Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

Günümüz futbolunda hücuma çıkmayan bek bana göre her zaman kötüdür.Kademeleri iyi ama hücum yönü 0.
Haklısın ama ülkemizin sorunu değilmi. Sol bek bulamıyoruz. İsmail var ama onunda savunması Lesh,

biz her gecen gun daha da kotu oluyoruz, elin adami oynadikca gelisme gosteriyor... bizimkiler futbol un F si bile unutmuslar vallah,,

tek korkum azerbaycan maçı

yine bir dost kazığı yiyebiliriz :asd:

sanki iyi oynadigimiz mac mi vardi? kandirmayin milleti.. hep sansla geldik bugune kadar..

Milli takımızın yakaladığı bütün başarılara baktığımız zaman; son dakika golleri, amatörce oyun her zaman olsan şeyler. Hiddink bunu değiştirip biraz da akıllıca oynamayı öğretmeye çalışıyor. Sonuçta azerbaycan'a kaybettiğimiz maç hariç; istediğimiz skorları aldık. Gerisinin önemi yok.

yahu şunları nasıl söylüyorsunuz merak ediyorum. sen milli takımı veya takımını sadece iyi oynuyo diye seviyorsan zaten seyretme.

saol baba, baska emrin varmi yatmadan once..?

ne gelismesi, geriye dogru gidiyor adam.

bu yekta kasimpasada iken calim atiyordu, sut cekiyordu, pas dagitiyordu, pozisyon yaratiyordu.

kafasi güzel diye alinmadi bu cocuk, ama bizde ve bugun milli takimda oynayan yekta ile kasimpasada oynayan yektanin arasinda daglar kadar fark var.

adam yürüyor yahu sahada, depar atarken, tp sürerken göremiyorsun adami.
1 maca göre adamı kral 1 maca görede rezil rüsva ediyorsak daha cok aglarız biz. 1 maca göre adam begenilip veya adam berbat denirmi. ilk yarı neysede 2. yarı iyiydi işte. dogru dürüst hazırlık macı yapmamış biri bu adam. suc hiddingte.

Ne yapsaydık; deli gibi saldırıp 1 puandan damı olsaydık. Biraz gerçekçi olmak lazım; belçika'nın zaten almanya'yı yeneceği yok. 1 puan yeterliydi bu maç için.

Sen halen anlamamisin ne demek istedigimi ve anlamak istemiyorsun. Kendi düsündügün dogru. Bugüne kadar hic bir renktasimin yasina bakip cevap vermedim. Hatta 18 yasindaki cocuklar lan, oglum...falan dediler. Sesimi gene cikarmadim, ama kendi fikrini tek dogruymus gibi görenlere bir kac lafim olacaktir. Burada ikili tartismaya girmek ve forum huzurunu kacirmak istemiyorum ve özel'den bana derdini anlat bakalim.

bana birisi soylesin (akilli olan)

ne zaman turk milli takimi futbol oynayacak adam gibi?

Oyuncuları bence tek tek eleştirmemeliyiz. Hiddink yüzünden böyle oluyor. Oyuncuları 1 puana şartlıyor. Kafaca maçlara hazırlayamıyor. Rakipler bizim karşımızıda korkuyorken biz daha korkak oynuyoruz.

Beyler puan durumunu buraya yapistirin bence,sansimiz kalmadi gibi düsünenler var,hala avantajli durumdayiz unutmayin.

Bu kadro ile beraberlik iyi sonuc,hedefimiz zaten beraberlik'ti.

Penalti ekstra birsey oldu onu da degerlendiremedik.

Görevini gayet yerine getirdi bence, kademeleri iyiydi ayrıca Burak' açtığı orta gayet güzeldi.

Bence orta disinda ben pek olumlu pek bir sey göremedim. Ama sen böyle gördüysen saygi duyarim renktas :)

Milli takımızın yakaladığı bütün başarılara baktığımız zaman; son dakika golleri, amatörce oyun her zaman olsan şeyler. Hiddink bunu değiştirip biraz da akıllıca oynamayı öğretmeye çalışıyor. Sonuçta azerbaycan'a kaybettiğimiz maç hariç; istediğimiz skorları aldık. Gerisinin önemi yok.

sahaya 5 tane stoperle çıkmak akılcılık değil

bunun öğretilmesine veya öğrenilmesine ihtiyaç yok

hava topu alabilen iki forvet koymuş

bir sürü stoper ve presçi koymuş

salmış sahaya

sürekli geriye pas atıyo herkes

dikine oynayan bir arda var

akılcı değildik ibb.ydik

sabri hakan umut burak

daha doğrusu böyle saymak salakça olur. servet dışında iyi oyuncu yoktu sahada

Yarin bizde bu sorunlu karsi karsiyaya gelebiliriz dusunun Selcuk sakatlandi. Galatasaray'da orta sahada kreatif oyuncu sikintisi var. Yillardir'da var ama hala cozum bulunamadi.

Yeri degil ama umit milli takimimiz kiminle oynadi?

Geri
Üst Alt