Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

Almanlardan nefret ettim.

Hele Löw ne antipatik bir adamsın sen.

bizdeki sistem vur kir parcala :asd:

Nasıl bir şey diyemezsin.Hidink kadar korkak td görmedim ben.

Bugün Hiddink'in yapacağı hiçbirşey yenileceğimiz gerçeğini değiştirmezdi.Bir kere adamların kadrosundaki her oyuncu, bizim oyunculardan 5 misli daha iyi.(Burda oyunculuktan kastım teknik değil.Mentalite,zeka,yetişme,taktik,ruh,fizik,ciddiyet,profosyenellik ve son olarakda teknik.)

İsterseksek bu maça 11 forvetle çıksaydık yine yenilirdik.Olayın taktikle alakası yok.

Almanya Belçika'yı yer.

o açıdan sorun yok. :D

biz de Azerbaycan'ı yeriz.

ama playoffta ne yaparız tam bir muamma

ntvnin spikerine bak yaa her gelen almana turkleri nasıl buldu diye soruyo sankkii süper bi turkiye vardıı sahaaada

Podolskı stadı begenmıs :)

Geliyon mu len poldi ocak'ta...:)

Tamam Anladık Bu takımla Avrupa Şampiyonasına Gidemeyeceğiz...

Azize Göreve...

Podolski: GS teklifte bulundu ama kulübüm hayır diyince yapıcak bişey yoktu benim içinde olay bitti.

Bugün Hiddink'in yapacağı hiçbirşey yenileceğiz gerçeğini değiştirmezdi.Bir kere adamların kadrosundaki her oyuncu, bizim oyunculardan 5 misli daha iyi.(Burda oyunculuktan kastım teknik değil.Mentalite,zeka,yetişme,taktik,ruh,fizik,ciddiyet,profosyenellik ve son olarakda taktik.)

İsterseksek bu maça 11 forvetle çıksaydık yine yenilirdik.Olayın taktikle alakası yok.

Ben ne yaptığımızı anlamadım zaten en azından iyi kapanıp kontradan şans deneseydik daha mantıklıydı. Herkes bi yerdeydi yani nası taktik çözemedim. En azından Mehmet topal- Selçuk- Mehmet Topuz gibi bi orta saha 3'lüsü yapsaydı bu kadar ezilmezdik diye düşünüyorum.

Almanlar Belçika'ya yatmaz,ihtimal dahi vermiyorum.Adamlar bildiğin makine arkadaş,kimse umurlarında olmaz.

emek ege her gelene yalvaracak nerdeyse yenin belçikayı diye...

Ben ne yaptığımızı anlamadım zaten en azından iyi kapanıp kontradan şans deneseydik daha mantıklıydı. Herkes bi yerdeydi yani nası taktik çözemedim. En azından Mehmet topal- Selçuk- Mehmet Topuz gibi bi orta saha 3'lüsü yapsaydı bu kadar ezilmezdik diye düşünüyorum.

3-1 değil.2-0 yenilirdik abi :D

Yani Hiddink'e bayılan biri değilim ama bugünki Almanya'ya şapka çıkartırım abi.Adamlar takır takır oynadı.Önce biz onlar gibi olalım da sonra eksik kalan yerlerimizi tamamlarız.Şu anda donumuz yok giymeye ama nelerle uğraşıyoruz.

Podolskinin mesaji gayet acikti. Herseyi mahveden koln...

10 milyon verip alsaydık Podolskiyi şimdi sol kanat akıyordu. Riera açıkçası kötü 5 maçtır umutluydum Rieradan ama olmayacak gibi

Almanlari bu haliyle kimse durduramaz arkadaslar. Lutfen, bu adamlar Almanya'da oldurur Belcikayi. Ne Mertens, Ne Hazard. Kimseyi tanimaz bunlar. Ispanyayi bile zor hale sokar bunlar Avrupa Kupasinda. Bildigin makine arkadas. Gruptan cikmasina cikariz. Belcikadan puan tablosuna bakarak kotu bir durumda olsakta, fiksturumuz cok daha kolay. Azerilerin bizi zorlayacagini bile sanmiyorum. Yapmazlar. Almanlar ise coker Belcikanin ustune. Bu takim 10 da 10 yapmak istiyor arkadas, kolay yapar.

Bide Podolski'yi beğenmiyorlar mı...:o

Adam resmen Gökhan'a tecavüz etti lan maçta...:D

nuri şahin üzerine yeni bir milli takım kurulsun

içinde arda gökhan töre burak selçuk da olsun

iki takım arasında 20 sene fark vardı

Geri
Üst Alt