Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

nerde 2002 deki takım ??? ne günlerdi lan :( emre-okan -tugay-fatih-bülent-ümit-hasan-yıldıray-rüştü........

hamit karşımda onu deseydi azına bi tekme atardım

sonra da

penaltı gibi poziyonda niye golü atamadın birader derdim

sonra da mis gibi pasta niye yavaşça topu kaleciye gönderdin derdim

hamit iyidi bence hamite laf atacağınıza sahada yürüyen aurelio gibi türk futbolunun geleceğine! laf atın nedir şu aurelio aşkı ya alper yiğit ceyhun topal oynasın bu adam yerine

hakan baltanın gol atması bile tek başına ne kadar organize! bir takım olduğumuzu kanıtlamaya yetiyor

Servete sallayan birini gördüm gözlerim yaşarıcak. metin tekinde ben servetin uluslararası bi oyuncu olduğunu düşünüyorum diyor hala.

löwe hoca değil deyip kovduran türk medyası şimdi adamdan torpil mi bekliyor. almanya böyle basit oyunlara gelecek takım değil zaten bu tarz boş laflar daha çok canlarını sıkar adamlar rakip dinlemeden çıkıp toplarını oynuyorlar dünya futbol tarihinde en saygı duyduğum ülke almanya her turnuva başarılılar

Hiddink bize geldiği ilk zamanları cabuk unutmuşuz dünyanın en iyi teknık direktörleri arasında gösterilirken Türk milli takımının başına geldi bu adam..

Ama insanın içinde istek olacak , serefsiz kovulup tazminatını almak için elinden geleni ardına koymuyor..

Bu takım avrupa 3. olurken kadro cokmu farklıydı veya cok mu sene geçti üzerinden sadece 3 sene..!!!!

İşi bitmiş Eurelllo, teknik özürlüsü sabri, futbolu unutmuş Servet ile maça çıkarsan almanya bizi 5 lemedi ise dua etsinler. Kurtarıcı diye teknik oyuncumuz Selçuğu çıkarıp, gökhan töreyi oyuna lıyorsa Hiddink zaten maçı bıraksın poker oynasın. Sabri nasıl 90 dakika sahada kaldı aklım almıyor. Arda çok kötüydü buda araştırılmalı.

hala ahmet mehmet oynasın derdinde olunması da ilginç , en iyi oyuncumuz ardayı da gördük ne oynadı, takım olmayınca böyle ezilmeye mahkumuz her zaman , o kadar dağınık oynuyoruz ki almanyanın disiplini bile bozuldu bi ara mahalle maçına döndü olay

Servete sallayan birini gördüm gözlerim yaşarıcak. metin tekinde ben servetin uluslararası bi oyuncu olduğunu düşünüyorum diyor hala.

Maça cok iyi basladı ama mac sonunu sallanmıcak gibi bitiremedi..

Macın kötülerindendi , bircok kademe hatası ve bir de gol yedirdi bize..

hamit iyidi bence hamite laf atacağınıza sahada yürüyen aurelio gibi türk futbolunun geleceğine! laf atın nedir şu aurelio aşkı ya alper yiğit ceyhun topal oynasın bu adam yerine

aurelio oynadımı yahuu sahada göremedim de ben onu ????

Hiddink bize geldiği ilk zamanları cabuk unutmuşuz dünyanın en iyi teknık direktörleri arasında gösterilirken Türk milli takımının başına geldi bu adam..

Ama insanın içinde istek olacak , serefsiz kovulup tazminatını almak için elinden geleni ardına koymuyor..

Bu takım avrupa 3. olurken kadro cokmu farklıydı veya cok mu sene geçti üzerinden sadece 3 sene..!!!!

bu takıma abdullah avcı gerek ve herkesin arkasında durması şartı ile

aurelio fena değildi

böyle maçlarda tecrübe işe yarar

Aurelio bile kötü değildi. Ortada gözükmüyor ama kesiciliği, stoperinlerin arasına girmesi gayet doğru zamanda oluyor.

bu takıma abdullah avcı gerek ve herkesin arkasında durması şartı ile

Abdullah Avcı yı kaçırdıgımız zaman o kadar üzülmüştüm ki anlatamam.. Bizim alt yapıdayken ne işler yapıyordu ..

Su ana kadar görev aldıgı hiçbir takımda başarısızlık yüzü görmemiş bi teknik direktörden bahsediyoruz..

O kadar iyi olurki teklif edilirse reddeceğini hiç düşünmüyorum..

Ama bu federasyonun basındaki malların böyle birşeyi yapacagını hiç sanmıyorum.. Bunlarda Hiddink ' i gönderecek Güven , Özveri , Tecrube yok !!!!

aurelio nasıl kötü değil ya adam tabi hiç bir şey yapmadığı için olumsuz da bir şey yapmamış oluyor aurelio sahada varlığı belli değildi türk futbolunun gençleşmeye ihtiyacı var tecrübeye değil almanya çok mu yaş ortalaması yüksek hepsi gençler ama takır takır oynuyorlar koca ülke bir orta saha çıkaramayıp 35 yaşında aurelioya mahkumsak böyle sonuçlara da mahkumuz

Götze kalitesinde bir tane bile oyuncumuz yok.Halbuki Türkler yetenekli derler.

Arkadaşlar Almanya'ya yenildik diye kimseyi asmaya lüzum yok .Dünya üzerinde İspanya harici hiçbir takım Almanya maçına favori başlamaz.Ama olayın eleştirilecek yönü 8-0 lık İngiltere dönemleri ,6-0 lık Almanya dönemleri gibi olduk .Ben uzun yıllardır bizi bu kadar ezebilen hemde kendi evimizde bir takım görmedim .Sorumlu Hiddink değil söyliyim .Zımba gibi Emre ,Selçuk ,Hamit ,Nuri vs. olsa Sabri ortada oynamaz bekte oynar ve Gökhan dingilinden iyi oynar .Bir kez bindirmedi koca maç boyunca .Demekki gariban anadolu takımlarına karşı yaptığın artislik seni Barcelonaya falan göndermiyormuş.Almanya bizden tam 10 gömlek daha kaliteli .Oyuncularımız kendine bakmıyorlar ,nasıl olsa götürüyoruz diye kimsenin bir çabası yok .Hiddinki eleştireceğim tek oyuncu Servet ve Aurelio .Ya arkadaş bu oyuncularda ne var ? Bugün yenildiysek %40 pay bunların .Tartışılacak yazılıp çizilecek çok şey var ama inşallah Almanya Belçika maçına yedeklerle falan çıkmaz .Yoksa grup bizim için hayal olur .

Geri
Üst Alt