Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Devre Arası | NT

[video=youtube;9433ekE68RI]https://www.youtube.com/watch?v=9433ekE68RI[/video]

sıcak sıcak elmanderin golü :asd:

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Devre Arası | NT

Sabri hatasız oynadı.

Selçuk Trabzon'daki Selçuk değildi.

Emre de Fener'deki Emre değildi.

İkisi ağırlığını koyarsa maçı alırız.

lan bi kesimal hep top şişiriyo. iyiki ersanı biz kapmışız la.

ELMANDER ikinci golünü atti :D

Elmanderrrrrrrrrrrrrrrrrr GOLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!

Daha oncede soyledim, Servet 20 tane Serdar Kesimal eder. Butun sezon bu adamin neyini bu kadar begendiniz anlamadim.

biz gercekten baska mac seyrediyoruz demekki

kazima mukemmel oynuyor denmemesi su an cok enteresan

goldeki katkisi ile olmus pozisyonu diriltti

savunmanin anasini aglatiyor

ben burak ada iyi denilmesini anlamıyorum bi adam geçemediler,ayaklarında top tutamadılar ,pas yapamadılar

elmander bi tane daha atmis 2 oldu

elamnder ikiyi atmış :D

tabi sacma sapan konusmayalim simdiden, sonucta serdarin potansiyeli oldugu ortada.

ama bana sorarsaniz, ersan daha bir "stoper" olarak görüyorum ersani.

bize gelir, bjkye gelir bilemem ama benim su anda en cok begendigim Türk stoper ersandir.

elmander kendisinin 2. takımının 3. golünü attı :)

Kazım kötü oynuyo gibi duruyo ama savunmayı ağlatıyor.ceza sahasına kazımla birlikte 1veya 2 kişi girse gol rahat atıcaz ama giren yokki içeriye.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | İlk Yarı | NTV

selcuk iyi diyenlere sasiyorum.takimda herkes kotu.

selcuk mac boyunca ne yapti.bu adam mi gs'de oynayacak.burak filan her zamanki gibi kotu.emre'de kotu.

serdar kesimal'da fb'ye gitti diye kotulememek lazim.yaninda servet-caglar ve sabri oynuyor.onlerinde de selcuk sahin

Selçuk'un ne yaptığını herkes gördü..(Yan pas yapmadığını)

Bence kuş..Cik..

elmander süper ya :D yine atiyordu :D topu alisi felan güzel

Geri
Üst Alt