Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Devre Arası | NT

BERBAT otesi oynuyoruz. Yemin derim cileden ciktim, yeter ulan insan 1 kez mi guzel top oynamaz?

Tam paslasiyorken kendimize geliyorken yine abuk subuk hatalar yine abuk subuk uzun toplar.

Hiddink'e de selam olsun, kovulmak icin ellinden gelenini yapiyor. Fatih Terim'in degerini simdi daha iyi anliyorum, en azindan gidipte aylardir oynamayip 1,2 mac oynayan Caglar'i ilk 11 oynatmazdi, Selcuk Sahin yerin Topal'i oynatirdi vs vs. Birde forvetsiz oynuyoruz.

Allah sizi bildigi gibi yapsin.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Devre Arası | NT

Serdar-Çağlar ve Selçuk Şahin takımın en kötüleriydi bana kalırsa. Kazım ise adım atacak yer bulamıyor çok yalnız kaldı orada.

Kesimal çok iyi kesici ama büyük takımda yetmez bu,sıkıntı yani.

Selçuk inan biraz yumuşak,pres ve adam kovalama anlamında çok iyi ama top kapması sıkıntı onunda.yanında cana gibi canavar gerekli.

çağlar allahlık zaten.

sabri her zamanki gibi reis.

kazım mükemmele yakın oynadı.

burak baya iyiydi.

emre,arda herzamanki gibi.

selçuk şahin boşuna oynuyor,emre-selçuk 2lisinin hazırlık paslarını bozmaktan başka bi işe yaramadı.

elmanderin maçını izlemek için link var mı arkadaşlar?

arda cita gibi olmus kilolarini vermis helal.

sahada 2 tane kişi varki mükemmeller.

arda

hazard

hayyelerimi süslüyor

bunların diğer kalecisine ne oldu... bi ara bizde istiyoduk hani... logan baily...

funverdi Fazıl Ünverdi

Terim bırak inadı Kallström'e "he" de bitsin bu iş Selçuk İnan-Kallström-Arda üçlüsüyle otur kulübende keyfini sür hocaaaaaaaaaammmm

Antudan bir kesimal yorumu

Ayağa topu iyi oynuyor..Pas isteyen olmayınca mecburen uzun toplarda denedi..Genel itibariyle fena değil...Fakat hava toplarında suya sabuna dokunmuyor..

Bu ne yaa:asd::asd:

image.php

Elmander ilk golunde gole gidisi

nerden izliyorsun üstad?

Ardanın yolladığı adam en son Belçika sınırında görülmüş...

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | İkinci Yarı | NT

Elmanderin 2şgolude var bende

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | İkinci Yarı | NT

sonuçlar:

1. kazım , elmander , arda ve inan aynı anda çok gol varyasyonları izleriz

2. arda kesinlikle 20 den aşağıya satılamaz

3. kesimalı iyiki almadık ersan olursa daha iyi

4. cisse ve emanaya daha olumlu bakmaya başladım çünkü saydığım türk oyuncular iskeletimiz olur.....

Elmander Gol !

Hamit-Nuri-Gökhan olsa takım başka olabilir.

Geri
Üst Alt