Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

hiddink müthiş bir hocadır ama adam takmıyor bizi çok net ortada yoksa hiddink gider yine biz onu gıpta ile izleriz başka takımda

Yahu hiddink ne yapsın anlamadım ki penaltıyı o mu atıcak ne bilim adamın as kadrosundan 5 tane kafa adamı eksik ancak bu kadar oluyor ligler başlamamış futbolcular mental olarak zaten bitmiş.

Kolay değil bu işler 2 tane top var direkten dönen kaçan penaltı var bu kadar iğrenç bir oyuna rağmen ama çok fazla da eksiği var milli takımın yani Allah sonumuzu hayır etsin çünkü işimiz gerçekten çok zor

U19 Milliler Belcika ile 1-1 berabere kalmis.

Golü Okan Derici atmis.

Maci izleyen bir akrabam Okan'in Emre Colak'tan cok daha iyi oldugunu söylüyor,canli izlemis maci tribün'den.
yine de ikisini kıyaslamayalım.ama okan dericiyi unutmuştum bak. emre çolak,berkin ,okan ,bilal iyiler.

Hiddink: "Türk tipi bir sonuç oldu. Eğer kolay yoldan yapmak varsa neden yapalım ki? Zor yoldan yaparız biz."

Ben de onu anlamıyorum aga işte, bu bir gerçek ancak adam bizde bildiğin kendi kovdurmaya çalışıyormuş gibi davranıyo.

orasini bende cözemiyorum, rusya milli takimin basinda iken oynattigi futbol, inanilmaz güzeldi, pas yapan, sürekli ofansif oynayan, bir takim yaratmisti.

ama sanirim kadroya göre, elindeki topculara göre böylesi daha iyi olur diye düsünüyor olmali.

ayrica burda adama acayip bir baski var, ama bunu gelirkende biliyordu, bu bir bahane olamaz.

birde su oguz yardimci rolünü oyniyor, akil, fikir veriyor ama iste bu adamin verdigi akil, fikir sanki hiddinki cok bozuyor, oguz olmasa adam belliki kendi yolundan gidecek.

ama yinede millet elestirirken, adami kovarken, yerden yere vururken unutmasinki, hiddinkten bahsediyoruz. Bu adam dedigim gibi dünyanin en iyi teknik direktörlerden.

Viyanada yasiyorum, az önce mactan geldim... Burada sabahtan beri inanilmaz bir atmosfer vardi, 40 yilda bir sözde yildizlarimizi izlemek icin bütün sene sinek avlayan stadyumu doldurduk bir hevesle.. Hepsine yaziklar olsun, ben böyle yeteneksiz, vurdum duymaz, gözlerini sadece para bürümüs futbolcu sürüsü görmedim, gercekten yaziklar olsun! Serefsiz Hiddinik bizle dalga gecer gibi herkesin görmek istedigi Gökhan Töreyi önce getirdi dakika 70'lerde, sonra geri gönderdi isinmaya, ve 90+ da oyuna aldi, ona söyleyecek söz zaten bulamiyorum. Arda sattigimiza sevindim bugün. Ama beni en cok Hakan Balta hayal kirikliginia ugratti, Galatasarayda artik benim icin degeri sifirdan asagida. Mac bittikten sonra yuhaladigimiz icin geldi bizi protesto ediyor allahin yetenek özürlüsü. Neyse devam yazarsam anca kendime ederim, ban yerim, zaten o sinirle bütün resmi Galatasaray ürünleri stadyumda unuttum :sad007: .. Geri döndügümde yoklardi.. Yaziklar olsun!

en iyisi almanya macinda sike yapalim, baska turlu puan nahg aliriz onlardan. hele Mesut falan oynarda, bize bi gol 100% atar,,

benim en korktuğum şey basketboldaki gibi , almanya-belçika maçından sonra mesutun kamera karşısına geçip "hamit ile nuriden ... istiyorum" tarzı şeyler söylemesidir , başkalarının eline bakmaktan nefret ediyorum

Yıllardan beri hep aynı Türk mantığı. Matematiksel hesaplar ince hesaplar. Kendi işimizi kendimiz yapamayız, rahat rahat maç izleyemeyiz. Elin hocasıda gelir milyon EURO'ları götürür ve tabiri caizse maçtan sonra maytap geçer biz zoru severiz diye. Yazık ne diyeyem ki başka !!!

Arda'li,Emre'li ve Selcuk'lu bir kadro'yu zor yener bence.

Ilk macta 3 tane yedik cünkü Arda yoktu o macta.

Görürüz dostum ne gözüküyorsa onu söylüyorum.Almanya bu takıma 6 atmış biz kaleye gidemiyoruz.

Mevlüt neden alınmaz ki milli takıma ?

şu millet bizi sevmiyor yatacak laflarını bırakalım artık ingiltere çok mu seviyordu bizi polonyayı yendi brezilya ile 2002 de aynı grupta iken de bunu dedik kosta rikaya gol yağdırdılar sürekli negatif düşünüyoruz başka ülkeler hakkında
herkes yatar almanya yatmaz diyorum ben. bütün maclarını kazanıp sükse yapmak ister. bizim mac dışında inşallah. bu puanlar dünya sıralamsını degiştiriyor cünkü.

almanyadan puan almak mumkun degil

ayni levante dan barcelona dan puan almasini beklemek gibi...

ancak 11 tane yeni adam cikartirlarsa belki o zaman olur

yekta nasıl oynadı arklar?

silik bir futbol oynadı sorumluluk almaktan oynamaktan kaçında ayagına topu her aldıgında kalitesini belli eden bir adam neden bu kadar toptan kaçar anlamadım

eli kırılmış eli kırık kırık oynamış 60 dk falan belki o yüzdendir diye umuyorum şahsen yektaya güveniyorum ve seviyorum o çocugu başarılı olsun istiyorum

nuri emre selçuk hamit arda gökhan gönül bu adamlar oynasa almanyayı yeneriz hamit ile nuriden 1i olsa da yeterli orta sahamız en büyük güç ama sakat cezalı hepsi

Kısaca şunu söyleyebilirim ki hidink Türkiye Milli Takımına yakışmıyor.

Hiç kalmak ister gibi bi davranış içerisinde değil.. Adamın karakterimi bu , kii öyle diyorlar..

Kalmak istemiyorsa bir an önce kıvırmadan söylesinde Türk futboluna daha fazla zarar vermesin..

Berbat bir oyun vardı macta.. 90 dakika bile dayanamadı UEFA baskanı Platini.. 75 de çekti gitti..!!

Biz güzel oyun istiyoruz , ne oldugu beli olmayan avustralya ya bile defans oynamak istemiyoruz.. Biz Avustralya'da bunu yapıyorsak Almanya maclarında ne halt yicez. 10 kişiyide defansa dizer artık..

Geri
Üst Alt