Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | 2 Eylül | Maç Sonucu

gökhan töre müthisti! okadar dedik, alin su adami diye, almadilar! adam 1,2 milyona hamburg'a gitti!

ah ah...

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | 2 Eylül | Maç Sonucu

Daha maç eksiğimiz var ona rağmen 2.yiz yani grupta artık ipleri elimize aldık.

Burak süper oynadi yahu penaltiyi kacirmasaydi simdiye Messi etmistiniz adami. Bence en iyi adamimizdi Selcuk Inan'la beraber.

Süper falan oynamadı Burak yahu. Saç baş yoldurttu.

lan bıktım bu foruma ne oldu her sefer foruma girerken giriş yapmak zorundamıyım beni hatırla dememe rağmen önce böyle değildi

Web Tarayıcını değiştir ben Maxthon 3 ' ü kullanıyorum ne GSC nede başka bir siteye şifremi yazmama gerek kalmıyor , Şifreni bir kere gir yukarıda şifreni kaydetsinmi diye bişey çıkıyo okeyle tamamdır girmene gerek yok her seferinde

Salı günü Selçuk Şahin yerine Ömer Onan oynasın daha faydalı olur.

Penaltı vuruşunu ya vuruş tekniği iyi olan adam atar ya da soğukkanklı adam atar hiç olmadı iyi pas verebilen düzgün ayaklı biri atar , Burak atacak en son kişiydi o attı ve kaçırdı Tebrikler Hiddink çok iyi tanıyorsun takımı :happynew:

Trabzonspor'da her penaltiyi atti adam gecen sene.

Buz gibi golümüz de yendi.

Neyse basket maçına geçelim Litvanya 44 Turkiye 47 .

lan bıktım bu foruma ne oldu her sefer foruma girerken giriş yapmak zorundamıyım beni hatırla dememe rağmen önce böyle değildi

forum alzheimer olmuş kimseyi hatırlamıyooooo

Arda aslında çok kötü kullandı frikiği ama şansı yaver gitti :D

Podolski atti

Burak süper oynadi yahu penaltiyi kacirmasaydi simdiye Messi etmistiniz adami. Bence en iyi adamimizdi Selcuk Inan'la beraber.

bence burak ın oynadıgı milli takım başarılı olamaz.imkansız yetenek yok top kontrolü yok son vurus yok.sadece fiziğini kullanarak iş yapmaya calısıyor

Arkadaşlar bu arada Serdar Kesimal berbat bi oyuncuymuş iyiki de almamışız fener çok çeker bu adamdan ben size söyleyim , Kazakistanlı oyuncularla bile zor baş ediyor

a1ihoz.jpg

@Andre_Santos27 André Santos!!!

Parabéns para #Turquia,bela vitória!! Tebrikler #Turkiye,çok onemli zafer!!!

Adam kutlamış .

bence burak emre ve tore macin en iyileriydi

Arkadaşlar bu arada Serdar Kesimal berbat bi oyuncuymuş iyiki de almamışız fener çok çeker bu adamdan ben size söyleyim , Kazakistanlı oyuncularla bile zor baş ediyor

Bilmem hatırlayan var mı fenere gittiğinde ben bas bas bağırıyordum. Ben kayseride canlı en az 10 maçını izledim. Amisulashvili gitti Serdarın Kesi mal olduğu anlaşıldı fenere iyi itelediler demiştim...

Geri
Üst Alt