Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 1-0 Kazakistan | Devre Arası | 2 Eylül | N

Niye..? Yoksa Direk Avrupa Sampiyonumu oluyoruz..??

Ey benim Güzel Halkim.. Kimi getirsek begenmezsiniz..

Hiddink bu Hiddink.. Kariyerini bir arastiralim.. Koreleri, Ruslari ne yapmis..

Belkide gelen adamlara birazcik Sans versek..? Belki bu bir cözümdür..? Hadi be birdefada sans verelim su adamlara. Öyle 1 veya 1 bucuk yil degil.. 4-5 yil..!!

Bence de Hiddink gitmeli..

Belki sorun hiddinkte değil belki Del bosquede de değildi ama işte bizim millet ve oyuncular bi garibiz işte..Ben Şenol Güneşi tercih ederdim..

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 1-0 Kazakistan | Devre Arası | 2 Eylül | N

Avusturya maci varya Avusturya maci, tüm kaderimiz o maca bagli.

O maci aldik mi %100 garanti artik, 5 puan fark oluyor ve Belkica'nin 2 macindan biri Almanya ile oluyor, bide zaten Azerbaycan macini icerde kaybetmemiz %1 ihtimal bile degil.

Arkadaslar birde birden bire Umut Bulut Sevdasi gelmis :) Adam Avrupaya gidince Umutinho Bulutcuao mu oldu..? Bildigimiz Umut iste :) 5-10 pozisyondan birini atar elbet :)

Geçmesi de normaldir. Basketbol kadromuza bakıyorum İspanya'dan eksiği yok, NBA'de oynayan birçok isim var, Kerem,Ömer,Ender de tartışılmayacak oyuncular. Şimdi basketbolda böyle bir kadro varken tek bir stoperi olmayan futbol milli takımını izlemek keyif vermez, izlenmez.

Amerika dışındaki ülkeler arasında NBA'da en fazla oyuncusu olan ikinci ülkeyiz. Bu bile takımın kalitesini belli ediyor.

İyi direndik Belçika'ya karşı. Artık Türkiye'nin yolunu açmak lazım.

2.yari basladi. basarilar

Bence de Hiddink gitmeli..

Belki sorun hiddinkte değil belki Del bosquede de değildi ama işte bizim millet ve oyuncular bi garibiz işte..Ben Şenol Güneşi tercih ederdim..

Biz eleme maçlarında kötüyüz her zaman. Zamanında Fatih Terim varken ki futbolu da hatırlayın elemelerde. Çok kötüydük o zamanda. Nedendir bende bilmiyorum ama eleme maçlarında hoca kim olursa olsun işlemiyor. Ama inşallah Avrupa Şampiyonası'na katılabilirsek o zaman Hiddink farkını gösterir.

Ercan Taner basket macini izliyo herhalde adam anlatmiyor gibi maci :D

Bizimkiler iyi ki yenilmedi...Türkiye 2. olmayı garantiledi galiba...Belçika şoktadır şimdi:)

Sabri'nin ortaya bak :o

Selcuk Sahin :o

Selcuk Sahin oyunda. :o

Selçuk şahin ne ya yeter hiddink yeter.

yazık çok yazık kazaklara karşı 9 kişi savunma yapalım skoru korumak için

Serdar Aziz bi denenmeli aslında.

Çok ciddi oyuncu seçiminde hatalar yapılıyor..Dediğin gibi Serdar Aziz bunların hepsinden iyi...Adam stoperin hası..Stoper dediğin en kötü hızlı olmasa bile hamleli olmalı,kafasını,gözünü,ayağını her tarafa sokmalı..Kafa toplarında çok iyi olmalı..

Şu takıma stoper yokluğunda İbrahim toramanın çağırılmmaması bile fiyasko..Adam 1 hata yaptı hemen tu kaka...

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 1-0 Kazakistan | 2.Yarı | 2 Eylül | NTV

hidding ve oguz un mehmet topala garezi var gariba ,selcuk cok daha mi iyi topal dan ? !

Geri
Üst Alt