Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

Ya hiddink ve oğuz'lu milli takıma kafamızı yormayalım.F.t'li galatasarayımızı konusalım.

adamların iş ahlakı var bazıları gibi değil.

Belçikayı da dağıtırlar.

basketbol milli takımımız gibi futbol milli takımımız da alışık elinoğlundan yardım dilenmeye.

Cevap: Euro 2012 | Türkiye 0-2 Almanya | 2.Yarı | NTV

Kazim ondan daha iyi. Töre möre bi halta yaramaz. Gördük

Gökhan töre oyuna sonradan girdi üst üste şans vereceksin.Kazım senelerdir şans buluyor.

G.Töre 19 yaşında daha çok hızlı çok teknik çalım yeteneği de çok iyi farklı maç izlediysek bilemiyorum.

3-4 alman arasından müthiş çıktı çalımla kazıma müthiş pas verdi, ama ondan daha iyi olan kazım nedense rakibin üstüne gitmektense orta açtı.

Kazım kanat oyuncusu falan değil,asıl mevkisi forvet dersek forvet falan da değil kısaca gökhan töreden iyi falan değil benim fikrime göre.

Gökhan töre arda'dan daha iyi bir oyuncu olacak bana göre.

fatih terim gittikten sonra sevinenler nerede acaba

işte burdaa götze işte burda gomezz iştee müllerrr... adamlar geldii topunu oynadıı gitti

Kendi kendimize maçı verdik, almanya'yı övmenin bir anlamı yok. Almanya övgülerini maçta çok kez dinledik rıdvan'dan zaten.

H.Balta maçın en iyisi ise zaten konuşmaya gerek yok.

Beyler bırakın takımı eleştirmeyi.Biz kötü değildik sadece Almanya gerçekten mükemmel bir takım oldu ve bence şu an Avrupa'nın en iyi takımı Almanya.Bırakın Sabriyi falan filan eleştirmeyi.Sabri oynadığı mevkide bence kapasitesine göre çok iyi oynadı.Almanya değil de Belçika maçı olsaydı Sabri her türlü maçın adamı olmuştu.Bu takım gelişme aşamasında adam eleştirmenin anlamı yok Almanya gerçekten süper bir takım...

kendi liginde şikeye hoşgörü gösterirsen, şikeci takımları kollarsan, şikeci takımlar madur edebiyatı yapıp halk kahramanı olursa bir ülkede o ülkenin milli takımından da hiç birşey beklenmez. Bakın İtalya'ya 2006 da şikeyi en ağır şekilde cezalandırdılar ama İtalyan futbolu 1 senede zirve yaptı aynı yıl milli takımları Dünya şampiyonu oldu, sonraki sezon 2007 de Milan Şampiyonlar Ligini kazandı. İçimizdeki pislik temizlenmezse daha çoooooooooook geriye gider Türk futbolu

Neuer kaleciligin nasil yapilacagini gosterdi.

Ya yapma kanka her maç rezalet oynuyoruz 1 değil 2 değil. Tamam Almanya ölçü değil de bizde de hiç düzelme yok.

Almanya bal gibi ölçüdür bizim rezilliğimizi görmek adına... Bu takım değerlendirilmeyi bile hak etmiyor, onu demek istiyorum. Gerçekten artık milli takıma bakış açım değişti, fena soğudum.

Hiddink geldiginden belli bir tane iyi oynadıgımız mac yok.Bu nedir ya,Yaslan defansa rakibin hatalarından gol ara.Maclarımızın tadı tuzu yok,Eger Milli heyecanda olmasa,maclarımızı 15. dk dan sonra hemen kapatırdım!

Ben Azerbaycan macından da süpheliyim artık,bu macı yenildik diye sylemiyorum,daha ilk mactan anlamıstım bu hocayla bu isin gitmiyecegini.Artık Oguz Cetin ide gönderin lütfen!(Hiddinkle beraber)

Aslında Hiddink' e de pek kızamıyorum. Eldeki malzeme bu. Burak süper golcüymüş, Selçuk gibi orta saha çok nadir yetişirmiş, Servet Avrupanın sayılı stoperlerinden biriymiş, hatta Arda çok büyük futbolcuymuş falan hikaye. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş, bütün hikaye bu. Ha bu arada Almanya da taş gibi takım Belçika da 3 ten aşağıya yemez, Azeriler de kardeş ayağına bize yatar, play-off' a gider, boyumuzun ölçüsünü alırız.

Adamların kalecisinin asist yaptığı maçın neyini konuşacaz lan...:D

H.Balta maçın en iyisi ise zaten konuşmaya gerek yok.

Ilk gol'de Muller'i kaciran Hakan Balta (Gomez'e pasi veren Muller), yine Muller'in golunde adami kaciran Hakan Balta nasil sahanin en iyisi oluyor ? Sahada iyi yoktu.

Bize rahat yok gruplarda.

İsteyenle iddaya girerim belçika almanya'yı yenemez...

Biz Azerbaycan'ı yeneriz ama play off için kesinlikle umutsuzum..

Beyler kendi milli takımınızı gerçekten çok küçümsüyorsunuz.Tartışmaya devam edin.Bu takım size önümüzdeki yıllarda sağlam bir cevap verecektir...

Töre'deki potansiyel Arda'daki potansiyelden daha yüksek.

Neuer açık mı oynadı ?

Geri
Üst Alt