Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye - Almanya | 7 Ekim | 21.30 | NTV

SON DAKIKA:

Gøkhan Gønul milli takim kadrosundan cikarildi, yerine Bekir Irtegun veya Ilhan Cavcav kadroya alinacak.

Bekir Irtegun: Kirmizi-beyazli formayi giymek bir onurdur derken, hem Milli Takimi hem de sivassporu kastettigi yorumu yapildi.

Sabri'yi orta sahada gösteriyorlar haberlerde vesaire.Ne iş ? :coffee:

Hiddink ortada Giray ve Gokhan Zan'i oynatirsa sasirmam. Hiddink durmadan bu tur "surprizler" ile geliyor. Omer ve Egemen oynamali, ama hic sanmiyorum. En azindan Omer'in oynayacagini sanmiyorum.

Ömer oynarsa Klose gol rekoru kirar. Cok kötü bir stoper..

volkan-g.gönül, servet, egemen, h.balta- marco, sabri, selçuk inan-hamit, arda ,burak diyorlar

Gokhan gonul ve Hamit'in oynamasi buyuk bir avantaj ama ben Sabri'nin yerine Kazim gormek isterdim. Hangi kadro çikarsa çiksin, oyuncularin mucadelesi onemli, 2.devrede en azinda, Ekici ve Toreyi gormek isterim kendi açimda

Ne Sabri si allah aşkına ya ne buluyor hocalar bu adamda anlamıyorum...

Sabri sağ bek oynadığı sürece dünyadaki kalburüstü tüm takımlarda(Barça,ManU... hariç) ilk 11 oynar. Fakat ortasaha olarak Bank Asya'da zor oynar. Bunu Fatih Terim anladı ama Hiddink anlamamış görünüyor ne yazık ki.

Ama Selçuk Şahin'den boşalan ortasahada saçmalama görevini Sabri layıkıyla yerine getirir. :)

Gökhan Gönül balonunu bugün herkes izlesin. Lahm ve Podolski nasıl dalga geçecekler görün.

bu maçı kaybederiz kazakistan ı zar zor yenen bir takım var

Yetenek olarak Sabri'den kat kat iyi objektif olalım.

Yetenekle olsaydı sadece keşke. Sabri azimli, hırslı, elinden gelenin fazlasını yapıyor ve daha da önemlisi ALMANYA MAÇI İÇİN diyorum ben sağ bekte Sabri'yi tercih ederim. Gökhan Gönül Sabri'nin yarısı kadar savunma yapmıyor, kademeye girmiyor.

aurelio ve sabrinin oynadığı orta saha maçı kaybeder.

iddaa da oranlar iyi 2.00 almanyanın oran.kaçırmayın

Yetenek olarak Sabri'den kat kat iyi objektif olalım.

Sağ bek için gerekli yetenekler Sabri'de mevcut. Geçen sene Azerbaycan ve Almanya maçlarında Gökhan'ın rezil rüsva oluşunu tüm Dünya izledi. Saniye başı ''gökhan daha iyixD'' diyecekseniz bana alıntı yapmayın gerek yok. Sabri zaaaxD diyene kadar gidin orta saha oynatan FT'ye veya Hiddink'den çıkarın hıncınızı.

Sağ bek için gerekli yetenekler Sabri'de mevcut. Geçen sene Azerbaycan ve Almanya maçlarında Gökhan'ın rezil rüsva oluşunu tüm Dünya izledi. Saniye başı ''gökhan daha iyixD'' diyecekseniz bana alıntı yapmayın gerek yok. Sabri zaaaxD diyene kadar gidin orta saha oynatan FT'ye veya Hiddink'den çıkarın hıncınızı.

+1905

Geri
Üst Alt