Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | Maç Sonucu

Özgener ve tayfası Fener tribününde izlemiş maçı ayrılan yerleri beğenmemişler :)

Türk milletinin Hiddink´in oynatacagi futbolu begenmeyecegini biliyordum. Türklerin hosuna gitmeyen bir oyun tarzi bu. Kontrollü, sakin, sabirli. Türkler durmadan saldirmayi seven, pres yapan, top icin rakibi döven futboldan hoslaniyor. Ama eger Avrupa capinda kalici basari saglamak istiyorsak bu kontrollü oyunu ögrenmemiz lazim. Hiddink bunu yapmak istiyor.

Arda, Gökhan, Volkan skordan dolayı alkışı hakedenler. Selçuk, Ekici, Servet, Hamit ve girdikten sonra Semih gayet iyi oynayanlar. Nuri soru işareti. Balta bildiğiniz gibi..

Geri dörtlü iyi oynadı kaleci zaten şu an Avrupa çapında,çok formda Volkan..

Ortada Nuri ve Selçuk idare ettiler,fazla yaratıcı olamadılar yanlız..

Arda hücumda belirgin bir fark yarattı,Semih Milli Takımın 1 numara santraforu bana göre..

Arda,Gökhan,Semih,Servet,Volkan,Hamit,Selçuk,Emre,Nuri,Topuz filan şöyle baktığımızda bireysel bazda iyi oyuncularımız var..

Bir sistem oturtulsa iyi takım oluruz,şimdi çorba gibi oyun oynuyoruz..

Fenerlilerin yaptığı iş değil sadece. Maç kimin sahasında oynanıyorsa son dakikalarda o takımın seyircisi 1-2 dakika "imza atıyor", açıklamaları böyle. ASY'de de oluyordu, İnönü'de de, Trabzon'da da, Bursa'da da. Sadece Fenerbahçelilere özgü bir şey gibi göstermeye gerek yok. Kaldı ki antu'yu açıp bakarsanız, Fenerbahçe diye bağıranların eleştirildiğini göreceksiniz. Ben henüz bakmadım ama önceki maçlarda benzer durumlar eleştirildiği için bugün de eleştirildiğinden eminim...

Aynen. Benim asıl rahatsız olduğum konu milli maçlara kulüp formalarıyla gelinmesi. Hangi stadda olursa olsun aynı şey oluyor. Bu alışkanlıktan vazgeçmeliyiz.

Arkadaslar Selcuk'u unutuyorsunuz galiba. Top ayagina geldiginde hep dogru isler yapti ve oyunu cok güzel acti. Ilk yarida olaganüstü oynadi zaten.

Türk milletinin Hiddink´in oynatacagi futbolu begenmeyecegini biliyordum. Türklerin hosuna gitmeyen bir oyun tarzi bu. Kontrollü, sakin, sabirli. Türkler durmadan saldirmayi seven, pres yapan, top icin rakibi döven futboldan hoslaniyor. Ama eger Avrupa capinda kalici basari saglamak istiyorsak bu kontrollü oyunu ögrenmemiz lazim. Hiddink bunu yapmak istiyor.

Hiddink diğer Milli Takımlarda böyle oynatmıyorduki :o Ayrıca bizim oynadığımız oyunun bir açıklaması yok resmen o çok eleştirdğimiz Hagi gibi oynatıyor takımı Hiddink. Arda'ya yüklüyor herşeyi, Arda 4 maçtır yoktu maç kazanamadık. Bu böyle olmaz.

Arda, Gökhan, Volkan skordan dolayı alkışı hakedenler. Selçuk, Ekici, Servet, Hamit ve girdikten sonra Semih gayet iyi oynayanlar. Nuri soru işareti. Balta bildiğiniz gibi..

Nuri acaba Dortmund'dada milli takımdaki mevkidemi oynuyor ?

Şükür yendik.Bu maçın üzerine portekiz maçı güzel gider azeri gardaşlarımın anlatımıyla.Arda kesinlikle sezon sonu gitmesi gerekir üzülüyorum gerçekten harcıyacaklar diye korkmuyor değilim ama helal olsun iyi dayandı.Gökhan gönülde artık avrupa hedefi koyması lazım.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 1-0 Avusturya | 29 Mart | 2.Yarı | NTV

Gokhan Gonul´u Milli Takim´da gorunce sinirlerim bozuluyor. Cok iyi hatirlarim, adam hafta ici sakatim diye Milli Takimdan af isterken, ayni hafta´nin sonunda kendi takimi icin oynamisligi var. Bu durum icin kural koymasi lazim TFF!!

fb medyasi gökhani,semihi sisirdikce sisiriyor :)

Şu noktada Cenk yerine semihi düşünen zihniyet bizi Euro-2012 ye biraz zor götürür..

41593_127062650679931_8034_n.jpg

:) alınmayın

Belçika 3-1 önde..İlk yarısı bitti..

Arda'yi gulerken mutlu gormek beni acikcasi cok mutlu etti.

Hakketti cocuk.

Helal olsun.

Ben Alex'e katilmiyorum.

Turkiye'deki en en kaliteli futbolcu Arda'dir.

Bencede öyle ama Alex onu içinden gelerek söylemedi diyorum ben,inancım bu yönde..

Direk transfere oynadı o akşam,Aziz Yıldırım'dan talimat aldığını düşünüyorum..

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 1-0 Avusturya | 29 Mart | 2.Yarı | NTV

Nuri dortmundaki yerinde oynamadı..

Ve unutmadan ekleyeyim schusterin düştügü hataya hiddinkde düşüyor.Gutiyi forvet arkasında değilde ön liberoda oynatıyordu.Tayfur geldigi maçda düzeltti.Sıra hiddinkte nuri forvet arkası olması lazım

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | 2.Yarı | NTV

Acayip uykum geliyor maclari izlerken. Bizim maclardan sonra en sIkIcI maclar milli takimin maclari oluyor.

Hiddink buna acilen bir cözüm bulmali.

bence yardimcisindan da kaynaklanan birsey...oguz cetin orada olmayi kesinlikle hak etmiyor...daha iyi bir yardimciya ihtiyaci var

Arda > Nuri . Medyanın gazına gelipte çocuğun çok hakkını yiyoruz bazen kendi evladımızın değerini bilmemiz gerekir

Yapmayın yahu şöyle kıyaslamalar. Adamlar oyun felsefesi olarak tamamen farklı oyuncular.

arda-turan.jpg

o olmadımı olmuyor .

Geri
Üst Alt