Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye - Almanya | 7 Ekim | 21.30 | NTV

Servet şaka mı?

Aurelio :o

Mehmet Topal neden oynamıyor acaba?

Bence Aurelio-Sabri orta sahanin göbegi olan bir takim yenilmeye mahkumdur ama umarim yeneriz

Beraberliğe oynarsak kaybederiz.Bu kadro doğruysa şimdiden geçmiş olsun.

[video=youtube;6YMY6ysNg5I]https://www.youtube.com/watch?v=6YMY6ysNg5I[/video] :D

Sabri orta saha oynuyorsa açık ve net Hiddink 0-0 bağlamaya çalışıyor sanırım olayı.Göreceğiz maçta Almanya tek kale oynayıp 1 tane atar gider.Umarım yanılırım ama Hiddinkin her maçı beraberliğe bağlama çabası artık sıktı.

Ayrıca bugün yenilirsek Euro 2012 şansımız biter.Çünkü ben Belçikanın %100 Almanyayı yeneceğini düşünüyorum.

Son Avusturya maçında hocamız atak oynatıp bize maçı kazandırsaydı şimdi rahat rahat çıkardık Almanya karşısına.

Hemde puan kaybının önemi olmazdı bile.Herşey gönlümüzce olsun.

Hay sizin sporunuzun genel müdürlüğüne...

Ya arkadaş şu Servet kimden nasıl torpilli gerçekten idrak edemiyorum.Ya ben gram futboldan anlamıyorum ya bu adam MİT falan başka makul açıklama gelmiyor aklıma .

Almanya bizi de Belçika'yı da yener diye düşündüğümden bu maça bir anlam yükleyemiyorum ben.

[video=youtube;s1mXTgoMdNY]https://www.youtube.com/watch?v=s1mXTgoMdNY[/video]

Alpay reise bakın :asd:

Bari güzel birşey yapın, plaket gibi özel binaların dışına takılan altın sarısı küçük puntolu levhalar olur öyle yapın. Bu tabelanın amacı ''biz en büyüğüz biz ne dersek o, bize itaat etmeyenlerin sonu böyle Galatasaray'a bunu yaptık herkes ibret alsın'' demektir. Bunun altında taraftar olarak kalırsak yazıklar olsun bize, hepimize.

Elin taraftarı şike yaptığı halde kendini savunuyor ortalığı yıkıyor yakıyor, biz suçsuz olduğumuz halde böyle işlerle uğraşıp sesimizi çıkaramazsak taraftarız fln demeyelim.

Renkdaş yalnış anlama ama en silik taraftar biziz ne yazık ki .Hem şike olayında hem diğer tüm olaylarda bu çok bariz belli .Taraftarda bağlılık yok .Şike yaptıkları gün gibi ortada olmasına rağmen fenerin ceza almamasının tek sebebi taraftardır .Eğer biz bu olaya tepki göstemiyorsak bırakalım taraftarız mavallarını .Temiz Kramponlar bölümü ana baba günü olması lazım ama belli kişiler sürekli güncelliyor .Bizim başımıza bu tür bir olay gelse fener taraftarı ortalığı ayağa kaldırırdı ve eminim amatöre kadar düşerdik .Bizde iş yok açık ve net .

Almanya bizi de Belçika'yı da yener diye düşündüğümden bu maça bir anlam yükleyemiyorum ben.

Özgür reis ben Almanyanın Belçika karşısında hem kasmayacağını hemde yedek ağırlıklı oynayacağını düşünüyorum.(Sen anladın onu)

Bize karşıda böyle oynarlar ama biz bu kadroyla çıkarsak adamlar yürüye yürüye gol bulurlar.Olay Klosenin bir kafa golüne veya Podolskinin soldan bir bazukasına bakar.Birde kalecimiz milli maçlarda saçma sapan gollerde yiyor.Birde lig maçlarında Maicon olan Gökhan Gönülde milli maçlarda 3.lig sağ beki gibi oynayınca işimiz zorlaşıyor.

Bu arada bizim Bursa maçı gene pazar.Cumartesi olsa o stad dolacak.

Millet ertesi günü iş var diye gitmiyor maça.

işimiz zor

Geri
Üst Alt