Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye - Avusturya | 29 Mart | 20.30 | NTV

Selçuk - M. Ekici - Hamit - Nuri - Arda

Çok ama çok sağlam bir orta sahamız var

yedekte topal var, emre de var...orta sahamiz gercekten taas gibi oldu :)

cenk tosun ile de cok önemli forvet kazandik...tek zayif noktamiz servet ve hakan balta diyorum ben

NTV | CNBC-E | E2 | NTV Spor | NBA TV | Kral TV, 11054 H, 30000 [5/6]

Buyur. :)

sendeki frekansin baska oldugunu umuyordum...bunlari verdim demin ama cekmedi :sad007:

bizi bu hallere düsürenler utansin...!!! gurbetcilerin paralarini aldiklari sürece iyi...ama hizmet denen sey kocaman bir 0

su milli takimda Hamit nasil oynayabilir?? adamin artik vaadesi doldu bence.

Katılıyorum 29 yaşında,bi ayağı çukurda artık :)

yanliz aci olan, hamit schalke den beri asil mevkiisinde oynamadi, ne milli takimda ne de bayern münih de...

bir kere milli takimda oynadi...o macta da 2-0 geride iken, hirvatistan miydi cek cumhuriyeti miydi maci 3-2 cevirmistik sanirim...tam hatirlamiyorumn ama o göbege gecince olagan üstü performans sergilemisti

sendeki frekansin baska oldugunu umuyordum...bunlari verdim demin ama cekmedi :sad007:

bizi bu hallere düsürenler utansin...!!! gurbetcilerin paralarini aldiklari sürece iyi...ama hizmet denen sey kocaman bir 0

Antene bakma imkanin varsa, LNB'yi biraz cevir. Ayni saat gibi hafif sola yada saga cevir, öyle olmasi lazim.

22yl9.png

Fark atmamız lazım bu akşam. Gaza gelmiş durumdayım kadrodan dolayı.

Söyle bi kadro çıkar inşallah :

Volkan-Gyokan-Servet-Serdar-Balta:o-Hamit-Selcuk-Nuri-Mehmet ekici-Arda-Cenk

Bizim asıl rakibimiz Belçika ve bizden daha iyi kadroları var.

Antene bakma imkanin varsa, LNB'yi biraz cevir. Ayni saat gibi hafif sola yada saga cevir, öyle olmasi lazim.

22yl9.png

kim ugrasacak simdi renkdas...:)

digerlerini cekiyor, cekseydi bunu da cekerdi...demekki bizim LNB'de bir yamukluk var :D

kim ugrasacak simdi renkdas...:)

digerlerini cekiyor, cekseydi bunu da cekerdi...demekki bizim LNB'de bir yamukluk var :D

Öbür kanallari izlemek o kadar zor degil, onlar avrupa kanali zaten. Ama bu Türkiye yayinlari icin ayacip bir ince ayar istiyor. Ben mesela 2-3 saat ugrastim bunun icin. :D Bu LNB'nin hafif saga yada sola bakmasi sinyalde %20-30 artis sagliyabiliyor.

Öbür kanallari izlemek o kadar zor degil, onlar avrupa kanali zaten. Ama bu Türkiye yayinlari icin ayacip bir ince ayar istiyor. Ben mesela 2-3 saat ugrastim bunun icin. :D Bu LNB'nin hafif saga yada sola bakmasi sinyalde %20-30 artis sagliyabiliyor.

hmm...yani illaha is cikaracaksin bana :D

bir deneyeyim ozaman bari....ama cikmaz ise senden bilirim :D

hmm...yani illaha is cikaracaksin bana :D

bir deneyeyim ozaman bari....ama cikmaz ise senden bilirim :D

Dene bi bakam. Sonucta isin ucunda rahat bir sekilde mac izlemek var. Bundan daha güzel ne olabilir. :D

almanya-avustralya özel maçını türkiye'den bir kanal veriyor mu arkadaşlar? bilginiz var mı.

Dene bi bakam. Sonucta isin ucunda rahat bir sekilde mac izlemek var. Bundan daha güzel ne olabilir. :D

denedim ama benim kafa oynamiyor..:D

canak ile sabitlenmis durumda...anlayacagin baska care yok, yildiz'dan bakacaz :D

saka maka ama yenersek 2.siraya yükseliyormusuz :D

evimizdeki tüm maclari aliriz.Almanya haric,onlara yeniliriz herhalde.Ins. o macta puan aliriz. Belcika ve Avusturya deplasmanlarida zor olabilir ama adam gibi oynarsak her maci aliriz

almanya-avustralya özel maçını türkiye'den bir kanal veriyor mu arkadaşlar? bilginiz var mı.

benim bildigim kimse yayinlamiyor ama alman kanali ZDF veriyor.Kanali arattirirsan kesinlikle bulursun cünki cok taninmis bir devlet kanali

Geri
Üst Alt