben genele bakarım, Hamit bu takımda sağ kanatta oynayabilecek adamdır. Daha fazla bel bağlamak saçma. Öyle maç kurtaracak, 3-4 çalım atıp gol attıracak adam değildir. Arda dışında bu takımda maç kazandırabilecek adam yok, bu ülkede diyeyim hatta.
Alman hocalar herzaman basarili oldu Türkiyede