Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika - Türkiye | 3 Haziran | 21.45 | NTV

Arkadaslar maci yayinlayacak kanallarin listesi varsa birinizde paylasabilir mi?

Ne rakibe baskı kurmalıyız, ne de ceza sahamıza çekilmeliyiz; orta yuvarlaktan itibaren pres yapıp, pozisyona göre kontratak veya kontrollü set hücumu yapmalıyız. En önemlisi Arda'nın form durumu tabi, o gününde olursa ve de takım ona ayak uydurursa Belçika'yı yenme ihtimalimiz yüksek.

Son Dakika l Onbirimiz Belli Oldu

--------------------Volkan--------------------

Sabri--------Servet-----Serdar------Çağlar

--------------------Selçuk S.----------

----------Selçuk İnan----------Emre----

Burak-----------------------------------Arda

---------------------Kazım----------------------

Sabri,Servet,Caglar,Selcuk Inan,Kazim,Arda

Galatasaray'dan tam 6 Oyuncu!

Bence çok büyük sürpriz olmazsa Belçika bizi delik deşik eder.

Sabri,Servet,Caglar,Selcuk Inan,Kazim,Arda

Galatasaray'dan tam 6 Oyuncu!

gokhan sakat olmazsa sabri olmaz

ismail sakat olmasa caglar olmaz

selcuguda bizden saymak komik olur an itibariyle

kazimi hadi sayyiyorum 1 devre oynadi

ettimi dohuz

Mehmet Ekici oynamalıydı bu maçta.Adam top saklama konusunda müthiş,top yapışıyor ayağına.Ardanın yanında birde Mehmet olsaydı çok rahatlardı takım.

Skor tahminim

Belçika: 1-4 :Türkiye

İlk golü onlar atar sonra sazı alırız elimize.Tek tek sayardım golleri kimlerin atacağını ama spoiler vermeyim maçın zevki kalsın.

Alderweireld, Var Buyten, Kompany, Vermaelen. Bu defans önünde Timmy Simons gibi bi azmanları var. Gol atmamız çok zor Belçika'ya. Beraberlik koparmaya bakıcaz. Selçuk şahin nasıl oynar ama arkadaş nasıl ya? Cenk tosun kadroda yok falan. Milli takımdaki bütün forvetleri üst üste koyup 5'e katlar. O.Çetin denen mahlukatında defolup gitmesi lazım. Ayrıca Çağlar'ı Hazard'a karşı teke tek bırakırsak Çağlar futbolu bırakır maç sonu.

Çok kötü kadro lan :o

Yedekleri merak ettim ben. Acaba orda nasil sacmaladi Hiddink Oguz Cetin ikilisi.

Alderweireld, Var Buyten, Kompany, Vermaelen. Bu defans önünde Timmy Simons gibi bi azmanları var. Gol atmamız çok zor Belçika'ya. Beraberlik koparmaya bakıcaz. Selçuk şahin nasıl oynar ama arkadaş nasıl ya? Cenk tosun kadroda yok falan. Milli takımdaki bütün forvetleri üst üste koyup 5'e katlar. O.Çetin denen mahlukatında defolup gitmesi lazım. Ayrıca Çağlar'ı Hazard'a karşı teke tek bırakırsak Çağlar futbolu bırakır maç sonu.

Hazard büyük ihtimalle sol kanatta oynayacak, karşısında Sabri var. Soldan içeri katediyor genelde.

bence kotu degil kadro

Selçuk Şahin dışında güzel kadro yeneriz. Kazım ve Arda'dan üstün bir performans bekliyorum. Kazım zaten çok formdaydı umarım burada da devam eder bu formu.

En büyük sıkıntıyı sol bekte yaşayacağız. Hazard sağda oynarsa Çağlar'ın işi çok zor. Umarım Sabri'nin kanadında oynar Hazard.

YEDEKLER: Sinan, Egemen, Gökhan Zan, Semih, Mehmet Ekici, Mehmet Topal, Gökhan Töre

kadro disi kalanlar: Tolga Zengin,Emre Güngör,Mehmet Topuz,Engin Baytar,Umut Bulut,Cenk Tosun

Mehmet Topuz ve Umut Bulut'un 18'de olmasi gerekirdi bana sorarsaniz. Chelsea'nin A2 oyuncusu yedekte ama Mehmet Topuz yedeklerde bile yok. her nekadar tipsiz,karaktersiz olsada M.Topuz 18'de olmaliydi.

Sabri sakatlansın Zan'ı beke çeker sanırım..Topuz'un yedekde olmaması büyük streteji hatası olmuş.Gerekirse skora göre Topuz ve Sabriyi arkalı önlü bile oynatabilirdin.

Çok kötü kadro lan :o

Daha iyisini kur o zaman. Sanki müthis adamlar var da hoca oynatmiyor. Selcuk yerine Topal, Kazim yerine de Semih oynayabilirdi denebilir en fazla, baska da pek alternatif yok.

.

Yalnız harbi bu Gyokanın her milli maçtan önce bi sakatlığı nüksetmesi beni deli ediyor .

Geri
Üst Alt