Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

be kimseyi 1 maca göre elestirmiyorum.

ben yektanin kasimpasada oynarken cok macini izledim, o zamanlarda bize gelsin, bjk ye, fenere kaptiracagiz diye icim yaniyordu.

yekta gecen sezon bizde oynadigi maclar, bu sezon hazirlik maclarda (az d aolsa), simdi bu milli maca göre yorum yapiyorum.

ben 1 maca göre elestirmiyorum, ben sadece bu mac baslarken, bir kac sayfa geriye gidersen görürsün, yektanin maci olur, olmali dedim, cünkü iyi oynarsa hem milli takim cagrilir hep, hem bizde fatih hoca sabrininy erine ortada yektayi oynatir dedim, ama iyi oynarsa, Yani bir sans idi bu yekta icin. Iyi degerlendirmedi, yeterli degildi ama cok kötüde oynamadi. Ama asla kasimpasada izledigim yekta gibi oynamadi.
bende diyorumki öyle oynayamamsı hazırlık macları bile yapmamasıydı. zaten takım corba gibi. hücüumda zar zor yapıyoruz. ne oynadıgımız belli degil. ancak bukadar oluyo salmancım. bende bekliyorum bizim maclarda dikkatlice izlicem oynarsa. ozmaan kararını veririz.

S.İnan ın cezası açıklandı mı

Almanya maçında ne yapıp edip 1 puan almalıyız işi son maça bırakmayalım.

biz gideriz almanyadan bir puan aldık diye sevinirken azerbeycanla berabere kalırız sonrada eleniriz :D :D klasik milli takım davranışımız ekol ekol diyorlar ya bizim ekolümüz bu

Ben herkes gibi rahat bakmiyorum olaya. Eger Almanlardan 1 puan almazsak isimiz Almanlara kalir ki, hic iyi olmaz. Almanlar bizi hic sevmez ve Belcika´ya yatabilirler de. Genc oyuncularla da cikabilirler. Belcika da öyle dandik bi takim degil. Yenerlerse Almanlari kaliriz ortada valla. Almanlardan 1 puan kesinlikle sart. Yenilirsek hic ümidim kalmaz

şu millet bizi sevmiyor yatacak laflarını bırakalım artık ingiltere çok mu seviyordu bizi polonyayı yendi brezilya ile 2002 de aynı grupta iken de bunu dedik kosta rikaya gol yağdırdılar sürekli negatif düşünüyoruz başka ülkeler hakkında

Rahat olun,biz Almanya'dan en az 1 puan alabiliriz.

Buyuk bir ihtimalle yine defans yapariz 1 puan'i aliriz.

Maçın en iyisi bence penaltı kaçırmasına ragmen Arda'ydı..

2. isim olarak Hakan Baltayı cok begendim.. Bence Terim ' in etkilerini göstermeye başladı..

Sabri'yi ilk yarıda hiç ama hiç beğenmedim.. Yarıda o korner direği varya o direk .... Diyerek kulaklarınıda çınlatmışlıgım vardır..:)

2. yarıda kestiği 2 tane top sayesinde maçı iyi bitirdi.. Yoksa Terimde ümidi kesecekti Sabri'den..

Mehmet Topal iyiydi her ne kadar Valencia defans hattında oynasada ileri oynayama özen gösterdi..

Geriside bomboş top oynadı.. Orta sahamız gerçek orta sahamız değil belkide bu yüzden.

Bu arada sahanın en kötüsüde Hiddink ti.. 90 dakika oyuncu değişmeden oynadı bravo vala.. Bu adamın kafasına biri vursun yoksa halimiz kötü..

ulan hiddinki kovanlar var, ne komiksiniz.

oguz isine karisiyor, oguz adami rahat brakmiyor diyin, ama hiddink bizi rezil ediyor, hiddinkle olmaz demeyin.

bu adam dünyanin iyi iyi 5 td'lerden biri.

komik olmayin, komik.

Ben de onu anlamıyorum aga işte, bu bir gerçek ancak adam bizde bildiğin kendi kovdurmaya çalışıyormuş gibi davranıyo.

xxx-----XXX-----xxx >> Ortasaha

------------------------

----xxx--xxx--xxx----- >> Forvet

Bu düzende böyle bir yerde oynayan Yekta'dan verim tabiki alamazsın.

-----xxx---xxx------ >> Ortasaha

--------XXX--------- >> F.Arkası

--xxx---xxx---xxx >> Forvet

bu veya

-----xxx---xxx >> Ortasaha

XXX-----------xxx >> Kanat

-----xxx-xxx-- >> Forvet

bu bölgelerde oynatılmalı, yoksa böyle verim alınamaz. Elimizde olan yetenekleri iyi kullanmalıyız.

yekta zaten 4-2-3-1 teki 3lünün ortasında oynadı , kendisi bile dedi olması gerekenden çok daha defansif oynadım , böyle oldu kısmet vs diye kıvırdı resmen, sorumluluk alamadı ilk 11 çıktığı için orta sahada faul yapmaktan başka bir şey yapmadı

Ikili averaj gecerli degil mi? Belcikaya karsi ustunuz. Puan esitliginde 2.oluruz. Puan esitligi zor olur ama yine de ihtimallerde var

yok ben sunu anladim ki bu ulkeye teknik direktor dayanmaz ,Mourinho gelse ona da kilif bulurlar.Bu kadar sabirsiz ,her seyi ben bilirimci bir anlayis olmaz ,olmamali.

Kısaca şunu söyleyebilirim ki hidink Türkiye Milli Takımına yakışmıyor.

ulan hiddinki kovanlar var, ne komiksiniz.

oguz isine karisiyor, oguz adami rahat brakmiyor diyin, ama hiddink bizi rezil ediyor, hiddinkle olmaz demeyin.

bu adam dünyanin iyi iyi 5 td'lerden biri.

komik olmayin, komik.
ben kovulsun demem şimdilik. salman 90 dakka oyuncu degiştirmmesinin nedeni nedir?

biz gideriz almanyadan bir puan aldık diye sevinirken azerbeycanla berabere kalırız sonrada eleniriz :D :D klasik milli takım davranışımız ekol ekol diyorlar ya bizim ekolümüz bu
Bu milli takımın sağı solu belli olmuyor gerçektende her sonucu alabilirler :D Azeriler inş bir kazık daha atmazlar

U19 Milliler Belcika ile 1-1 berabere kalmis.

Golü Okan Derici atmis.

Maci izleyen bir akrabam Okan'in Emre Colak'tan cok daha iyi oldugunu söylüyor,canli izlemis maci tribün'den.

Milli Takımın başına gaz verecek hoca lazım.Vallaha Yılmaz Vural Hiddink'ten daha iyi yönetir Milli Takımı.

yekta nasıl oynadı arklar?

en iyisi almanya macinda sike yapalim, baska turlu puan nahg aliriz onlardan. hele Mesut falan oynarda, bize bi gol 100% atar,,

Geri
Üst Alt