Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Beyler nolmus Volkanla ilgili ? 3-0'dan sonra gittim kahveden yav

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

İddaname ne zaman açıklanacak ?

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | 2.Y | Star TV

ridvana niye salliyorsunuz ki?

hele bi bakin,bazi üyeler ardanin sari kartindan sonra ne yazmislar.

sokturma rıdvana şimdi..ne yazmış üyeler..kuşmu oluyor Ardaya laf söyleyenler..yeter be...

sevmiyorum ne Ardayı ne emreyi ne volkanı nede burağı..Anladım mı..Ne çıkaracaksın bundan..Bunlardan milli takım oyuncusu falan olmaz..

Emre Volkan ana avrat düz gittiler maçta.Vay anasını milli maç lan bu.

Volkan, alkışladığı pozisyonda, seyircilere ne küfür etti be öyle,

tvden o kadar net dudak okundu ki canlı yayında,

bu adam bu maçın canlı yayınlandığından haberi yok galiba...

MALi: "Volkanın küfür ettiğine dair dilil yok"

Taraftarın Yaptığı 1 Ayıpsa volkan ve emrenin yaptıgı 100000000 Ayıptır !

Beyler nolmus Volkanla ilgili ? 3-0'dan sonra gittim kahveden yav

Taraftar tepki gösterdi tüm takıma haliyle.

Volkan da top kendisindeyken alkışladı ve "devam, devam, a....... k....... çocukları" şeklinde küfür etti.

Ayrıca Emre de taraftarlara "o........ evlatları" dedi.

Gokhan Gonul ve Ayi Volkan resmen maci sattilar.

Boyle hatalar olmaz inanin.

Arda desen rezalet

Rüştü yü severim,iyi kalecidir,adam gibi de adamdır,sezonlar boyu Feneri ayakta tutmuş olması da değiştirmez artırır bu düşüncemi...Volkan ı hiç sevmem karakter ve davranışları itibariyle,iyi bir kaleci olduğunu kabul ederim ama...Elinizi vicdanınıza koyun,şu maçın kaybedilmesinde suçlu Volkan mıdır?...Sanki takım harika futbol oynamış da kaleci berbet etmiş!...Bu yapılan taraftarlıksa böyle taraftarlıkta yokum ben...

Bu çocuklar naptı da ıslıkyorsunuz diyen Rıdvan,Almanya maçında bu çocuklar naptı da kulaklıkları çıkarıp defolup gittin yayin odasindan.

Bu TFF gitmedikce hic birsey olmaz bizden. Güvensizlik ortami var onlarin yüzünden.

bırakın şimdi burakı murak'ı, biz kimle yarışıcaz almanya, ispanya, italya falan mı

adamlar podolski müller schweinsteiger ile oynuyo. biz burak'la volkanla sabriyle gökhanla baltayla mı mücadele sağlıcaz bunlara. bırakın allah aşkına. milli takım oldukça kalitesiz.

o iddianame çıkarda ALLAH en büyük belalarını verir tez zamanda !şeref yoksunları her yerde oğuz çetin tam bi köpek ! volkan kapımıza kadar gelirsin emi !küme düştüğünüzde !şerefsiz !

Hiddink resmen bunamış.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | 2.Y | Star TV

sokturma rıdvana şimdi..ne yazmış üyeler..kuşmu oluyor Ardaya laf söyleyenler..yeter be...

sevmiyorum ne Ardayı ne emreyi ne volkanı nede burağı..Anladım mı..Ne çıkaracaksın bundan..Bunlardan milli takım oyuncusu falan olmaz..

aynen arda da dahil hiçbirini almam bu takıma arda azizin çocuklarınıda alıp gitsin tatil yapsın gökhan töre nuri gibi gençler lazım bu takıma .

şu iddaaname açıklansada türk futbolu temizlense

hiddink'in hala konuşacak kadar yüzü var...

Geri
Üst Alt