Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

Vallahi doğru söylüyorum kanat oyuncusu dediğin topu aldı mı kopar gider yardırır kanattan bıktım artık Arda nın her topu alışında sahanın yanlamasına ve geriye doğru çalım atmasından ( gerçi yarısınıda atamıyor çalım ) ağır olduğu için bir oyuncuyu 2-3 kere geçmeye çalışıyor. Takım kötüydü evet ama hızlı oynarken de hep atağı kesiyor dikine oynasa belki 3 e 1 yakalayacağımız pozisyonlar olacak ama geriye yada yana sürüp duruyor topu. Atletico da kesinlikle başarılı olamayacak Arda demedi dersiniz La Liga gibi futbolun en hızlı oynandığı ligde Arda gibi ağır kanat oyuncusu oynayamaz La Liga daki diğer kanat oyuncularına bakın çoğu kanattan yardıran adamlar beklerin çoğu süratli bekler o adamlarla baş edemez Arda. Arda ve yanındakileri izlerken uykum geldi yahu
arda gır felan degil. adam herkesi calımlıyor valla bir anda kopuyor. muhtesem hızlı olmayabilir ama agır felan degil. agır olan adam öyle adamları gecemez. caglar sen yapma allahaşkına burda ardadan başka cok eleştirilcek adam var. ben hiddingin bizi takmadıgını düşünüyorum. adamın şeyinde degil. 90 dakka oyuncu degiştirmiyor herif kafa yapıyır bizle. antrenör cıkcak ortaya penaltıyı burak atcak diye veya umut atsın diye. odun gibi bakıyor acaba nolcak diye...

Balta hafiften toparlamış

en kötü oynayan sabri idi, 2 orta iyi yapti sadece.

avusturyali spiker bile dalga gecti, dalga gecmemek mümkün müydü zaten, rezil oynadi sabri, rezil.

her hareketi en rezili, her pasi en kötü tercihi ...

Dikkat edersen sadece ortaları hakkında iyi dedim.:asd:

yekta büyük hayal kirikligi oldu benim icin, bu macta kendini gösterir diyordum ama neyse.

Türk milli takımı avusturya karşısına beraberlik için çıkacak şaka gibi dimi. Kimse demesin yok emre, hamit, selçuk veya x yok geldiği zaman şöyle olcak böyle olcak diye kos koca Türkiye'de sen bunların yerini doldurabilecek birilerini bulamıyorsan sana verilen o lisansları yırt at artık bekleme. M.topal ile S.şahin'i aynı anda sahaya süren zihniyetin beynini acı biber suyua batırim. Bu takım bu şeilde oynayacaksa gitmesin o kupaya 8 maç oynanmış 2'tanesinde heyecanlandım o kadarını söyleyeyim. Çıkıp basın konuşmasına hazır değiliz ligimiz başlamadı zart zurt yeter yahu yeter bahane bahane nereye kadar, "puan kaybettik lig başlamadı hazır değiliz", "puan kaybettik lig çok ağır bir süreçte güçsüzüz", "puan kaybettik rakibi küçümsedik" yalan hepsi yalan, gerçeği "puan kaybettik hiç birimiz milli takımda olduğumuzun farkında değiliz" olmalı. Hiç umutlu değilim net, böyle giderse elemeyi geçemeyiz.

almanya belçika maçından sonra mesut özil'in, nuri ile hamit'ten istediklerini dinleriz artık, kendi göbeğimizi kessek bi kere dişimi kıracağım

Yalnız bötle oynarsa Fatih Terim,Yekta´yı gönderiyor diye kimse kızmasın adama.Gram gelişme yok adamda.

Oha eleman zaten Bayerndeymiş :asd: Sakatlık filan olmazsa ilerde görürüz daha büyük kulüplerde

Topal beğenilmiyordu.En iyi cevabı hiddinkede verdi. Sahanın en iyi oyuncusu idi.

