Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | 2 Eylül | Maç Sonucu

saka maka farka gidecekti dandik oyuna ragmen mac okadar kacirirsan..

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | 2 Eylül | Maç Sonucu

Kazakistan'ı bile 95.dakikada golle yeniyoruz.Hala akıllanamadılar küçük takımlara karşı nasıl oynanacağını.Yazık.Ha bu arada sormadan edemeyeceğim bu Fenerbahçe'nin bütün maçlarında forma giyen ve sakat sakat oynayan cengaver Gökhan Gönül nerelerde acaba.Nedense hiç göremiyoruz kendisini milli maçlarda.

Super oldu bu. Yalniz buyuk sIkInti var. Kazakistana evinde zar zor yeniyorsan isimiz zor. Hiddink forvet almak icin 80 ni bekliyor.

Arda, aslan parcasi yine kurtardi takimini. Helal olsun adas :)

evet arda iyi değildi ama buraka penaltı harici laf edenleri anlamıyorum. mütiş bi santrofor bence

oynadıgı futbol mu burak ın?bama güme dalıyor.sistemin içine ediyor(zaten sistem yok ama:D)

Arda topa gelirken nereye baktı nereye vurdu.

Penaltı vuruşunu ya vuruş tekniği iyi olan adam atar ya da soğukkanklı adam atar hiç olmadı iyi pas verebilen düzgün ayaklı biri atar , Burak atacak en son kişiydi o attı ve kaçırdı Tebrikler Hiddink çok iyi tanıyorsun takımı :happynew:

Simdi kaçinciyiz ? Belçika 1-1 yapti azeri kardeslerimizle

GOOL ULAN GOL

Yemin ederim elim ayagim titriyor be hala.

Vallahi icimde öyle bi hirs vardiki, beles gol, verilmeyen gol, sacmaliklar falan derken yiktim ortaligi tribünde bile bu kadar gitmedi sesim.

bu golün maliyeti fazla oldu bana ciddi zararlar verdim çevreme :lol:

özil yani mesut 2 gol atti

selcuk inan avusturya macinda yok. topal-paragözoglu oynar insallah.

Türk Milli Takımı'nın kaptanı, yıldızı böyle frikik kullanmamalı. Daha kötü olamazdı yani, rezil bildiğiniz.

Bir kere orada o topu en sonsenin Allah belanı versin hakem..

belçika tırt Türkiye tırt..Birisi playof mu demişti..

bu ahlaksız iş bilmez yöneticiler,haketmedikleri parayı alan artist futbolcular ve federasyon Türk futbolunun ağzına sıçmıştır..

Golden önce yazdığım mesaj hala geçerli..

Allah aşkına o topa öylemi vurulur... ama gol oldu işte işin entersan tarafı:)

Her seferinde bir umutla izliyorum milli maçları. Gram ilerleme yok. Fatih Terim döneminde bu kadar kötü değildik.

burakı gördünüzmü golden sonra namaz kıldı ihale bana kalcak dıye ölüyodu adam :D

Burak süper oynadi yahu penaltiyi kacirmasaydi simdiye Messi etmistiniz adami. Bence en iyi adamimizdi Selcuk Inan'la beraber.

Penaltı vuruşunu ya vuruş tekniği iyi olan adam atar ya da soğukkanklı adam atar hiç olmadı iyi pas verebilen düzgün ayaklı biri atar , Burak atacak en son kişiydi o attı ve kaçırdı Tebrikler Hiddink çok iyi tanıyorsun takımı :happynew:

Selçuk atmalıydı penaltıyı.

Sıradaki maç Avusturyayla deplasmanda...:o

Rıdvan ne yaparken yakalandı?

kurtarıcımız diye Umut Bulut oyuna girdi ya halen şoktayım

Geri
Üst Alt