Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

bu estonya baya acılmış lan. gecen suma slovenyayı deplasmanda 2-1 yenmişti. şimdide kendi sahasında kuzey irlandayı 4-1 yenmiş. vay be gelişme var.

aga ermenistan slovakyaya 4 atmış deplasmanda şok oldum resmen inanılır gibi değil

sabri servet meira hakan balta

mehmet topal ayhan barış

şeklinde oynadık bir dönem ve neden başarısız olduk diye hoca astık

bu senede fatih terim çok eleştiri alır servet gökhan hakan ve sabri yüzünden seneye adam gibi futbol izlemeye başlarız ...sabri servet ve balta beni hayattan soğuttu resmen

hem milli takımda hemde galatasarayda bunları bir arada gördükçe çıldırımamak için zor tutuyorum kendimi

Herkese hayırlı geceler..

Berbat bir futbol aksamıydı..

Geç olmadan bazı hatalar düzeltilmeli yoksa bu kötü futbolu izlemeye , delirmeye , çıldırmaya devam edeceğiz..

Allaha emanet..:tiphat:

Burak Yılmaz çok iyi oyuncu.Kendini çok geliştirmiş.Çok koşuyor çabalıyor.Ama lamı cimi yok arkadaş sen milli takımda oynuyorsan ve öyle bir pozisyon buluyorsan onu asıcan köşeye.O gol kaçmazdı.Tam kafasına oturmuştu.Burak'ın biraz daha tekniğe ihtiyacı var bu konuda.Ama GS gelmesini bende çok isterim.Umarım seneye gelir.

Ulan ilk defa bir grubun sonunu rahat getirecektik.

milli takımın bugün kü ilk 11inde penaltı atmayı bilen adam yoktu arda penaltı atılırken arkasını dönen bir adam neden kullanır ki anlamadım.selçuk inan-emre-nuri-hamit bu 4lüden biri olsa atardılar penaltıyı

Burak Yılmaz çok iyi oyuncu.Kendini çok geliştirmiş.Çok koşuyor çabalıyor.Ama lamı cimi yok arkadaş sen milli takımda oynuyorsan ve öyle bir pozisyon buluyorsan onu asıcan köşeye.O gol kaçmazdı.Tam kafasına oturmuştu.Burak'ın biraz daha tekniğe ihtiyacı var bu konuda.Ama GS gelmesini bende çok isterim.Umarım seneye gelir.

birde su var, böyle cok kosan, cok mücadele eden forvetler icin, son vuruslarda hep sIKInti olmustur.

biraz futbol oynamis biri zaten hemen anlar, neden.

burak buna ragmen, son vuruslarda (yerden) baya gelistirmis kendini.

gecen sene cok güzel goller atmisti

nufus planlaması olduguna inanıyorum son maçlarda kalpten gidenlerle artan ülke nufusunu dengelemek için bilerek yapılıyor bence yoksa bugun maçın başka bir izahı yok

estonya nerdeyse gruptan cıkcak lan. 9 macta 13 puan sırbistanın 14 puanı var. estonya 3. sırada:) seneye bu takım bizim grupta cantada keklik degil yani:)

neyse size iyi geceler, benim gelecekten pek umidim yok... (bu milli takimdan)

;)

Hiddink; "Biraz Türk tipi bir sonuç oldu. Eğer kolay yoldan yapabilmek varsa neden kolay yoldan yapalım ki hep zorlu yolu seçeriz."

de get:)

birde su var, böyle cok kosan, cok mücadele eden forvetler icin, son vuruslarda hep sIKInti olmustur.

biraz futbol oynamis biri zaten hemen anlar, neden.

burak buna ragmen, son vuruslarda (yerden) baya gelistirmis kendini.

gecen sene cok güzel goller atmisti
okadar koşan adamın son vuruşlerının kötü olması normal ama bazen cok gereksiz koşuyorlar. bak alex dogru dürüst koşmuyor 10 numara pas veriyıor. diger oyuncular bunun yerine oynarken kendi yerlerini unutuyorlar. onlar kötü gözüküyor.

neyse size iyi geceler, benim gelecekten pek umidim yok... (bu milli takimdan)

;)
gökhan selcuk inan emre beleşoglu hamit ve nuride şu mnilli takıma ısınırsa bizim takımın orta sahası cok iyi olcak. hiddingte ozaman busefer defansa yatalım düşüncesinden vazgecer herhalde.

1-0 yenilseydik nasil olurdu? Mactan sonra Hiddink beraberlik icin oynadik ama olmadi mi diyecekti? Yaziklar olsun boyle zihniyete.

gökhan selcuk inan emre beleşoglu hamit ve nuride şu mnilli takıma ısınırsa bizim takımın orta sahası cok iyi olcak. hiddingte ozaman busefer defansa yatalım düşüncesinden vazgecer herhalde.

insallah

Geri
Üst Alt