Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 1-0 Avusturya | 29 Mart | 1.Yarı | NTV

Gokhan Gonul´u Milli Takim´da gorunce sinirlerim bozuluyor. Cok iyi hatirlarim, adam hafta ici sakatim diye Milli Takimdan af isterken, ayni hafta´nin sonunda kendi takimi icin oynamisligi var. Bu durum icin kural koymasi lazim TFF!!

Sakat Arda'yıda inadına oynatıyorlar. :(

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 1-0 Avusturya | 29 Mart | 1.Yarı | NTV

Kafasinda silmis bir kere, gerek yok. Yemilyelim adami bos yere.

Hem o önüne baksin hem biz bakalim. Avrupaya gitsin topunu oynasin, bizde burdan gurur duyalim.

Bizim bilincimiz bu yönetimle öyle köreldi ki, milli maç bile heyecan vermiyor, futboldan soğuduk. Doğru şeyler yapılmaya başlanırsa havamız bir anda değişir. Onun da bize borcu var, bizim de ona. Helalleşmeden gitmesin.

Gokhan Gonul´u Milli Takim´da gorunce sinirlerim bozuluyor. Cok iyi hatirlarim, adam hafta ici sakatim diye Milli Takimdan af isterken, ayni hafta´nin sonunda kendi takimi icin oynamisligi var. Bu durum icin kural koymasi lazim TFF!!

Kural : Hafta içi sakat olan oyuncu,hafta sonu kendi takımının maçında oynarsa,bir daha milli takıma alınamaz.

2-1 yeniliriz gibime geliyor.

Barcelonanın istediği(!) Gökhan,bir defa bile sıfıra inemedi.

objektif bakmak lazım tek maç kötü oynadı diye gökhan gönüle laf ediyorsunuz.benim en beğendim yerli futbolculardandır.

Sen objektif bakmıyorsun bence, yeterince objektif bakıyoruz. Bir tane iyi oynadığı Milli maç yok. Gökhan hep iyi sağ açıklarla oynuyor Fenerbahçe'de, Sabri'nin önündeki adam ise her yıl değişiyor ve defansa yardım yapmıyorlar. Durumları genel değerlendirmek lazım.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 1-0 Avusturya | 29 Mart | 2.Yarı | NTV

Arda konusunda en büyük suçlu Adnan Polat tır.

Etrafında takım kuruyoruz, Metin Oktay ın formasını veriyoruz diyerek fazla baskı altında bıraktı Ardayı.

Sonrasında da medya karşısında koruyamarak sıvamıştır.

Bu saatten sonra bu yaşanılanlar kolay düzelir mi bilemiyorum.

Ama Arda bu baskı altında ezilmeye devam edicekse, gitmesi taraftarıyım.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 1-0 Avusturya | 29 Mart | 2.Yarı | NTV

Burak Yılmaz, Umut'tan ders almış herhalde forvet oynamakla ilgili. :o

Büyüksün Arda :tiphat:

Ntv'de maç izlemek gerçekten büyük bir işkence. Rıdvan Dilmen'in absürd yorumlarını dinlemeye mecbur kalıyoruz. Hele "Arda'nın Milli Takım kariyeri, kulüp kariyerinden çok çok iyi" dediğinde film koptu zaten. :o

Duran toplari neden Selcuk atmiyor anlamiyorum, mùthis keskin atiyor herzaman

Bu Gökhan'in bugün attigi paslarin %90'i geriyedir.

Ah be bir girse şu top.

Bence 10-15 sayfa geriden gelip okuyun forumu, ne derece kulüpçülük yaptığınızı çok net görürsünüz. Milli takım burası beyler, sidik yarışı yapmaya gerek yok FB-GS futbolcuları arasında.

Arda bunu atsa;)

Barosda gol atmış...

yalnız bu Rıdvan Dilmen cidden seviyor Ardayı.

bi de fenerde falan olsa yere göğe koyamaz.

Bence 10-15 sayfa geriden gelip okuyun forumu, ne derece kulüpçülük yaptığınızı çok net görürsünüz. Milli takım burası beyler, sidik yarışı yapmaya gerek yok FB-GS futbolcuları arasında.

herkese hakkını veriyoruz..hakan baltayı kötülerken semihe iyi demek ayrımcılık mı oluyor sence arkedeş ?

Gercekleri söyleyince kulüpcülük mü oluyor ?? Gökhan kötü bir bek iste. Daha ne dememizi bekliyorsunuz ?? Birkere biz burda kulüpcülük yapsak Hakan Balta'ya sallamazdik.

hakmı yiyoruz yapma allah aşkına :lol:

Geri
Üst Alt