Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

bir tane ağır stoper Servet hem de kaptan

bir tane ileri gitmeyen gerilerin koruyucusu baltazar

bir tane ortalıkta gezen yekta

iki tane ortasaha stoperi selçuk ve mehmet topal

bir tane işe yaramaz bulut

sadece sabri-egemen-arda-burak vardı sahada

oyun planı ve taktik berbat ve utanç vericiydi

selçuk inan emre ve nuri gibi yaratıcı oyunculara ihtiyaç var

bir de gökhan töreyi 93te oyuna alan zihniyetin ben ellerinden öperim...

maci izlemis bir renkdas daha

:)

Sen 90 dakika boyunca oyuncu degistirme, beraberlige dünden razi ol, ondan sonra da siz Türkler kolayi sevmezsiniz, zoru seversiniz de. Alay ediyor adam bizimle resmen :)

caglar şaka yapıyorum de. sırf penaltı kacırdı diyemi bunları söylüyorsun. bencede penaltıyı o atmamlıydı burak veya umut atmalıydı. ama buraga penaltı kacırdı diye o tribünden küfürler edilmeseydi şimdi topun başında gene burak olurdu. ardaya gelince şu takımın bütün pozisyınlarında bu herif var. abartmayın ne 5 milyon eurosu yahu.

Vallahi doğru söylüyorum kanat oyuncusu dediğin topu aldı mı kopar gider yardırır kanattan bıktım artık Arda nın her topu alışında sahanın yanlamasına ve geriye doğru çalım atmasından ( gerçi yarısınıda atamıyor çalım ) ağır olduğu için bir oyuncuyu 2-3 kere geçmeye çalışıyor. Takım kötüydü evet ama hızlı oynarken de hep atağı kesiyor dikine oynasa belki 3 e 1 yakalayacağımız pozisyonlar olacak ama geriye yada yana sürüp duruyor topu. Atletico da kesinlikle başarılı olamayacak Arda demedi dersiniz La Liga gibi futbolun en hızlı oynandığı ligde Arda gibi ağır kanat oyuncusu oynayamaz La Liga daki diğer kanat oyuncularına bakın çoğu kanattan yardıran adamlar beklerin çoğu süratli bekler o adamlarla baş edemez Arda. Arda ve yanındakileri izlerken uykum geldi yahu

ulan kazim gibi mehmet ekici gibi adamlarin var kenarda al sana oyuna selcuk inan dururken yekta niye oynuyo anlamis degilim gercekten

yahu takim berbat ötesi,bizim tarrak geciyorlar

Ben Arda'nın suratında golden sonra yapacağı konuşmayı düşünüyormuş gibi bir hal gördüm.Acaba yanlış mı gördüm? Bildiğin golü atarım asker selamını çakarım tavrında bi suratı vardı.Valla bak

arda topun basina gecince anladim kaciracagini, arda sut cekmeyi biliyor sanki.

neyse sakin olmakta fayda var, zaten 2. lik garanti gibi, yeterki azerileri yenelim.

bu arada yekta neden sans bulmiyor görünmüstür sanirim.

böyle yürüyerek oynayan topcu olmaz olsun.

insan bir depar atmaz mi, bi topu alip, 3-4 metre sürmez mi, hani yapamiyorsa olsa, bu yapicak kapasitesi , yetenegi olmasa anlarim ama adamda var yetenek, var kapasite.

nereye cikardi topu ne izlediniz siz ya:)

hakan balta geriye topala donuyordu:)

bide emrenin gorevini ustlenmis diyenler vardi adam orta sahayi 3 kere gecmemistir macta:)

2-3 kere çıkardı işte, ondan başka çıkaran da yoktu zaten. :D

İki tane ön liberoyla oynarsak olacağı bu, Topal elinden geldiğince yararlı olmaya çalışdı, Emre'nin, Selçuğun yaptığını yapmasını beklemek hayal olurdu zaten, ben beğendim.

Açık ve net çok kötü bir karşılaşmaydı.Hemen kendimize gelmemiz lazım.:mad:

Maçın en sevindirici yönü Hakan'ın iyi oyunu ve Sabri'nin Alves gibi ortalarıydı.:asd:

abi sürekli gitmemiz garanti gibi bakıyorlar nesi garanti ya

8 maç 14 puan türkiye

8 maç 12 puan belçika

bizim almanyadan puan alıcagımızın garantisi varmı yada belçikanın puan kaybediceginin

kazakistanı zor yeniyoruz avusturyaya kapanıyoruz dışarda yenildigimiz azerbeycanla içerde yapıcaz adamlar belçikadan puan çaldı puan alcagımızın garantisi var mı

hangi kafayı yaşıyoruz neyin garantisi varda biz beraberlige yattık çıldırıcam şimdi

Almanya maçında 11 kişi kale önüne çizilmeli 90 dk öyle durmalılar yoksa perişan eder bunlar bizi.

ulan kazma selçuk bile bi şut attı penaltı pozisyonunu yarattı , yekta onların önünde boş boş gezindi fatih terim boşuna az süre vermiyor yektaya, bu kadar vurdum duymaz olunmaz ya

bunlar ne zaman futbol oynamasini ogrenecekler? 2012 ye yaklastik, san marino, faroe adalari, andorra, kazachstan gibi ulkeler bizi yakaladi yemin ederim.... utanc verici birsey...

Açık ve net çok kötü bir karşılaşmaydı.Hemen kendimize gelmemiz lazım.:mad:

Maçın en sevindirici yönü Hakan'ın iyi oyunu ve Sabri'nin Alves gibi ortalarıydı.:asd:

renkdas bizimle dalga mi geciyon

hic zamani degil:sopa::sopa:

servet berbattı ya her pozisyonda çalım yedi balta savunmada iyidi yektayı beğendim

Eğer bu hiddink e federasyon, bu rıdvana ntv deli gibi maaş veriyorsa, bize yazık...

Hiddink in her açıklamasında bizi küçük düşürücü imalar var uyuz oluyorum bu adama :mad:

Ulan 35 lik Ayhan bile bugün bu futbol fakiri Avusturyalılara karşı pozisyon üretirdi. Daha 3 gün önce Almanya'ya karşı ezildiler, toplam 6 gol yediler.
almanya sanki köy takmımı. almanya la bu borumu. suc hiddingte. biraz şunların üstüne gitsek banko gol atarız. adam beraberligi düşünüyor. buragın atmamsının nedenide penaltıyı kacırdı diye adamı eleştirenlerdir. adam trabzonda 6 da 6 penaltı attı. kazakistanda kacırdı diye adamı asmadıgımız kaldı. ondada iyi vurmuştu. önce biz millet olarak kafaları degiştircez. heşeye abartılı tepki veriyopruz. sevinctede hüzündede. evet şu takımdan birşey olmaz. ama nuri emre hamit selcuk inan gökhan gelince bu takım iyi olcak ama bu hidding kendi özüne gelmezse. o da bize benzedi.

Geri
Üst Alt