Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

Hiddink'in hemen acil defolup gitmesi lazım.Böyle futbol olmaz ulan.Avusturya'nın karşısına gol atmamak için çıkıyorsan,ikinci yarıda oyuna Mehmet Ekici'yi bile almak aklına gelmiyorsa defol git.Sen bu takımı San Marino'yla karıştırmışsın.Penaltıya hiç değinmiyorum Arda'nın o penaltıyı kaçıracağını hepimiz biliyorduk herhalde.Hırvatistan maçında kullandığı penaltı hala gözümüzün önündedir.Ama o işin ayrı boyutu.Böyle mentalite olmaz.Uykumuz geldi resmen.

Artık Sabri Sabriiiii .... aut diyemeyecek miyiz :(

Bugün üst üste ortaları tutturdu gözüm arkada gitmez :lol:

yılın kazığını atmışız Atletico Madrid e. Arda'nın ederi kesinlikle 5 milyon euro dan fazla değil ( Nurinin 10 ,Mesutun 15 e transfer olduğu piyasada ). Penaltı kaçırdığı için demiyorum oynadığı takımlarda her zaman el freni gibi adeta atakları yavaşlatıyor bi çalım atabilmek için illa geri dönüyor hızlı atağı kesiyor hayatımda gördüğüm en ağır kanat oyuncularından biri. Atletico dan sonra Türkiye dönüşünde oynayacağı muhtemel takımlar İ.B.B, Kasımpaşa, Eskişehirspor gibi takımlardır.

Arda'nın penaltıyı kaçıracağını biliyordum sanki. Bence Burak atardı. Arda'dan daha iyi vuruş yaptığından değil, geçen gün kaçırdığı penaltının muhasebesini gece gündüz yapmıştır ders almıştır diye.

Yaw kardeşim evden gelip su halimle o penaltıyı atardım penaltı dediğin nedirki bu kadar zor mu 2 mac üst üste kacırıyoruz

Balta niye penaltı atmaz anlamam şu anki takımda en iyi topa vuran futbolcu.

Arda galatasaray'da 2-3 sezon önce cok iyi kornerler kullanıyordu.Ama sonradan bozdu oda.

Duran toplarda ceza sahasını karıştırabiliyor, iyi sıçrayamıyor, boyu uzun değil ancak zeki bir oyuncu, nerede duracağını biliyor, golünü yazabiliyor ancak hala nedir bu duran topları kullanma ısrarı Arda'nın ben de çözemedim.

sizde sanki mutlu olmuş gibi Arda penaltı kaçırdı diye saydırıyorsunuz , "arda'nın şut kabiliyeti yok , topa vuramıyor , arda yavaş , boş kaleye vuramıyor"

bu adam nasıl topçu olmuş anlamadım

hiddink:biraz türk tipi oyun oldu birşeyi kolay yoldan yapmak varken neden kolay yoldan yapalım zor yoldan yaparız

ben:hiddink seninde takımında tipini.... seveyim

sizde sanki mutlu olmuş gibi Arda penaltı kaçırdı diye saydırıyorsunuz , "arda'nın şut kabiliyeti yok , topa vuramıyor , arda yavaş , boş kaleye vuramıyor"

bu adam nasıl topçu olmuş anlamadım

hadi burak korktu bari umut atsaydı. en azından golcü kazmalıgıda olsa. penaltı calışıyordur. ardanın penaltıları iyi degil. her ne olursa olsun burak veya umut kullanmalıydı. şu korkular yüzünden neler geldi başımıza. adam kacırırsam beni asarlar dedi atmadı penaltıyı. hiddinge gelince bu adam bıraksın milli takımı. yoldan gecen bir herifi mişlli takımın başına koysan zaten bukadar oynar bu takım. türkiyenin bir sürü parasını alıyor. türkiyeye gelen antrfenör futbolu unutuyor kardeşim.

Federasyon başkanı olacak şahıs orda macı canlı canlı izledi.Acaba neresiyle izledi ? İnşallah bu macdan sonra bişeyler yapar.

yılın kazığını atmışız Atletico Madrid e. Arda'nın ederi kesinlikle 5 milyon euro dan fazla değil ( Nurinin 10 ,Mesutun 15 e transfer olduğu piyasada ). Penaltı kaçırdığı için demiyorum oynadığı takımlarda her zaman el freni gibi adeta atakları yavaşlatıyor bi çalım atabilmek için illa geri dönüyor hızlı atağı kesiyor hayatımda gördüğüm en ağır kanat oyuncularından biri. Atletico dan sonra Türkiye dönüşünde oynayacağı muhtemel takımlar İ.B.B, Kasımpaşa, Eskişehirspor gibi takımlardır.

Çağlar dalga mı geçiyorsun?Takım sahaya beraberlik için çıkmış farkında değil misin?Arda şu takımda ne yaptığın bilen tek adamdı.Bıtkım ama artık sizin Arda'yı böyle kötüleyip durmanızdan.Barcelona'da oynayacak kapasitede bir Türk oyuncumuz var herife demediğiniz laf kalmadı yeter artık!

Arda nın penaltıya vuruşu amatörler gibiydi şaka gibi ya penaltı kaçar ama böyle de kaçmazki kardeşim ya :mad:

Rezalet otesi bir anlayis ile oynadik bugun. Beraberligi yatmak ne demek ya? Hiddink bizi gercekten 3. sinif takim zannediyor hakli oldugu yanlarida var tabi ama bazi maclarda yenebilecek durumda oldugunu anlaman lazim. Bu maci kazanabilirdik gerekli degisikliklerle. Nasil oluyorda 90+3'de ilk oyuncumuzu degistiriyoruz, nedir bu korkaklik. Orta sahanin bu durumda olmasi gercekten utandiriyor beni. 90 dakika boyunca nasil olurda Topal Selcuk ikilisi yan yana oynar?

Hiddink ve Oğuz Milli Takımımızın içine ettiniz ya vallaha Fatih Terim'li Euro 2008 kadrosunu özledim bu nasıl takımdır Allah aşkına bu takımı bu hale getirenlerin Allah belasını versin :mad:

Arda iki,üç hareket yapacak biz rakibi yenecez bu nasıl bir taktikdir :mad:

Arda vuruşların çok kötü niye geçiyorsun topun başına boşver atsın Umut.

Bugun sahada bir oyuncu resmen kayip'di.

Bilin Kim?

Hiddink'i kovamazlar. Adam yılda 8 milyon € alıyor. Kapı gibi kontratı var. :(

Arda'da vurus teknigi sifir. Herzaman böyleydi zaten. Baska penalti atacak adam da yok zaten takimda. Burak kacirdi, Umut da kacirirdi, Arda'nin da kacirma ihtimali 50% idi ve kacirdi!

Geri
Üst Alt