Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye - Almanya | 7 Ekim | 21.30 | NTV

Önceki elemelerde korkmadan oynuyorduk da, kaç tane şampiyonaya katıldık ki? Bence önemli olan netice alıp turnuvalara katılabilmektir. Hiddink'te bunu yapıyor. Bu grupta zaten 1.olma şansımız nerdeyse yoktu ve bizi 2. yapacak işte, daha ne istiyoruz ki ?

Bu futbolla gideceksek kalsın.

1-1 biter

1 haftadir oyun yaptilar. Mesut Türkiye´ye karsi oynamak istemiyor, hatta bu olay 1 ay öncesinden duyulmustu. Alman basini Mesut´u yerden yere vurmasin diye böyle bir oyun yapmaya karar verdiler. Sakat filan degil Mesut.

Uyduda şifre koymazlar inşallah daha önce koymamışlardı.

Ay yıldızlı ekibimiz; Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan Balta, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda ve Burak ilk 11'iyle mücadele edecek.

Almanya; Neuer, Lahm, Mertesacker, Boateng, Badstuber, Khedira, Schweinsteiger, Müller, Götze, Podolski, Gomez ilk 11'iyle mücadele edecek.

vaybe aurelıo da ne formdaymıs ya..herkesin ağzında formda formda lafı war..görecez bakalım ..

Eyvallah beyler.

Alman ARD kanali 10 dk sonra Arena'ya baglanacak. Bakalim Arena'da hava nasil. :D

Sabri yerine Hamit sağ iç oynasaydı ileriye de Umut'u koysaydı çok daha iyi olurdu.

Bu kadroyla sonuca gitmemiz çok zor.Aurelio oynuyor olacak iş değil. :sopa:

Cok iyi hatirliyorum. 2002'de gruplardan cikabilmemiz icin Brezilya'nin Costa Rica'ya fark atmasi lazimdi, ben o gun dogal olarak okuldaydim. Hatta bazi maclari sinifta radyo'dan bile dinledigimiz oluyordu, ogretmen bazen izin veriyordu. Ama bizim mactan haberim yoktu, sonra ogretmen "bak sizin Turk bayragi asili, herhalde turu gectiniz" dedi ( Eski okulum eski evimin ordaydi zaten, ayni sokakta). Ben tabi o an biraz sevindim, eve geldim sonucu ogrendim cok sevindim. Sonra okul ile 1 haftaligina denize gitmistik o donem, sonraki Japonya ve Senegal maclarini kacirmistim ama annem sagolsun telefon ile bildirdi. Sonra Brezilya macini ise evde izleyebildim ama Ronaldo'nun o meshur golu ile kaybettik. Hey gidi gunler ya, bizi bu hale sokanlari .......

Gavurlar bu gece Cehennem'i yasayacaklar.

Topal´in ne günahi var? 35lik Aurelio oynuyor, Aslan gibi Topal oynamiyor. Yazik valla. Sabri´yi Milli Takimda orta saha oynatmak ayrica komedi :) Türkiye adina ayip :)

Adamlarin ilk 11'ine bak ya. Vay be.

Cok iyi hatirliyorum. 2002'de gruplardan cikabilmemiz icin Brezilya'nin Costa Rica'ya fark atmasi lazimdi, ben o gun dogal olarak okuldaydim. Hatta bazi maclari sinifta radyo'dan bile dinledigimiz oluyordu, ogretmen bazen izin veriyordu. Ama bizim mactan haberim yoktu, sonra ogretmen "bak sizin Turk bayragi asili, herhalde turu gectiniz" dedi ( Eski okulum eski evimin ordaydi zaten, ayni sokakta). Ben tabi o an biraz sevindim, eve geldim sonucu ogrendim cok sevindim. Sonra okul ile 1 haftaligina denize gitmistik o donem, sonraki Japonya ve Senegal maclarini kacirmistim ama annem sagolsun telefon ile bildirdi. Sonra Brezilya macini ise evde izleyebildim ama Ronaldo'nun o meshur golu ile kaybettik. Hey gidi gunler ya, bizi bu hale sokanlari .......

Valla yazının başını okuduğumda ''hey gidi günler'' diyemiyorum.Çünkü o grupta bile elin şeyi ile gerdeğe girmeyi başarmıştık.Costa Rika nedir allah aşkına 10 defa dünya kupasına katılsa 3 puandan falza alamaz gruplarda son maçta 2 fark yemese çıkamayacaktır Çin diye 100 yılda bir katılan bir takımın olduğu o gruptan bile.Yani pek de bir şey değişmemiş ve hatta o kadroya rağmen oynanan oyun çok da iyi değildi 2002 de ve o rakiplere rağmen.2008 ise 15 dakikalık mucize oyunlar ile gelen şans galibiyetleri şeklinde geçti.Ha şimdi nasıl oynuyoruz evet ikisinden de beteriz şu an.

Topal ağzında kuş tutsa yine yaranamıyor.. Selçuk şahin sakatlandı diye seviniyordum. Bari o oynasaydı. Topal'a ise ayıp ediliyor.

Senle birlikte ben de yasamıs gibi oldum o günleri:)Bende Kosta Rika macının oldugu gin LYS sınavındaydım,Sınavdan cıktım direk kosarak eve geldim tam iceri girdim Emre gol attıydı...Hey gidi günler hey:)

Topal´in ne günahi var? 35lik Aurelio oynuyor, Aslan gibi Topal oynamiyor. Yazik valla. Sabri´yi Milli Takimda orta saha oynatmak ayrica komedi :) Türkiye adina ayip :)

Hiddink m.topal'ı sevmiyor sanırım. Paslarını, pozisyon bilgisini çok geliştirmiş bir mehmet topal, bu takımda banko oynaması gerekiyor. Aurelio'nin kadroya alınması bile saçma bence.

Almanya da Götze çok tehlikeli olacak bizim için bu akşam eğer önlem alamazsak sürati ile ağır savunmayı çok zorlayabilir.Önde basmak zorundayız ama bunu yaparken arkada ki oyuncular ve orta sahanın defansif kısmı çok önemli olacak bizim için.

Geri
Üst Alt