Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | 21.30 | NTV

Umut bulut , selçuk şahin milli takımda 11 oynuyor , acınacak haldeyiz

hocam kusura bakma ama ben bu isimleri artırırım

sabri hakan servet

bu adamlar milli takımda da galatasarayda da oynayamaz kardeşim

kaliteli kadro içinde mücadele eder anlayışı değişti

bu oyunculardan bizde kurtulamadık gitti

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | 21.30 | NTV

Fatih Terim - Hakan Balta

Size Hakan Balta´nin toparlanacagini söylemistim. Ismail gibi adamlari da 100 kere cebinden cikaracagini da söylemistim. Böyle devam et Hakan. Cok begendim.

Biz Guus Hiddink'in Türkiye'yi tanımasını daha ne kadar bekleyecez. Şenol hoca olsa suan mac 2-0 dı.

Mehmet Topal'ın ilk dokunuşu'da iyileşmiş. Topu alır almaz yüzünü öne çeviriyor. Orta sahada pas yapamıyoruz, kreatif oyuncu eksikliği var. Galatasaray'da aynı sorunla karşılaşabiliriz Selçuk yalnız kalırsa Sabri ve Yekta ile yeterince kreatif olamayız. Eboue daha çok kanat oyuncusu, tam orta saha değil pas yüzdesi o kadar iyi değil.

Hocam şu cümle bile yeter başka maça baktığını anlamamız için.

Ayrıca Topal bu maçta ön libero oynamıyor. Emre'nin görevi üstlenmiş.

oylemi?

topali rakip ceza sahasina 10 metre yaklasmisken gordunmu?

emre 10 dkk da bi girer oraya

cacik olmaz topaldan

sirf 3 kere 4 e 1 yektanin etrafinda ucgen yaptilar

hatta birinde basmayi birakti 2 ucgen yiyince

Böyle oynayan bir milli takım finallere gitse bile bir şey yapamaz orda. Bizi kanser eder.

bizim oyunculara gelirsek , Hakan Balta'da kıpırdanmalar var , inşallah daha da iyi olacak

Sabri savunmada çok sorun yaşıyor , hücumda iyi

Yekta'ya en çok güvenenlerdendim , ama güvenim gittikçe azalıyor

Servet yine ağır kalıyor ,defansın arkasına sürekli adam kaçırıyor

bizim oyunculara gelirsek , Hakan Balta'da kıpırdanmalar var , inşallah daha da iyi olacak

Sabri savunmada çok sorun yaşıyor , hücumda iyi

Yekta'ya en çok güvenenlerdendim , ama güvenim gittikçe azalıyor

Servet yine ağır kalıyor ,defansın arkasına sürekli adam kaçırıyor

su acik ve net

milli takim 2 ksiinin sirtindan besleniyor

emre ve arda

gerisi takiliyor anca

Telefonun sesiyle uyandım. Maç o kadar sıkıcıydı ki yorgunluğuma teslim etti beni...

sabri-servet-egemen-selçuk-mtopal-hbalta

------------yekta-------------------------------

-burak-----------------------arda--------------

-------------umut--------------------------------

oynadığımız sistem :)

sabri-servet-egemen-selçuk-mtopal-hbalta

------------yekta-------------------------------

-burak-----------------------arda--------------

-------------umut--------------------------------

oynadığımız sistem :)

tam soylemek istedigim sey buydu reis

Fatih Terim - Hakan Balta Size Hakan Balta´nin toparlanacagini söylemistim. Ismail gibi adamlari da 100 kere cebinden cikaracagini da söylemistim. Böyle devam et Hakan. Cok begendim.
Allah allah Adamın bindirme yaptığı bir tane atak hatırıyor musunuz yahu ? Adamlar genelde sağ tarafımızdan saldırıyor.O da zenci ergen yüzünden. Adamlar solumuzdan saldırsa maç 2-0'dı

Allah allah Adamın bindirme yaptığı bir tane atak hatırıyor musunuz yahu ? Adamlar genelde sağ tarafımızdan saldırıyor.O da zenci ergen yüzünden. Adamlar solumuzdan saldırsa maç 2-0'dı

ya gol yedirmedi iste onu diyorlar

bide 2 on libero var takimda savunmamiz kotu degil

AVUSTURYAYA KARSI:)

Arkadaşlar maçı izleyemiyorum Arda nasıl?

Burak Yılmaz ilk dokunuş özürlüsü.

Sabri bugün beyin egzersizi yapmayı unutmuş.

8 dakkdir topa dokunmadi topal haberiniz varmi?

balta topu kontrol ediyor ve arkasindaki topala donuyor

bilmem anlatabildimmi:)

Geri
Üst Alt