Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 | Türkiye 0-1 Almanya | Devre Arası | 7 Ekim| NTV

Yalniz Neuer gercekten inanilmaz bi kaleci.

Hamit gayet iyi vurdu ve sert de vurdu, o yakin mesafeden tek eliyle harika mi müdahale yapti, hayran kaldim.

İlk 9 dakika 3 oyun kurma girişimi,3 uzun top,3 rakibe hediye edilen top.Golde Gomez topu kontrol etmeden önce rakipten uzağa doğru atılan bir adım,Gomezin gözleriyle verdiği feyk ve stoperin göz feykiyle pazara gitmesi...

Gökhan gönül rezalet,Sabri orta sahada çok kötü(bir kaç olumlu hareketine rağmen),Hamit'in maç kondisyonu eksik,Arda yokları oynuyor,Selçuk -Burak 2lisiyle ne yapabilirsek o.Egemen-Balta ortalama oynuyor.Aurelio beklediğim gibi iyi sayılabilicekler arasında.

Oyun anlayışımız razil,Rıdvan ve yorumları ömür törpüsü...

rıdvan'ın allahı var ilk defa takdir ettim adamı 3 yılda gerçekten çok geri gittik gerçektende. oğuz ve tatilci hiddink sağolsunlar

Servet zaten herkesten calim yiyor, bire birde en basit calim yiyen stoperlerden biridir kendisi. Fizik gücü olmasa futbolcu falan da olamazdi zaten.

Gökhan Gönül iyidir de Servet ve Aurelio'yu hiç beğenmedim.

millet sabriye takmış durumda fakat ben EGEMENin top kestiğini nedense hiç görmedim 45 dk da

Servet'in bu hatasına iyi yandan bakalım.Fatih hoca bunu görmüş ve elindeki zan,ujfa ikilisinden vazgeçmeyecektir.Yedek kalmayı sindiremeyen servet de devre arası satışını ister.Şaka maka bir kangrenden kurtuluyoruz bütün dünya bunun nasıl yanlışlıkla futbolcu olduğunu görüyor.Zaten Servet ile euro2012'ye gidersek rezil olur döneriz. Yazık bu servet,aurelio,gökhan gibi adamlara kaldıysa milli takım. Bu adam 2010'da atletico maçında aynı golu yedi forlan'dan, beş sene önce sheva'dan da yedi.

aylardir oynamayan gokhana bu macta yuklenmenin manasi yok bence

Nerede aylardır oynamıyor yahu? Yeter Sabri'ye yüklenip şu adamı savunmanız. Nerede oynamadı anlat hadi? Bahane mi bu? Geçen sene de Almanya ve Azerbaycan karşısında rezaletti. Gökhan Gönül defansif açıdan iyi bir bek değil, kaldı ki bek bile değil. Bizim Aydın'ın az bişi iyisi hatta aynı Aydın. Bunu önce bir kabul edin, yediremiyorsanız da Sabri'ye laf etmeyin.

Cevap: Euro 2012 | Türkiye 0-1 Almanya | Devre Arası | NTV

G.G. ve Servet yeni sakatlıktan çıktı.Onlara değil de onları daha oynamadan milli takıma çağırana bakın siz.

aylardir oynamayan gokhana bu macta yuklenmenin manasi yok bence

Gökhan gönül'ün milli takıma ne zaman katkısı olmuş ki, bundan sonra ne bekleyelim. Gitsin barca'da oynasın gökhan(!)

Türkiye su macta Üstüne giderse, Kazanmayi düsünürse cevirir maci. Buna eminim..

Gölü tekrar tekrar gösteriyorlar.

Servete sesleniyorum buradan.

Servet "futbolu bırak" lütfen.

Gökhan Töre giriyor.

Rıdvan Dilmen:"Servet aslında buralarda tecrübeli oyuncudur"

Yediği çalımdan bahsediyor.Bir de para kazanıyor bu herif.En kötüsü de onbinlerce insan bunu bi halt diyor zannediyor.

İlk 9 dakika 3 oyun kurma girişimi,3 uzun top,3 rakibe hediye edilen top.Golde Gomez topu kontrol etmeden önce rakipten uzağa doğru atılan bir adım,Gomezin gözleriyle verdiği feyk ve stoperin göz feykiyle pazara gitmesi...

Gökhan gönül rezalet,Sabri orta sahada çok kötü(bir kaç olumlu hareketine rağmen),Hamit'in maç kondisyonu eksik,Arda yokları oynuyor,Selçuk -Burak 2lisiyle ne yapabilirsek o.Egemen-Balta ortalama oynuyor.Aurelio beklediğim gibi iyi sayılabilicekler arasında.

Oyun anlayışımız razil,Rıdvan ve yorumları ömür törpüsü...

Aurelio Beşiktaş maçlarında iyi oynamasına rağmen, bu maçta gerçekten takımın en kötüleri arasında yer alıyor. Herhalde beklentin daha da kötüsü içindi?

servet türkiyenin en iyi stoperi :D asdfgghjjkkllş

OHA Selcuk Inan cikti

Geri
Üst Alt