Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

nuri emre selçuk hamit arda gökhan gönül bu adamlar oynasa almanyayı yeneriz hamit ile nuriden 1i olsa da yeterli orta sahamız en büyük güç ama sakat cezalı hepsi
Nuri kasıma kadar yok diyorlar

herkes yatar almanya yatmaz diyorum ben. bütün maclarını kazanıp sükse yapmak ister. bizim mac dışında inşallah. bu puanlar dünya sıralamsını degiştiriyor cünkü.

adam resmi maçta neden yatsın ya prestij ülke puanı üst üste resmi maçlarda kazanma rekoru bir sürü şeyi var bunun ispanya bizim grupta iken tüm maçlarını kazandı iddası olmamasına rağmen son maçlarda almanlar da as kadro ile çıkarlar toplarını oynarlar

Arda'li,Emre'li ve Selcuk'lu bir kadro'yu zor yener bence.

Ilk macta 3 tane yedik cünkü Arda yoktu o macta.

Renktas kendimizi kandirmayalim lutfen.

Arda-Selcuk-Tosuncuk Emrede olsa Almanya bizi rahat gecer.

Defansinda kazmalar olunca forvetinde topu ileride tutamayan oyuncun olunca yada en basidi topu kontrol edemeyen futbolcun varsa ZOR kardesim.

Arti TD Hiddink olursa.

almanya maçında orta sahada bıraksınlar da necip oynasın

Görürüz dostum ne gözüküyorsa onu söylüyorum.Almanya bu takıma 6 atmış biz kaleye gidemiyoruz.

Orta saha'da oynayan futbolcular Emre ve Selcuk olsaydi giderdik kaleye.

Bugun bizim zaten kaleye gitmek gibi bir niyetimiz yoktu ki,beraberlik icin ciktik.

Maci sogutmak icin elimizden geleni yaptik,penalti olayi ekstra birseydi.

Hedef zaten beraberlik'ti.

Adamlar 6 attı Avusturya'ya biz kaleye gidemedik.İlk Almanya maçında yine kaleye gidemedik.Bırakın bu işleri.
almanya avusturyaya avusturyada 90+2 de attıfı golle 2-1 anca yendi bunu biliyormusun.

ben kovulsun demem şimdilik. salman 90 dakka oyuncu degiştirmmesinin nedeni nedir?

kimi degistirsin?

burak en etkili isim ilerde, ardayi asla degistiremezdi, mantik disi, Umut belki ama o da her an gol atacak, her an skore degistirecek biri, üstelik inanilmaz defansa yardim ederek oynadi sag tarafta, hep geriye geldi yardim icin, yani degistirebilirdi, yerine täreyi alabilirdi ama degistirmedi diye elesitrmekte cokta dogru degil.

yekta nin yerine mehmeti alabilirdi diceksin belki, olabilirdi ama defansif saglam durdugumuz icin bozmak istememistir.

baskada mantikli bir degisiklik gelmiyor aklima.

3 top direkten dönmüs, 1 tane penalti kacmis. (direkten dönen 3 müydü, iki miydi, kafam karisti gerci)

oyun iyi olmayabilir, ama bugün hiddink bence hicbirsey yanlis yapmadi.

bu milli takımı Oğuz yapmıyorsa bende birşey bilmiyorum...

***Her maçta iyi oynayacaz yada her maçı kazanacaz diye birşey yok. Özellikle bu tip eleme maçlarında avantajlı skoru almak yeterlidir. Sırf türk milletinin egoları tatmin olsun diye hücum edip, her maçı kazanmaya çalışmak zorunda değiliz.Zaten 1. olma şansımız yada en iyi 2.lik şansımız yok.1 puan almak yeterliydi ve bunuda aldık, Taktik olarak ve ilk 11 olarak doğru tercih yapılmıştı; Hiddink'in oyunu kimseyi memnun etmiyor olabilir; sonuçta istediğimizi alıyorsak sorun yok.

**Ancak ikinci yarıda oyuncu değişikliği yapılmaması maçın hareketlenmesini engelledi. Özellikle umut 2. yarıda hiçbir şey yapmadı; yerine gökhan yada kazım'ın girmesi gerekirdi.Bu konuda bende hiddink'i eleştiriyorum; maç içinde takıma müdahale etmiyor.

**Penaltı konusuna gelince ; penaltı işi büyük oranda şans işi, tabi ki iyi penaltı atan oyuncular çok büyük oranda penaltıları gol yaparlar ama bizim takımımızda bu tip bir oyuncu yoktu. Şansımıza kalmıştı; sonuçta en iyi penaltı kullanan oyuncuda penaltı kaçırabilir yada topa vurmayı bilmeyen bir adam da penaltıyı gole çevirebilir. Ofsayt gerekçesiyle verilmeyen gol vardı; penaltıyı da biz kaçırdık yani maçın hakkı zaten buydu. Burak'ın pozisyonuyla yada penaltıyla golü atıp maçı alabilirdik ama olmadı...