Baltayada hakkını vereceksin. Oda iyi oynadı..

Aslında bizim oyuncular pekte kötü oynamadı.

ama şunu söyleyebilirim iyi takımlara karşı yine iyi oynarız

unutmayalım ki biz turnuva takımıyız...

ben artik hollanda ve almanya yi izleyecem, en azindan gol ve zevk veriyorlar millete..

***Her maçta iyi oynayacaz yada her maçı kazanacaz diye birşey yok. Özellikle bu tip eleme maçlarında avantajlı skoru almak yeterlidir. Sırf türk milletinin egoları tatmin olsun diye hücum edip, her maçı kazanmaya çalışmak zorunda değiliz.Zaten 1. olma şansımız yada en iyi 2.lik şansımız yok.1 puan almak yeterliydi ve bunuda aldık, Taktik olarak ve ilk 11 olarak doğru tercih yapılmıştı; Hiddink'in oyunu kimseyi memnun etmiyor olabilir; sonuçta istediğimizi alıyorsak sorun yok.

**Ancak ikinci yarıda oyuncu değişikliği yapılmaması maçın hareketlenmesini engelledi. Özellikle umut 2. yarıda hiçbir şey yapmadı; yerine gökhan yada kazım'ın girmesi gerekirdi.Bu konuda bende hiddink'i eleştiriyorum; maç içinde takıma müdahale etmiyor.

**Penaltı konusuna gelince ; penaltı işi büyük oranda şans işi, tabi ki iyi penaltı atan oyuncular çok büyük oranda penaltıları gol yaparlar ama bizim takımımızda bu tip bir oyuncu yoktu. Şansımıza kalmıştı; sonuçta en iyi penaltı kullanan oyuncuda penaltı kaçırabilir yada topa vurmayı bilmeyen bir adam da penaltıyı gole çevirebilir. Ofsayt gerekçesiyle verilmeyen gol vardı; penaltıyı da biz kaçırdık yani maçın hakkı zaten buydu. Burak'ın pozisyonuyla yada penaltıyla golü atıp maçı alabilirdik ama olmadı...

**Gruptan 2. olarak çıkmaklada herşey bitmiyor.Baraj maçlarında yani genel olarak bakarsak ikili eleme maçlarında türk takımları olarak ve milli takım olarak başarılı olamıyoruz. Hiddink'in bu tip stratejiyle oynaması özellikle baraj maçlarında işimize yarar; çünkü rövanşlı eleme maçlarında iyi oynayan değil, akıllıca oynayan tur atlıyor ve biz bunu başaramıyorduk çoğu zaman. Hiddink'in görevi bu takımı euro 2012'ye götürmek ve bunu yapabileceğine inanıyorum.

Hakan Balta yıllar sonra orta açtı :asd: o ortada rakibe çarptı uzaklaştı , olsun gelişim var hakan baltamızda :lol:

Yektayı eleştiren arkadaşlarım

Çocuk ceza sahasına 2 dk yakınlaştı 2 pozisyon bulduk.Ciddiyim son dakikalara doğru açın bakın.Yekta ceza sahasına yakın daha iyi oynuyor.Ama hep göbekteydi bugün.O yüzden kendisini pek gösteremedi.Agresifleşti.Zaten 4. de yedi sarı kartı

Yalnız bötle oynarsa Fatih Terim,Yekta´yı gönderiyor diye kimse kızmasın adama.Gram gelişme yok adamda.

ne gelismesi, geriye dogru gidiyor adam.

bu yekta kasimpasada iken calim atiyordu, sut cekiyordu, pas dagitiyordu, pozisyon yaratiyordu.

kafasi güzel diye alinmadi bu cocuk, ama bizde ve bugun milli takimda oynayan yekta ile kasimpasada oynayan yektanin arasinda daglar kadar fark var.

adam yürüyor yahu sahada, depar atarken, tp sürerken göremiyorsun adami.

Geri
Üst Alt