Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 0-0 Avusturya | 29 Mart | 1.Yarı | NTV

İyi oyuncularımız var, takım değiliz bence.

İyi takım olacağız o zaman :D Ortasaha çok sağlam yahu. Hamit'e bir alternatif bulunursa ileriki seneler için müthiş olur. İlkay mı ne vardı Almanya'yı mı seçti o?

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 0-0 Avusturya | 29 Mart | 1.Yarı | NTV

NTV napıyor ya, FİFA11 gibi. :lol:

İyi takım olacağız o zaman :D Ortasaha çok sağlam yahu. Hamit'e bir alternatif bulunursa ileriki seneler için müthiş olur. İlkay mı ne vardı Almanya'yı mı seçti o?

O çocuk için bu sene sonuna kadar şansımız var sanırım uğraşırsak olur hiç izlemedim ama çok olumlu söylentiler var. Cidden orta sahanın ortası müthiş. :)

Sorun şuki Arda gibi başka adam yok, Tunay Torun belki eklenebilir.

Bence Mehmet Ekici ile başlamamalıydı Hiddink onun yerine Cenk ile başlayıp Burak sağ Arda sol başlamalıydı.

ekici'yi almalıyız ya..

Rıdvanda takdı semihe..Niye illa semih cenkde yapar onun yapacağını..

Yasin pehlivanın adını duymadım:D

O çocuk için bu sene sonuna kadar şansımız var sanırım uğraşırsak olur hiç izlemedim ama çok olumlu söylentiler var. Cidden orta sahanın ortası müthiş. :)

Sorun şuki Arda gibi başka adam yok, Tunay Torun belki eklenebilir.

Tunay bi ara bize gelmesi gündemde olan ofansif ortasaha mı? Zaten böyle ortasahayla pek Arda gibi birine ihtiyaç yok. İki tane explosive-winger tanımına uyan patlama gücü yüksek yaratıcı kanat olsun yeter. Haa öyle bir Türk kanat var mı tam olarak bilmiyorum :( En azından şu anda aklıma gelmiyor.

Arda umarım sonradan acılır

Gökhan cok siritiyor suana kadar. :o

Nesi var hacı Mehmet'in ? Taş gibi adam.

Hacı iyi adam da bu şablonla adam gibi pozisyona giremiyoruz. Cenk veya Semih ile başlamalıydık. Burak oranın adamı değil.

Burak sağ tarafta çok iyi dribbling yapıyor topla Arda da solda etkili olur. Forvetde de Semih veya Cenk ile işi bitiririz.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye - Avusturya | 29 Mart | 20.30 | NTV

Servetin yanında Ersan, sol bekte İsmail, sağda Gökhan, ortasaha üçlü: Topal-Hamit-Selçuk solda Arda, sağda Tuncay ortada Cenk, süper bi kadro olur..

Ekici harika bence. Ayrıca Hamit ne çalımlar attı öyle. Gökhan Gönül'ünde bu maçtan sonra PES'te bile Barcelona'yla adı geçmez.

Balta 11'de güzel

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye - Avusturya | 29 Mart | 20.30 | NTV

Servetin yanında Ersan, sol bekte İsmail, sağda Gökhan, ortasaha üçlü: Topal-Hamit-Selçuk solda Arda, sağda Tuncay ortada Cenk, süper bi kadro olur..

Tuncay'ın cenaze namazı kılınalı çok oldu.

Tunay bi ara bize gelmesi gündemde olan ofansif ortasaha mı? Zaten böyle ortasahayla pek Arda gibi birine ihtiyaç yok. İki tane explosive-winger tanımına uyan patlama gücü yüksek yaratıcı kanat olsun yeter. Haa öyle bir Türk kanat var mı tam olarak bilmiyorum :( En azından şu anda aklıma gelmiyor.

Ben de aslında winger tipi oyuncudan bahsetmiştim. Kreatif kanat adamı yok. O bahsedilen Taner Yalçın'dı. Tunay Torun Hamburg'da cidden bayağı iyi adam, ben izlediğim maçlarda çok beğenmiştim. Sercan'ı falan ezer.

Arda taktı.

Arda goooooooooooooooool 1-0

Geri
Üst Alt