Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika - Türkiye | 3 Haziran | 21.45 | NTV

Gökhan Gönül ishal mi olmuş yine :) Hep önemli maçlar oynayacağımız zaman bu adama bir şey oluyor :) :)

Selçuk şahin, Çağlar gibi oyuncuların 11de olması antrenör tercihi saygı duyarım ama bu emre belözoğlu karaktersizini milli takımda izlemek istemiyorum artık.

.

gökhan gönül denen süzme fenerde oynadığı futbolun 5 te 1 ını milli takımda oynasa şu yediğimiz gollerin yarısını yemezdik.İçimizdeki norveçliler heryerde

kazım forvet yerine kanatta oynasa burak yerine semihte forvette oynasa fena olmazdı selçuk şahin yerinede mehmet topal.

selçuk İ. ile emre B. büyük iş düşüyor bu maçta yüzümüzü kara çıkarmayın

Kazım bizde oynarken en sevdiğim oyunculardan biriydi, şu an da severim kendisini, kızgın falan da değilim kendisine. Burda da çok yazmıştım ben olsam kaçırmazdım diye devre arası Fenerbahçe'den yollanması kesinleştiğinde. Şu an Kazım'ı savunan bir çok arkadaş artığınızı Galatasaray'a kakalamaya uğraşma diye az sataşmamıştı bana (aynen böyle demiştiler). :D Nerden nereye. :) Kısacası Kazım beğendiğim bir oyuncu ama Semih varsa Semih oynar, şu kadronun en zayıf 4 oyuncusundan biri.

Semih varsa Semih niye oynar? Semih ne yapabiliyorsa sahada Kazim amuda kalkarak yapar.

Kazım bizde oynarken en sevdiğim oyunculardan biriydi, şu an da severim kendisini, kızgın falan da değilim kendisine. Burda da çok yazmıştım ben olsam kaçırmazdım diye devre arası Fenerbahçe'den yollanması kesinleştiğinde. Şu an Kazım'ı savunan bir çok arkadaş artığınızı Galatasaray'a kakalamaya uğraşma diye az sataşmamıştı bana (aynen böyle demiştiler). :D Nerden nereye. :) Kısacası Kazım beğendiğim bir oyuncu ama Semih varsa Semih oynar, şu kadronun en zayıf 4 oyuncusundan biri.

Semih ilk 11 başlayınca yapamıyor İbrahim yedekten gelince daha iyi oynuyor :asd:

.

.

Arda sakatken gitti milli takıma o forma için daha beter sakatlandı bizim çıtkırıldım norveçliler her milli maçta mız mız etmeye başladılar gökhan gönülü volkanı emresi aynı Emre azerbaycan maçından sonra artık milli takım forması giymek istemiyorum diye açıklamalar yapmıştı.Ben bu adamların bu formayı giymesinden utanıyorum

bu sene haric desen daha doru olurdu hakan baltamı zan mı servet mi hangisi çekecek :)

Yalnız ilk 11 dehşet...Ben hiç beğenmedim..

Sabri, Çağlar, Burak, S.Şahin...Ben bunları milli takıma yakıştıramıyorum...

Rakip de eksik olmasa çok rahat kazanırlar diyebilirdim...

Kulüpçülük yapacak değilim milli maçta, öyle bir düşüncen varsa sen yapabilirsin. Çıkan 11'in en kötü 4 oyuncusu Servet, Çağlar, Selçuk ve Kazım'dır. İtirazın bunların en kötü 4 oyuncu olmadığını düşündüğün için olsa saygı duyardım, Galatasaray futbolcuları olduklarından dolayı itiraz ettiğin için ciddiye alacak bir şey kalmıyor ortada.

kötü diyorsunda kendi takimindan öyle adamlar cikmiyor.

stoperlerinizin hepsi yabanci, sol bek yabanci , kazimin pozisyonunda hep yabancilar oynuyor. Varmi bunlardan daha iyisi ?

Semih Kazim'dan iyi diyor :asd::asd::asd:

Arda süper oynar kazanırız.

burak kanatta oynayacak arkadaslar, Hiddink dedi.

Semih varsa Semih niye oynar? Semih ne yapabiliyorsa sahada Kazim amuda kalkarak yapar.

Erman hoca mode on

"Oynatalım görelim."

Erman hoca mode off

Galatasaray bu adamlar yüzünden ligi - averajda bitirmedi mi Sercan? Sezon boyunca demediğinizi bırakmadığınız oyuncular milli takımda oynarken sadece Galatasaraylı olmalarından ötürü savunmak doğru değil. Yahu bu adamlar iyi olsa Galatasaray'a faydaları olurdu, bunlar yüzünden - averajda bitirdiniz ligi Sercan, daha neyi tartışıyoruz?

bosverin su gökhani ya , adam artisin teki. Milli takimda onun gibilere yer yok..Adam olsun önce.

Sevmiyorum zaten tipsizi hep hakeme saldiriyor. Emre'den ögrendi herhalde..

Yalnız ilk 11 dehşet...Ben hiç beğenmedim..

Sabri, Çağlar, Burak, S.Şahin...Ben bunları milli takıma yakıştıramıyorum...

Rakip de eksik olmasa çok rahat kazanırlar diyebilirdim...

Selcuk disindakilere yapacak birsey yok , en iyi oyuncular bunlar.

Burak Arda'dan sonra bence en iyi yerlimiz

lanet olsun maçı izleyemeyeceğiz uydudan verilmeyektir diyor ntv :42::42:

Geri
Üst Alt