**Gruptan 2. olarak çıkmaklada herşey bitmiyor.Baraj maçlarında yani genel olarak bakarsak ikili eleme maçlarında türk takımları olarak ve milli takım olarak başarılı olamıyoruz. Hiddink'in bu tip stratejiyle oynaması özellikle baraj maçlarında işimize yarar; çünkü rövanşlı eleme maçlarında iyi oynayan değil, akıllıca oynayan tur atlıyor ve biz bunu başaramıyorduk çoğu zaman. Hiddink'in görevi bu takımı euro 2012'ye götürmek ve bunu yapabileceğine inanıyorum.

Euro 2004'ü hatırlar mısın?

İğrenç ötesi bir turnuva tek gole yatan ve sonun'da şampiyon olan bir yunanistan kaçımız zevk aldık, dünya üzerinde yaşayan futbol severlerden kaç tanesi zevk aldı?

Madem defansif oyun oynanacak madem 1-0'lar yetiyor o zaman niye geçen sene GALATASARAY'ımıza isyan ettik?

Sırf GALATASARAY taraftarının egosu tatmin olsun diye o zaman niye İmparator afedersiniz bir tarafını yırtıyor.

İstediğimizi aldık deniliyor oyun yok ortada kim ne yapacağını şaşırmış ne pas organizasyonu ne bir şey evet bazen kapanan takımlarda zevk veren futbol oynar nasıl kontratak futbolu oynarsan fakat sahada aval aval gezen yolunu kaybetmiş yavru köpek görüntüsü nedir peki.

Milli takım hiçte istediğini alamamıştır efendim yada durun istediğini aldı diyelim peki bundan önce ki maç onda da aynı bahaneyi mi kullanacağız, ya bir önce ki maçta, ondan önce ki ?

Her maçı arda mı kurtarcak veya hamit mi nedir bu hero sevdamız. Şansa maç aldığımız yada bireysel yetenekleri ile gol atmayı başarmaya çalışmak san marino'ya yakışır. Azerbaycan bile bizden daha zevk vererek elit futbol ahlakına uygun bir futbol oynuyor.

yok ben sunu anladim ki bu ulkeye teknik direktor dayanmaz ,Mourinho gelse ona da kilif bulurlar.Bu kadar sabirsiz ,her seyi ben bilirimci bir anlayis olmaz ,olmamali.

yaw birader 8 maçta 14 puan ne demek.git bir düşün öyle gel saçma sapan konuşma.grupta almanya dışında takım yok.Maç başına 2 puan almayı bile başaramamımış.F.T daha iyiydi şerefsizim.3 milyon euro alıyo bu hiddink ne katkısı var.Bu kadar sabırsızmış.bu oyun kafasıylamı Euro2012 de mücadele edicez.

Orta saha'da oynayan futbolcular Emre ve Selcuk olsaydi giderdik kaleye.

Bugun bizim zaten kaleye gitmek gibi bir niyetimiz yoktu ki,beraberlik icin ciktik.

Maci sogutmak icin elimizden geleni yaptik,penalti olayi ekstra birseydi.

Hedef zaten beraberlik'ti.

Hiddink niye beraberlik için oynatıyor bu takımı.:mad:

Nuri kasıma kadar yok diyorlar

Tam iyileştim derken tekrar sakatlandı .. bir an önce iyileşsinde Hem kırmızı beyaz formayı hemde Real Madrid formasını üstünde görmeyi cok isterim..

türk milli takımının şu an ki yıldızı burak yılmaz görülüyor teknik ekip tarafından işte türk futbolunun hali!

Yekta iyi oynayamadı fakat 60dk boyunca eli kırık şekilde mücadele etti kimse bundan bahsetmiyor kötü oynadığından bahsediyor. Oraya kimi koyarsan koy alışana kadar vereceği performans budur.

Viyanada yasiyorum, az önce mactan geldim... Burada sabahtan beri inanilmaz bir atmosfer vardi, 40 yilda bir sözde yildizlarimizi izlemek icin bütün sene sinek avlayan stadyumu doldurduk bir hevesle.. Hepsine yaziklar olsun, ben böyle yeteneksiz, vurdum duymaz, gözlerini sadece para bürümüs futbolcu sürüsü görmedim, gercekten yaziklar olsun! Serefsiz Hiddinik bizle dalga gecer gibi herkesin görmek istedigi Gökhan Töreyi önce getirdi dakika 70'lerde, sonra geri gönderdi isinmaya, ve 90+ da oyuna aldi, ona söyleyecek söz zaten bulamiyorum. Arda sattigimiza sevindim bugün. Ama beni en cok Hakan Balta hayal kirikliginia ugratti, Galatasarayda artik benim icin degeri sifirdan asagida. Mac bittikten sonra yuhaladigimiz icin geldi bizi protesto ediyor allahin yetenek özürlüsü. Neyse devam yazarsam anca kendime ederim, ban yerim, zaten o sinirle bütün resmi Galatasaray ürünleri stadyumda unuttum :sad007: .. Geri döndügümde yoklardi.. Yaziklar olsun!

yahu hakani siz niye islikliyorsunuz, bugün sahada oynayan en iyi 2-3 topcudan biri hakan idi.

Geri
Üst Alt