Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

bana birisi soylesin (akilli olan)

ne zaman turk milli takimi futbol oynayacak adam gibi?

altyapılarda oyunculara pozisyon bilgisi kademe anlayışı egitimleri ön planda tutulunca

futbol okulu seçmelerinde en çok çalım atabileni degil en verimli olanı alınca

dogru düzgün egitmenlere sahip olunca

yani çoooook uzunca bir süre sonra

Fatih Terim Yekta´yi taraftar baskisindan dolayi kiralik göndermedi bence. Oynamasini saglamak istiyordu ve hakliydi da. Bence Ayhan oynar ama Yekta zor oynar bizde. Acayip bir stili var. Cok agir oynuyor ve Sarp gibi sadece oyuncularin yaninda kosuyor :) Hatta Sarp´in artisi daha dinamik oyuncularin yaninda kosmasi :D

bana birisi soylesin (akilli olan)

ne zaman turk milli takimi futbol oynayacak adam gibi?

Sakatlıklardan kurtulunca oyuncularımız oynayacaktır. Bunlar cok dandik takım ama bizim kötü oynamamız sayesinde iyi gibi gözüküyorlar.

Ama Hiddink le olmayacak bu iş adamın hiç hevesi yok buzdolabı gibi göndersinler yemişim Hiddink ' i ..

Yok mu kardesım Türkiye'de Teknık Direktör..

Mustafa Denizli'yi getirsinler..

En azından bizden biri bizim duygularımızı , düşüncelerimizi en iyi anlayanlardan biri olacaktır.

emir vermedim sen iyi gün dostusun diyorum. şimdi yatabilrisin sana engel olmiyim.

bizim milli takim izlerken zevk alan varsa ben de papasim :D

san marino da bu kadar oynar... yemin ederim.. tek farkimiz Arda Turan... onu versek San marino ya hic bir fark kalmaz..

1 maca göre adamı kral 1 maca görede rezil rüsva ediyorsak daha cok aglarız biz. 1 maca göre adam begenilip veya adam berbat denirmi. ilk yarı neysede 2. yarı iyiydi işte. dogru dürüst hazırlık macı yapmamış biri bu adam. suc hiddingte.

be kimseyi 1 maca göre elestirmiyorum.

ben yektanin kasimpasada oynarken cok macini izledim, o zamanlarda bize gelsin, bjk ye, fenere kaptiracagiz diye icim yaniyordu.

yekta gecen sezon bizde oynadigi maclar, bu sezon hazirlik maclarda (az d aolsa), simdi bu milli maca göre yorum yapiyorum.

ben 1 maca göre elestirmiyorum, ben sadece bu mac baslarken, bir kac sayfa geriye gidersen görürsün, yektanin maci olur, olmali dedim, cünkü iyi oynarsa hem milli takim cagrilir hep, hem bizde fatih hoca sabrininy erine ortada yektayi oynatir dedim, ama iyi oynarsa, Yani bir sans idi bu yekta icin. Iyi degerlendirmedi, yeterli degildi ama cok kötüde oynamadi. Ama asla kasimpasada izledigim yekta gibi oynamadi.

Fatih Terim Yekta´yi taraftar baskisindan dolayi kiralik göndermedi bence. Oynamasini saglamak istiyordu ve hakliydi da. Bence Ayhan oynar ama Yekta zor oynar bizde. Acayip bir stili var. Cok agir oynuyor ve Sarp gibi sadece oyuncularin yaninda kosuyor :) Hatta Sarp´in artisi daha dinamik oyuncularin yaninda kosmasi :D

Adam normalde ofansif futbolcu ama,cift yönlü oynayabilecek biri degil Yekta.

Solda oynar,sagda oynar ve forvet arkasi oynar.

altyapılarda oyunculara pozisyon bilgisi kademe anlayışı egitimleri ön planda tutulunca

futbol okulu seçmelerinde en çok çalım atabileni degil en verimli olanı alınca

dogru düzgün egitmenlere sahip olunca

yani çoooook uzunca bir süre sonra

bencede..

ya bu ne karamsarlık sanki elendik almanya kendi sahasında belçikaya yenilmez beyler her türlü çıkarız bu gruptan almanya ile berabere kalsak bile çıkarız azerbeycan bizim işi mahvetti bu grupta onlara bir 5 atmak lazım

hikmet karaman yada Ertugrul gelir insallah euro 2012 den sonra.. baska turlu olmaz..

Görevini gayet yerine getirdi bence, kademeleri iyiydi ayrıca Burak' açtığı orta gayet güzeldi.

Sabri'nin adı çıkmış 9'a, inmez 8'e... Türkiye'ye son yıllarda en çok faydası dokunan sağ bek sabri'dir. Fenerin gökhan gönülü; milli formayı terletme vasıfına erişemeycek kadar karatersiz bir oyuncu olmasına ramen öve öve bitirilemez. Ama sahaya çıkıp, çabalayan sabri'ye demediğimizi bırakmayız. Sabri daha ne yapacak; onun yaptığı kanat bindirmeleri ve ortalar dışında tek bir kanat organizasyonu yoktu nerdeyse. Önünde oynayan oyunculardan savunma desteğide gelmemesine ramen savunma dada iyiydi. Ne bekliyolar bir bekten anlamıyorum ki.

Hakan Balta'yı da uzun zamandır adam gibi oynarken gördüm; umarım formu yükselişe geçer. Kademeleri iyiydi. Kanadını iyi savundu; hücumlara da pas alışverişiyle destek vermeye çalıştı. Böyle oynarsa bize de yeterli olur.

Bir ara Servetle Egemen topu kucaklarına alıp oturacaklar sandım

her türlü gideriz şampiyonaya

Penaltı yı atsak gitmiştik

fark bu

hikmet karaman yada Ertugrul gelir insallah euro 2012 den sonra.. baska turlu olmaz..

1. Mustafa Denizli

2. Ertuğrul Saglam.

Bekletilmemeli yoksa bu Hiddink başımıza cok büyük iş açacak..!! Pişman olacaz sonra.

Geri
Üst Alt